Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień bober
Amy szykuje cyckisuper ze to juz dzisiaj
Dzisiaj maz miał nocny dyżur żebym mogła sie wyspać i co ? Synalek tatusia obudził go tylko 2 razy ! Solidarność plemników !!!
dzisiaj ja mam nocne czuwanie i założenia sie ze będzie pobudka co godzinę!!
O i jeszcze mój mądry maz podgrzzał mój ściągnięty pokarm w mikrofal i!! Myslalam ze zabije !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:36
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:A my od wczoraj przeszliśmy na dady 2, bo 1 juz a małe. Mam się super sprawdzają pewnie przez to ze Julek to mały pulpecik i nic mu nogawkami nie wypływa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLezymy sobie z Ignasiem w lózeczku
jak on ziewa superasnie patrzy się na mnie a ja go po raczkach glaszcze caluje
Mozarta suchamy od ranka :)wczoraj wiersze Jana Brzechwy czytalam muspokojny jak Angel
Dziś spacerek tez zaliczymy bo sloneczko jest .Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:47
CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
U nas było z Zuzia podobnie jak u Fasi- po moim spala lepiej niz po mm. Po 4 miesiacu mozna zagescic na noc kleikiem to powinni lepiej spac
A Szymon dostal tylko raz mm i poki mam mleko bedzie mial moje. Mm w razie jakiegos kryzysuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u nas noc spokojna
Antoś budził się na cyca co 2 godziny, ale bez problemu potem zasypiał uff nawet się wyspałam. Rano po karmieniu o 6 przekazałam małego tatusiowi i spałam jeszcze 2 godziny
mantissa lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
My jeszcze w pampersach 1 ale już niedługo. Mała waży już 4600 w trzy tygodnie przybrała 1,4 kg. Podobno nieźle.
Dziś znowu musiałam podać mm po piersiach, bo aż się granatowa z płaczu robiła. Dopiła 50 ml i aniołek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 10:44