Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka Twoj Alan jeszcze spi w dzien? Moja Zuzka nie spi w dzien od 10 miesiaca zycia. Taki egzemplarz :P A wczesniej to i tak spala po 30 minut. Wariuje od 7-8 do 20 po czym koniec akumulatorow i spi twardo cala noc ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    F

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 13:05

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus czasem śpi jak wstaje o 5 lub 6 a potem jakiś długi spacer tak jak dzisiaj dwie godziny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem jak działa ten femaltiker ale wiem ze jest skuteczny :) zaraz sobie walne shota z woda :D rok temu o tej porze upijalam sie przy grillu whisky na Mazurach w leśniczówce, a w tym roku karmie mojego kochanego ssaczka i popijam wodę a zjedzenie loda i wypicie karmi to szaleństwo dla mnie, kto by pomyślał :)
    Tez byłyśmy 2h na spacerze :) a nawet 3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:09

lysinka, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba zaczynam tracic pokarm..
    dzisiaj sciagam mniej o 30ml. Tzn naciskam piers i leci ale wkladam cyca do laktatora i ni ciula...
    Jutro dom.. ciekawe czy Olek mi piersi nie odrzuci.. ech.. znow milion schodow do pokonania.. :/

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 13:06

• mf Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:39

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Krysti, jesteś wielka :-) ja ledwo mam 8 schodów i mnie to znoszenie wkurza. Ty Zawsze cały wózek nosisz?
    Yo:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umnie tez zamalo coś pokarmu zobaczymy czy sie rozkręci oby laktator w ruchu ale ni huj mało leci jak tak pójdzie to niewiem chyba zrezygnuje z karmienia piersią choc chciała bym karmić choc do 6 miesiaca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:48

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ja laktatorem prawie nic potrafię ściągnąć a ciągle karmie piersią.
    Tzn ze jest szansa ze jak wroce to jakos tego dziada wykarmie? O ile bedzie nadal chcial piers

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ale ty karmisz i przystawiasz na okraglo piers wiec u ciebie to sie rozkreci. Ja od tygodnia nie karmilam dziecka :/

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zrezygnuje. Chocby sie walilo i palilo bede mlodego meczyc zeby jadl tylko piers.. to mm mnie przerOslo. nie moge przezyc ze je sztuczne mleko z butelki.. :/

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    A ja chyba zaczynam tracic pokarm..
    dzisiaj sciagam mniej o 30ml. Tzn naciskam piers i leci ale wkladam cyca do laktatora i ni ciula...
    Jutro dom.. ciekawe czy Olek mi piersi nie odrzuci.. ech.. znow milion schodow do pokonania.. :/

Amy musisz myśleć pozytywnie, to połowa sukcesu

Amy_ lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lysinka wrote:
    Amy musisz myśleć pozytywnie, to połowa sukcesu
    Wiem.. nie jest to latwe w tej chwili. Wroce do domu i ma wszystko wrocic do normy.

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Krysti ale ty karmisz i przystawiasz na okraglo piers wiec u ciebie to sie rozkreci. Ja od tygodnia nie karmilam dziecka :/
    Amy no to niezle musisz laktatorem działać oby Olek chciał cyca zyczę ci byś karmiła cycem normalnie chyba się synuś twoj nie obrazi na ciepłego cycolka jak mu dasz :) no mysle ze u mnie jeszcze sie rozkręci tylko sie modlić

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stres tez wpływa zle na laktację :/

• NY Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślenie pozytywne przy karmieniu piersią to nawet więcej niż połowa sukcesu:) Amy jak jesteś tak przekonana do piersi to bankowo sie uda :) powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:57

Gosha lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida u mnie podobnie bardzo. Moja tylko na piersi i też laktatorem ściągam maleńko. Ala jadła co 1-1,5h i się strasznie złościła i szarpała, płacz lament i marudzenie. Jak naciskałam pierś to leciało a jej i tak nie pasowało. Po Femaltiker sięgnęłam wczoraj o 16, a o 3 obudziły mniełne piersi. Od 22.30 między karmieniami mija 3-5h. Zmiana jest radykalna. Dziecko nareszcie spokojne. Może to mleko miałam jakieś wodniste albo ona nie wyciągała wszystkiego. Teraz suję pić raz dziennie,bo dwa nie zaryzykuję

Ida lubi tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie podałam mm. Mała zjadła z obudwuch piersi i wyła i wyła. Ale dopiła 50 ml z butli i leży spokojniutko.

Byliśmy u pediatry i tak jak myślałam, mała ma zespół zaburzeń ruchowych i mamy skierowanie do neurologa. :-/

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liwi wrote:
    A ja właśnie podałam mm. Mała zjadła z obudwuch piersi i wyła i wyła. Ale dopiła 50 ml z butli i leży spokojniutko.

Byliśmy u pediatry i tak jak myślałam, mała ma zespół zaburzeń ruchowych i mamy skierowanie do neurologa. :-/
    Nasz po mm też zawsze spokojniutki. Może coś do niego dodają :-P

Co to znaczy zespół zaburzeń ruchowych? Sama to zauważyłaś?

‹‹ 4463 4464 4465 4466 4467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ