Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie wiem jak działa ten femaltiker ale wiem ze jest skuteczny
zaraz sobie walne shota z woda
rok temu o tej porze upijalam sie przy grillu whisky na Mazurach w leśniczówce, a w tym roku karmie mojego kochanego ssaczka i popijam wodę a zjedzenie loda i wypicie karmi to szaleństwo dla mnie, kto by pomyślał
Tez byłyśmy 2h na spacerzea nawet 3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:09
lysinka, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUmnie tez zamalo coś pokarmu zobaczymy czy sie rozkręci oby laktator w ruchu ale ni huj mało leci jak tak pójdzie to niewiem chyba zrezygnuje z karmienia piersią choc chciała bym karmić choc do 6 miesiaca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:48
-
Amy_ wrote:A ja chyba zaczynam tracic pokarm..
dzisiaj sciagam mniej o 30ml. Tzn naciskam piers i leci ale wkladam cyca do laktatora i ni ciula...
Jutro dom.. ciekawe czy Olek mi piersi nie odrzuci.. ech.. znow milion schodow do pokonania..
Amy musisz myśleć pozytywnie, to połowa sukcesuAmy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Krysti ale ty karmisz i przystawiasz na okraglo piers wiec u ciebie to sie rozkreci. Ja od tygodnia nie karmilam dziecka
no mysle ze u mnie jeszcze sie rozkręci tylko sie modlić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda u mnie podobnie bardzo. Moja tylko na piersi i też laktatorem ściągam maleńko. Ala jadła co 1-1,5h i się strasznie złościła i szarpała, płacz lament i marudzenie. Jak naciskałam pierś to leciało a jej i tak nie pasowało. Po Femaltiker sięgnęłam wczoraj o 16, a o 3 obudziły mniełne piersi. Od 22.30 między karmieniami mija 3-5h. Zmiana jest radykalna. Dziecko nareszcie spokojne. Może to mleko miałam jakieś wodniste albo ona nie wyciągała wszystkiego. Teraz suję pić raz dziennie,bo dwa nie zaryzykuję
Ida lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:A ja właśnie podałam mm. Mała zjadła z obudwuch piersi i wyła i wyła. Ale dopiła 50 ml z butli i leży spokojniutko.
Byliśmy u pediatry i tak jak myślałam, mała ma zespół zaburzeń ruchowych i mamy skierowanie do neurologa.
Co to znaczy zespół zaburzeń ruchowych? Sama to zauważyłaś?