X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja byłam w 3 tygodniu.

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia, daję jeszcze Actiferol. E poniedziałek mamy kontrolę przy szpitalu i morfologie to tam zapytam cży to do okreslonego wieku cży wyników. Jak się okaże ze dłużej to kupię zapas na gemini bo taniej wychodzi.

Robotka, młody leży na rogalu więc przutulony a ręce wolne. :)

Mój też w dniu szczepienia spioch totalny a następniego marudny.

Młody po wczorajszym dniu marudy całkiem spokojny. :) i byliśmy na warsztatach planeta dziecko i dostaliśmy smoczek lovi.

Ps: cży wasze maluchy też tak śmiesznie gibaja głową jak na was leżą?

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Ps: cży wasze maluchy też tak śmiesznie gibaja głową jak na was leżą?

Moja giba głową jak dzięcioł albo dziobak jakiś :D

hwesta, Krysti, Ewelcia, mf, Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Moja giba głową jak dzięcioł albo dziobak jakiś :D

O tak! Nazywamy to dzięcioleniem. :P Wcześniej jeszcze mu ta głowa czasem tak spadła, że myślałam, że sobie nos złamie a teraz widzę, że on celowo tą głową giba. :P Nie raz już mi banią w zęby przydzwonił. :P

Angela89, KasiaKwiatek, Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam szumisia kupic to moj R mnie wyśmiał i powiedział bym sobie go kupiła i nie zawracała głowy małemu dziecku bo on musi miec ciszę ooo jaki expert :D

• mantissa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Chciałam szumisia kupic to moj R mnie wyśmiał i powiedział bym sobie go kupiła i nie zawracała głowy małemu dziecku bo on musi miec ciszę ooo jaki expert :D

Faceci się nie znają. :P

Angela89, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    F

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:11

KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Po jakim czasie mialyscie pierwszą wizytę u pediatry?

my mamy we wtorek, czyli Antoś będzie to 4 tydzień

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • Ida Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:11

mantissa lubi tę wiadomość

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antoś się nie ślini ;)

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki bo właśnie nie wiem kiedy Mikiego zapisać... Chyba zrobię to niedługo żeby do ortopedy się załapać na 6 tydzień

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my po wizycie u lekarza..

Niestety mamy kolke i skaze bialkowa.. jutro usg bioderek i badanie moczu.. ech na kolki mam zawiesine jakas 3x po 3ml czopki w razie tragedii i sab simplex albo espumisan 10kropli x 5.
    Oberwalo mi sje za odstawienie wit. K Wief znow ja podaje :/

Padam na ryj. Dzisjaj z Olem zrobilismy jakies 200km. Byl grzeczny jak Aniolek :) az do godziny zero kiedy to zaczyna sie kolka xzyli do 19..

Ide odsypiac noc :(

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Krysti powiedz facetowi, że jesli teraz przyzwyczai dziecko do ciszy, to niedlugo nic nie będziecie mogli zrobic jak mały będzie spał, a do tego będzie źle reagował na dźwięki mocniejsze.

Angela89, Fasia lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    A my po wizycie u lekarza..

Niestety mamy kolke i skaze bialkowa.. jutro usg bioderek i badanie moczu.. ech na kolki mam zawiesine jakas 3x po 3ml czopki w razie tragedii i sab simplex albo espumisan 10kropli x 5.
    Oberwalo mi sje za odstawienie wit. K Wief znow ja podaje :/

Padam na ryj. Dzisjaj z Olem zrobilismy jakies 200km. Byl grzeczny jak Aniolek :) az do godziny zero kiedy to zaczyna sie kolka xzyli do 19..

Ide odsypiac noc :(

Ehs nie fajnie z tą kolką :( Zastanawiałam się co u Was.

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia no u nas z dnia na dzien coraz gorzej naprawde.. jestem wykonczona i psychicznie i fizycznie. Ale lekarz mnie pocbwalio przy mezu ze udalo mi sie utrzymac laktacje przez 9dni pobytu w szpitaly... szkoda ze nie powiedziaoam ze mleko szlo do zlewu bo maz nie chcial nim karmic malego... ale juz niewzzne

Nasza parowka wazy 4600 w pampersie :) i tez lekwrz pochwalik ze na cycu ladnie przybiera :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 22:25

mf, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O żesz! Pojemnik od laktatora mi się odkręcił i rozlałam połowę na siebie. :(:(

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dzięki bo właśnie nie wiem kiedy Mikiego zapisać... Chyba zrobię to niedługo żeby do ortopedy się załapać na 6 tydzień
    Ja byłam tydzień pi wyjściu ze szpitala u pediatry tak jak zalecono w wypisie ze szpitala a do ortopedy zapis na 15 lipca ... super służba zdrowia.

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Andzia no u nas z dnia na dzien coraz gorzej naprawde.. jestem wykonczona i psychicznie i fizycznie. Ale lekarz mnie pocbwalio przy mezu ze udalo mi sie utrzymac laktacje przez 9dni pobytu w szpitaly... szkoda ze nie powiedziaoam ze mleko szlo do zlewu bo maz nie chcial nim karmic malego... ale juz niewzzne

Nasza parowka wazy 4600 w pampersie :) i tez lekwrz pochwalik ze na cycu ladnie przybiera :)
    Ja również jestem dumna że sie mimo wszystko nie podalas z laktacja bo wiem jak trudno odciaga sie mleko nie będąc przy dziecku a pewnie jeszcze gorzej jak jest sie chorym. To że wylewal do zlewu to błąd mógł dodawac nawet do kapieli ale było minęło . Mam nadzieję że jak teraz jest nie za dobrze to za lada moment wyjdzie słońce i będzie lepiej . Dzielna matka jestes !

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    O żesz! Pojemnik od laktatora mi się odkręcił i rozlałam połowę na siebie. :(:(
    Nie lubie bardzo nie lubie ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Krysti powiedz facetowi, że jesli teraz przyzwyczai dziecko do ciszy, to niedlugo nic nie będziecie mogli zrobic jak mały będzie spał, a do tego będzie źle reagował na dźwięki mocniejsze.
    To prawda , to kolejny plus który mała przyniosła ze szpitala. W domu moge robić wszystko a ja nic nie rusza jak początkowo ktoś przychodził i zaczął mówić szeptem to nawet opierdzielalam aby normalnie mowili bo ja i tak nic nie rusza. Nie ma co ciszy utrzymywać bo naprawdę nic się w domu nie zrobi

mantissa lubi tę wiadomość

‹‹ 4519 4520 4521 4522 4523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ