Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szumis chyba się spodobał, zobaczymy na dłuższą metę.
Jest bardzo głośny. Myślałam że to ciszej szumi
Wielkością dorównuje prawie Julkowi
Będziemy testować, jak się nie sprawdzi to będzie po prostu mis -
Robotka1 wrote:hehe prezenty na dzień dziecka? chyba że sobie kolejne zakupy właśnie tym świętem tłumaczyć to o tak
dzień dobry:D
pisałam rano ale mi się komórka zawiesiła:P
powiedzcie mi jak wy karmicie i piszecie posty ?
ja jedna ręką trzymam cyca a druga głaszczę młodąno i oczy przymknięte bo szkoda mi się wybudzić w nocy
dziś mnie królewna uraczyła ciągłym snem 4.5 godziny w ciągu nocy-jedną kupą, więc jestem wyspana
widzę że nie tylko moje dziecko rzuca rekami jak paralityk jak się wkurza czasem:D
a powiedzcie mi wasze dzieci lubią jak je po brzuchu dotykacie?
moja nie specjalnie, aż się wygina jak ją chcę natrzeć olejkiem, w ogóle az się wygina i jakby boi jak ją dotykam, ale wiem że to nie żaden ból bo ona praktycznie nie płacze.
jutro mamy wycieczkę na wizytę neonatologiczną, boshhhh będą jej pobierać krew itp. masakra. już mam w gaciach.
22 maja szczepienie i teraz pytanie.....czy ktoś oprócz wcześniaków miał zlecone badanie wzroku? w ogóle bada się wzrok takim maluchom? mogę poprosić o skierowanie?? czy raczej zostanę odprawiona z kwitkiem? -
Fasia, ja czekam na recenzje CUSKI. Choć nasz Julek ma już panaB i nie wiem czy kolejna przytulanka to nie za dużo. A tak wygląda skrzacik z panemB
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:30
Fasia, Ulka84, Aguś86, lysinka, Angela89, Krysti, sylvia007, maggie86, MartaAlvi, Murraya, KasiaKwiatek, mantissa, Justinka, Agusiek89, Gosha, weronika86, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Misia wczoraj wypralam cuski, dziś i jutro będę z nimi spać wiec w weekend dam znać czy to działa
Julek leży w leżaczku? SuperMój nie lubi taj leżeć, nie lubi smoczka i nie przytula zabawek.. Ehh.. Tylko ręce wchodzą w grę..
-
Fasia wrote:Misia wczoraj wypralam cuski, dziś i jutro będę z nimi spać wiec w weekend dam znać czy to działa
Julek leży w leżaczku? SuperMój nie lubi taj leżeć, nie lubi smoczka i nie przytula zabawek.. Ehh.. Tylko ręce wchodzą w grę..
Fasia, mój też za specjalnie nie lubi. Tzn raz na dwa dni da się wsadzić do bujaczka, a smoka zazwyczaj wypluwa. A i zabawki też nie przytula, ja mu ją tak położyłam bo w środku był podgrzewacz:) -
ja na chrzciny miałam spodniczke i koszule elegancka wystarczylo tylko odpiąć guziki
Krysti, Ida, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualnyDziewczyny których dzieci miały juz kontrole bioderek - czy do ortopedy poszlyscie juz ze zrobionym USG czy na wizycie dal Wam skierowanie na USG, czy może USG jest w ogiole zbędne? Zamotane mam juz w głowie
My juz po szczepieniu - płacz był ale teraz jest ok. Synek śpi . stresowalam sie przeokrutnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 16:38
-
Mary usg jest podczas wizyty i na nfz trzeba mieć skierowanie. Ja mam skierowanie od pediatry. Jutro idziemy na 10.00 i mam nadzieję, że wszystko wyjdzie ok i przewidywania pediatry, że każą szeroko pieluchowac się nie sprawdza. Heh...
A dzisiaj mój misiu pije pięknie. Pol godziny temu spokojnie ssal pierś 20 minut. Jutro dotrze do mnie Femaltiker to sobie jednego strzelę na rozgrzewkęmf lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Fasia koleżanka ktora ma cuski mówiła że najlepiej miedzy cyckami ttrzymać albo nawet trochr mlekoem ubrudzic...
Taki mam zamiar, wsadze go sobie miedzy cycki na noc i w ciagu dnia tez bede chodzic, a coEwelcia, Gosha lubią tę wiadomość