Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dzis mieliśmy usg bioderek, pan powiedział ze wszystko ok i ze dziewczynka jest zdrowa
byłam w rossmanie i kupiłam 2 lakiery i błyszczyk ;p
maggie86, Aguś86, Fasia, lysinka, Angela89, Ewelcia, Murraya, MartaAlvi, misia83, Agusiek89, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój Bąk ryczał przez większość spaceru 1. raz w życiu.
A poświęciłam sie w deszcz. W domu po masażu brzuszka i espumisanie puścił jakies 10 glosnych bączków. Biedny
Powiedzcie mi jak dlugo zawijałyście dzidzie ciasno w kocyk? Zastanawiam sie czy Arturek nie jest juz za duży na takie symulowanie macicy;).
-
nick nieaktualny
-
Fajnie się pisało ale musiałam skasować swój post przez wścibskie osoby z innego wątku i durne komentarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:40
haneczka, hwesta, Ida, Angela89, Murraya, Fasia, MartaAlvi, misia83, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia ale te dobre foteliki mają regulację zagłówka, a także podkładkę pod pupę. Ja mam recaro young sport dla Gabi i on ma super zagłówek bardzo dobrze chroniący. Nie zamieniłabym go na żaden inny.
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Hej znalazłam to na stronie mama.pl
Czy wasze maluchy przesypiają 16-20h na dobę????
Moj zdecydowanie nie:(
W nocy z 5h w ciagu dnia z 5h tez:(((
Wlasnie zasnął a męczył sie od 2.30
1. Sen niemowlaka do 6. miesiąca życia
Ile śpi niemowlę (są to dane dotyczące wielu dzieci, ale jedne potrzebują mniej, inne więcej snu i nie powinien być to powód do zmartwienia dla rodziców):
jednomiesięczne dziecko przesypia aż 16-20 godzin na dobę - to około 8 godzin w dzień i 8 godzin w nocy;
dziecko w wieku trzech miesięcy w nocy przesypia około 10 godzin, a w dzień około 5, co w sumie oznacza tylko godzinę mniej na dobę;
półroczne dziecko śpi godzinę dłużej w nocy, a dwie godziny mniej w dzień, co w sumie daje 14 godzin na dobę;
do wieku 9. miesięcy maluch śpi mniej więcej tyle samo, ile półroczne dziecko;
roczny maluch może spać około 12 godzin w nocy i 2 godzin w dzień - sen powinien nadchodzić już głównie nocą.