Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Czekam wlasnie na cieplo, bo teraz jak sie posiusia to trzeba ja szybko przebrac zeby sie nie zaziebila i nic sobie z tego nie robi. Ja jej tlumacze na rozne sposoby, ale srednio dociera. Bijemy jej brawo jak zrobi na wc siusiu lub kupke, motywujemy ale efekty poki co kiepskie. A ile miala Gabi jak przestala?
-
nick nieaktualnyWitam sie znad dojarki:-)
Właśnie poszli od nas goście a mały imprezowicz postawił sobie za punkt honoru ze dotrzyma im towarzystwa i dopiero teraz padł
My jedziemy cały czas na dadach 1 i bardzo nam pasują. Chociaż wczesniej mieliśmy w takim leeko zielonym opakowaniu i były o niebo lepsze od tych żółtych które obecnie używamy. Niestety tych zielonych nie ma juz w biedrze -
nick nieaktualnyMy używamy, dady, pampers zielone. Ostatnio mieliśmy babydream 1 ale już były za małe tej firmy. Reszta dalej 1.
Ja już serdecznie mam dosyć przeziębienia małej,jest strasznie maruda.Męczy się musimy jej częściej odciągać nosek. Choć powiem inhalacje fajnie na nią działają.Kaszelku już nie ma, tylko te giluchy znikną i będzie dobrze. -
nick nieaktualny
-
Ida wrote:No widzicie, każdemu co innego pasuje
Mąż kupił mi dzisiaj ten Femaltiker i powiem Wam, że jest pyszny!Na razie rezultatów nie widzę, ale na nie liczę
A powiedzcie, co zrobić jak dziecko źle (za płytko) chwyta brodawkę? Fran czasem łapie za samego sutka, co powoduje ból i to, że nie leci mu tak jak trzeba i może tym się tak denerwuje. Tylko ja nie wiem co zrobić, żeby szerzej otwarł tego dzioba. ..Ida, Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ida jak pasują Wam happy to sprobuj tez babydream z rossmana, bo są bardzo podobne. U nas też się sprawdzają. Może to kwestia budowy dziecka, wagi itp. My jeszcze jesteśmy na jedynkach, ale została nam paczka zielonych pampers i paczka babydream i jedziemy z dwojkami
Moje pierworodne dziecię miało tak małe gabaryty, że dwójki używalo do ponad pół roku
Anka co to za ksiazeczki o siusianiu na nocnik?
Moze to podziala
-
Dziewczyny, przepraszam, że się wtrącę z takim błahym pewnie dla Was pytaniem, ale chciałabym się dowiedzieć czy miałyście pomalowane paznokcie do porodu i czy kazali Wam zmyć w szpitalu? Bo ja przez 20 lat obgryzałam i jedynym ratunkiem dla mnie jest regularny manicure. Jak każą mi zmyć, to pewnie zanim jeszcze urodzę zjem wszystkie do krwi, a bardzo bym tego nie chciała, bo znów będę walczyć z nałogiem kilka miesięcy
I czy ewentualnie może być po prostu przeźroczysty kolor?
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hi dziewczyny!! my juz mamy skaczone 3 tygodnie! Maya wazy juz 4400! Wyrosla juz z wiekszosci ubranek na newborn I z pieluszek. Teraz jestesmy na 1, pampersa. Widze, ze u Waszych dzieciaczkow tez pepowina nie chce odpasc.. Ja nic nie stosowalam, tak samo jak u starszej ale u niej jakos poszlo szybko.. Pediatra dala mi tylko gaziki z alkoholem I jak nie odpadnie do 2 tyg to mamy wrocic. Ale ja ja kapie w zlewie w lazience, jakos to idzie sprawnie to kikut sie nie moczy. Pozatym lubi sie ciapkac, nie moge sie doczekac jak ja normalnie w wanience wykapie.
Amy ciesze sie, ze juz bedziesz wracac do domu.
Kasia, Psotka gratulacje!!
My mamy nastepna wizyte za 5 tygodni I bedzie szczepienie. Szczepie na rota I na pneumo tez. Jedyne na co nie Szczepie dzieci to grypa. A tak to lecimy zgodnie z programem szczepien. Dzis bylam juz w pracy.. Narazie bede chodzic 2-3razy w tygodniu na pol etatu, tj po 4h z dojazdem to nie ma mnie w domu przez 5h. Niestety tu nie ma czegos takiego jak maciezynski, wychowawczy.. Chcesz miec kase to musisz pracowac.. Prawie na pampersy, jedzie nie I paliwo zarobie. Tatus sie spisal super. Ale ogolnie to fajnie wyjsc do ludzi I odmienic sobie, pomalowac sie, ubrac w cos normalnegochociaz po 3h zaczelam juz tesknic:) cycki jakos wytrzymaly. Ogolnie to jestem pracoholiczka chyba :p
Zbieramy sie na Jakies zakupy Bo w lodowce pusto.. To szalonego dlugiego weekendu Wam zycze
mantissa, lysinka, Amy_, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość