Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała od jakiegoś czasu przekręca głowę najchętniej tylko na prawą stronę. Śpi tylko na prawej stronie jak ją położe na lewej to albo płacze albo tak się wierci aż się przewróci na prawą. Jak kładę ją normalnie prosto to odrazu się wygina tak jakby w półksiężyc do tyłu. Pogłębia się to, bo juz nawet jak ja karmie z lewej piersi to ciągle głowę zadziera tak do góry jakby.
Ale pediatra mówił że jak będziemy rehabilitować to szybko przejdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 20:41
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Wysłałam męża do Biedronki i nie ma naszych pieluch
używamy Dada Premium Extra Soft rozmiar 2. Są jedynie Comfort Fit. Czy któraś z Was używała?
Jakie pieluszki polecacie? Ja używałam poza Dadami pieluch Happy i tragedia dla mnie... -
Hej dziewczyny - tu Wrześniówka 2014
pomożecie mi trochę? Robię badania do pracy magisterskiej i zbieram ankiety, znajdziecie dla mnie chwilkę? Jeśli tak, będę bardzo wdzięczna
tu link do mojej ankiety -> http://goo.gl/forms/sKeetfgQ6R Pozdrawiam - akuszerka89
Gosha lubi tę wiadomość
-
My uzywamy zielonych pampersow i babydream. Akurat te nam pasuja. A corce zakladam dady. Ciagle jeszcze nosi
Czas leci a ona ciagle sie przesikuje jak nie zaloze pieluchy i mowi tuz po fakcie. Jak bedzie cieplo to nie ma zmiluj- bedziemy walczyc
Do wrzesnia coraz mniej czasu.
-
Aguś86 wrote:My uzywamy zielonych pampersow i babydream. Akurat te nam pasuja. A corce zakladam dady. Ciagle jeszcze nosi
Czas leci a ona ciagle sie przesikuje jak nie zaloze pieluchy i mowi tuz po fakcie. Jak bedzie cieplo to nie ma zmiluj- bedziemy walczyc
Do wrzesnia coraz mniej czasu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 21:42
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór! Witamy się po okuliscie. Na szczęście wszystko w porządku.
Na szczęście, bo gdyby coś było nie tak, to byłoby już za późno na reakcje bo siatkówka się rozwinęła. Dlatego tak istotna była wizyta w 4 tyg. Szkoda, ze nikt o tym nie powiedział bo stanelabym na głowie żeby młodego gdzieś wcisnąć. Na kontrolę nie musimy już przychodzic, chyba ze coś będzie nas niepokoic.
I w ogole nawet nie było przerazliwego płaczu. Chociaż muszę przyznać ze nieciekawie to badanie wygląda.Zima, Gosha lubią tę wiadomość