Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Femaltiker tez kupie skoro sa fajne efekty .. bo pewnie mam i tak za malo a nie chce dokarmiac
Z jednego sciagnelam 70ml
a wczzoraj taki kryzys ze z dwoch 50 tylko byloWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 07:13
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
U nas dady tez sie nie sprawdzily. Przeciekly kilka razy bokiem. Ale moze jak Olkowi nogi utyja to wrocimy do Dady.. Na razie tylko Pampersy zielone i biale.
Happy jakies takie twardawe.. ale tez sie sprawdzily.. ale poki co mamy duzy zapas Pampersow -
Ale dziś pięknie.
Karmienie 2, 4:30, 7:15. Właśnie jemy.
Wyobrazcie sobie, ze musiałam dziecko o tej 4 położyć na brzuchu, bo położony na plecach tak kombinowal, ze ewidentnie chciał się przekrecic to już wolalam go sama ułożyć niż jakby miał sobie rękę przycisnac.
Amy w końcu przytulisz Olka tak długo jak będziesz chciała i cyca dasz. Super.Amy_, Aguś86, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Amy cudownie,że wychodzisz i utulisz synka
Wytulaj go za wszystkie czasybędzie przeszczęśliwy jak tylko Ciebie zobaczy i poczuje kochaną mamusie w swoim ciałku
A mi dziecko podmieniliwczoraj zasnął o 18 spał do 22.30.Potem zjadł ,ululałam go i spał do 5
chyba moje grzeczne dziecko sprzed tygodnia wraca
i o tej 5 jak go nosiłam do odbicia ładnie zasypiał ,se myśle odłoże go i będzie ryk..jak zawsze.AAAA TU NIC ,CISZA. Zasnął sam
Potem pobudka już o 7,25 i teraz też grzecznie bez ryku odłożony sam zasnął w łóżku no ja nie mogę ja tak chceWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 08:23
Amy_, mantissa, Fasia, hwesta, CzaryMary, Aguś86, Ulka84, Gosha, lysinka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Mam wypis
jeszczr obchod sniadanie i dom
No i winowajca byly bakterie E.Coli ktore byly i w pochwie i w ukl moczowym. Najprawdopodobniej doszlo do zakazenia przy porodzie.. ale tego mi przeciez nikt nie potwierdzi ale tak sugeruje ordynator..Aguś86, Ulka84, Gosha, Eweliśka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny