Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Fasia ale maly brzuszek masz juz
u mnie to inaczej wyglada niestety taka mala pilka z przodu u mnie
Jak wychodzilam w pt to mialam wlasnie taka pilke, wcziraj dopiero zauwazylam ze jakos sie bardzo zmniejszyl. No i rzeczywiscie jest fajnie. Skora jak flak no ale nad tym popracuje pozniej. A co do Twojej piłeczki to spokojniem wszystko zniknieja malo jem, prawie nic nie spie bo 2 godz na dobe to troche kiepska opcja.. moze organizm wykonczony dlatego tak leci z objętości.
Boje sie tylko, ze dobija zaraz do wagi sprzed ciazy. A chcialbym zostac przy takiej jaka mam teraz.. -
nick nieaktualny
-
Wiem, ze musze Kasiu ale czasem nie mam jak. Obudzi sie rano, krzyczy to ja z nim siedze a nie ma mi kto zrobic jedzenia.. wczoraj wieczorem zrobilam sohie śniadanie wiec dzis z rana jadlam juz po 7. Hmmm w sumie od tamtej pory juz nic,, ok koniec wietrzenia sie
poki Julo spi to cos wciagne
-
nick nieaktualnyFasia w takim razie system pudełkowy koniecznie
szykuj sobie jedzenie w 2/3 pudełkach i jedz co 3/4 godziny wtedy kiedy i Julek. Jak go karmisz zawsze jedną ręką możesz chapnac kanapkę, parówki
tak żebyś nie traciła czasu na przygotowanie tego jedzenia.
Lena gratki i zazdrostki czopa. Mój mnie kocha chyba i nie chce się ze mną rozstaćAngela89, lena90, Fasia, Gosha, Lali, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Łysinka piękna ta Twoja Tosia.
Mnie wypuścili po cc po 2 dobach ale to lepiej bo w domu mąż mi pomaga a w Trzebnicy lezalam sama na sali i tez ledwo wstawałam z lóżka, a pomocy ze str położnych bylo nie wiele.
Ale juz wracam do sil. Mam nadzieje ze Ty tez:)lysinka lubi tę wiadomość
-
To i ja dorzucę moje porównanie
9 DNI PRZED PORODEM:
MIESIĄC PO PORODZIE:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:13
lena90, iwonka1077, Krysti, CzaryMary, Eweliśka, Angela89, Matik2012, Aguś86, natt, Fasia, misia83, MartaAlvi, Amy_, KasiaKwiatek, Jaga, Gosha, Lali, mimka84, lysinka, maggie86, Murraya, Agusiek89, Justinka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EJ no nie przesadzajcie z tymi fantastycznymi figurami po porodzie co?!
Ja właśnie dlatego nie chce się brzucha pozbywać ciążowego bo z nim wyglądam jak kobieta w ciąży a taki ogrony jest, że przez to i nogi się szczuplejsze wydają i w ogóle. A jak już urodzę to znowu będę po prostu gruba
Misia biję pokłony za polecenie chusty AlMelle! Jest fantatsyczna. Własnie siedzę z maskotką na klacie przywiązaną i się podniecammisia83, Murraya, Justinka lubią tę wiadomość