X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka mąka lub zasypka do pupy. Zuzi zasypka ratowala nie raz czerwony tyleczek. Ale stosowalam doraznie tylko jak byla mocno odparzona i potem juz zwykly kremik na zaleczonego pupala.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio bo ma mocno czerwony i płacze przy przewijaniu,może ta mąka spróbuję dziś
    Dzięki laski :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Lali Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, Ewelcia, Adk, Schimmer, Marta, Macola, Psotka, Rudzia ktoras cos dzis :P ? Rudzia juz sroda, za dwa dni bedziesz juz pod opieka lekarska, bedziecie bezpieczne z Sofijka! Moze wtedy sie odblokujesz i pojdzie szybko :) Ja bylam dzis na ktg, piekny zapis powiedzial gin :)
    Lysinka sliczna Tosia :)
    Fasia snilas mi sie jak zdrzemnelam sie w dzien, ze Julek juz sam stał i trzymal telefon w reku i wszyscy byli w szoku ...:D

Przytulam wszystkie dzieciaczki z problemami brzuszkowymi, kupkowymi, odparzeniami i katarkami!

Ehhh jak juz Wam sie brzuszki ladnie wciagaja, zazdroszcze :)!!
    Ida pewnie sie bardzo zmartwilas, nie czytaj za duzo w internecie bo to nie jest dobry doradca...zycze duzo zdrowka Frankowi!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 17:42

iwonka1077, lysinka, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JAGA ponawiam pytanie - mialas takie silne bole glowy wczesniej?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali u mnie cisza...nawet przepowiadacze się skończyły i od paru dni spokój. 7dni do terminu z om i sądzę, że wcześniej nic się nie zacznie :-) obstawiam, że będę ostatnia z kwietniówek :-D

• Jaga Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka nie miewałam takichg bóli, miewałam migreny ale ten ból to nie była migrena tylko istny armagedon.

Ja mam pytanie do mam ciśnieniowych w ciązy. Jak z waszym ciśnieniem po ciązy? Nadal macie nadciśnienie? Bierzecie jakies leki? Coś lekarze mówili o tym kiedy może minąć to?

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/21e4e13735ed.jpg cycol w ruch :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 17:23

Agusiek89, Murraya, Klaudia90, iwonka1077, KasiaKwiatek, mimka84, Lali, ziolko, Amy_, MartaAlvi, Gosha, maggie86, lysinka, Aguś86, Nadzieja84, Robotka1, Justinka, mantissa, gosiunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś coś wie? Dostałam cynk od znajomej pediatry, że czasami działa cuda:
    http://www.delicol.pl/delicol-jak-stosowac.php

• Murraya Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:18

Krysti lubi tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryśka Ignaś wygląda jak laleczka z plastiku! Taki równy kolor skóry i idealnie okrągła buźka :)

Krysti, Eklerka lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti jaki CycMajster z niego haha, świetny jest!

Krysti lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya wrote:
    Hej!
    Krysti chciałabym Ci ogromnie pogratulować z okazji narodzin dziecka!
    Dzielna kobietka z Ciebie!
    Ignas idealny! Cera gładka, bez obrzęków, cud miód!
    A Ty jak się czujesz? Obkurczanie macicy mocno boli? U mnie to było gorsze niż poród...
    Muraya fajnie się czuje dobrze brzunio boli mnie ja cc mialam ,jestesmy w szpitalu z Ignasiem jutro albo po jutrze wyjdziemy juz .Denerwuje mnie to miejsce bo dzieci z kazdej strony i ludzie odwiedzaja innych i siedza cale dnie i pierdolą glosno jest :/ Ignas placze przy glosnym i musze go na rekach trzymac :)

Murraya lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Kryśka Ignaś wygląda jak laleczka z plastiku! Taki równy kolor skóry i idealnie okrągła buźka :)
    Buzka okrągla moj R ma taką okrągla buzie :)

mimka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Krysti jaki CycMajster z niego haha, świetny jest!
    By na cycu wisial jest kochany taki i pierdzi pod nosem mi wali haha:)

mimka84, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na nastepne kwietnioweczki :) juz doczekac się nie mogę:)

mimka84, KasiaKwiatek, 88macola, Agusiek89, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka ech wspolczuje ze musialas tyle przejsc przy pierwszym dzieciaku.. tyle miesiecy sie meczyc.. boziu oby u nas to trwalo krocej. A robilas wymaz z odbytu?

Ja jutro bede mu pobierac wymaz i maz zawiezie do szpitala zobaczymy czy cos wyhoduja. No i mleko moje tez pojdzie do badania.. mam nadzieje ze nic nie wyjdzie i po prostu trafil mi sie marudny egzemplarz :P

Nie sadze jednak by te wrzaski byly dls rozrywki... te nerwowe machania raczek mi nie daja spokoju... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 17:55

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali właśnie byłam z psem na spacerze i po drodze myślałam to samo, czemu nikt do cholery nie rodzi?!

U mnie też cisza i spokój, brzuch ino wiecznie spięty i ta opuchlizna dzisiejsza nadal wielka :( Byłam zmierzyć ciśnienie czy jest ok - 118/84 więc chyba ok.
    Jak wróciłam ze spaceru to się okazało że zaś winda nie działa, najpierw się wściekłam a potem stwierdziłam, że może to jakiś znak że mam naginać po tych schodach... Chyba jeszcze kibelek wyszoruje w gratisie. Ehh...

Ja tak samo jak Kwiatek termin z OM mam dopiero za tydzień :( może on bardziej wiarygodny niż ten z USG.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 17:58

KasiaKwiatek, Lali, Gosha lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 22:19

relgh371djw8agni.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy współczuję Ci kochana naprawde , umęczycie się strasznie , Olo wyco9erpi ale miejmy nadzieję, że szybko mu przejdzie.

Ja jestem wkurwiona na mojego Ł. Dostał 2 tygodnie zwolnienia na mnie bo jestem po CC. Dosyć ze całe dnie go prawie nie ma bo jeżdzi coś załatwiać. To teraz od 2 h robi mamusi antene na zewnątrz, bo nie ma kanałów biedna matrona. Wiedział ze chce młodą wykąpać o 18:30 się obudzi na karmienie a w domu kurwa nie napalone bo on nie ma czasu teraz bo mamusi antene robi. Nosz kurwa mać jak tak ma byc to niech spierdala do pracy.
    W nocy przynosi mi mała raz ok północy a potem sama do rana sobie radze bo on nie słyszy jak mała płacze. Od rana robie wsio przy młodej to na uj mi on w domu potrzebnhy?

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, dlatego ja liczę do terminu z OM żeby się nie frustrować. Bo z USG to powinnam urodzić ze dwa tygodnie temu :P Ale mój dzidek ekstremalnie wielki jest :) No to ciśnienie masz super a spacer po schodach może Ci trochę wycisnął płynu z nóg :) Mi pomaga wejście po schodach jak mi trochę rano nogi spuchną. Wychodzę z psem w lekko ciasnych butach w po wejściu na górę już jest okej.

U mnie nie dzieje się nic... żadnych nawet przepowiadaczy... ot czasami miesiączkowe ćmienie w podbrzuszu. Zresztą jak tylko wstanę z kanapy to bruch mi się robi twardy jak kamień więc nie wiem jak rozpoznam skurcz :)

Jutro idę do doktorka dać się zbadać dogłębnie... może już coś się dzieje?! :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
‹‹ 4277 4278 4279 4280 4281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ