Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia, daję jeszcze Actiferol. E poniedziałek mamy kontrolę przy szpitalu i morfologie to tam zapytam cży to do okreslonego wieku cży wyników. Jak się okaże ze dłużej to kupię zapas na gemini bo taniej wychodzi.
Robotka, młody leży na rogalu więc przutulony a ręce wolne.
Mój też w dniu szczepienia spioch totalny a następniego marudny.
Młody po wczorajszym dniu marudy całkiem spokojny.i byliśmy na warsztatach planeta dziecko i dostaliśmy smoczek lovi.
Ps: cży wasze maluchy też tak śmiesznie gibaja głową jak na was leżą? -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Moja giba głową jak dzięcioł albo dziobak jakiś
O tak! Nazywamy to dzięcioleniem.Wcześniej jeszcze mu ta głowa czasem tak spadła, że myślałam, że sobie nos złamie a teraz widzę, że on celowo tą głową giba.
Nie raz już mi banią w zęby przydzwonił.
Angela89, KasiaKwiatek, Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Chciałam szumisia kupic to moj R mnie wyśmiał i powiedział bym sobie go kupiła i nie zawracała głowy małemu dziecku bo on musi miec ciszę ooo jaki expert
Faceci się nie znają.Angela89, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my po wizycie u lekarza..
Niestety mamy kolke i skaze bialkowa.. jutro usg bioderek i badanie moczu.. ech na kolki mam zawiesine jakas 3x po 3ml czopki w razie tragedii i sab simplex albo espumisan 10kropli x 5.
Oberwalo mi sje za odstawienie wit. K Wief znow ja podaje
Padam na ryj. Dzisjaj z Olem zrobilismy jakies 200km. Byl grzeczny jak Aniolekaz do godziny zero kiedy to zaczyna sie kolka xzyli do 19..
Ide odsypiac noc -
Krysti wrote:Chciałam szumisia kupic to moj R mnie wyśmiał i powiedział bym sobie go kupiła i nie zawracała głowy małemu dziecku bo on musi miec ciszę ooo jaki expert
Angela89, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:A my po wizycie u lekarza..
Niestety mamy kolke i skaze bialkowa.. jutro usg bioderek i badanie moczu.. ech na kolki mam zawiesine jakas 3x po 3ml czopki w razie tragedii i sab simplex albo espumisan 10kropli x 5.
Oberwalo mi sje za odstawienie wit. K Wief znow ja podaje
Padam na ryj. Dzisjaj z Olem zrobilismy jakies 200km. Byl grzeczny jak Aniolekaz do godziny zero kiedy to zaczyna sie kolka xzyli do 19..
Ide odsypiac noc
Ehs nie fajnie z tą kolkąZastanawiałam się co u Was.
-
Andzia no u nas z dnia na dzien coraz gorzej naprawde.. jestem wykonczona i psychicznie i fizycznie. Ale lekarz mnie pocbwalio przy mezu ze udalo mi sie utrzymac laktacje przez 9dni pobytu w szpitaly... szkoda ze nie powiedziaoam ze mleko szlo do zlewu bo maz nie chcial nim karmic malego... ale juz niewzzne
Nasza parowka wazy 4600 w pampersiei tez lekwrz pochwalik ze na cycu ladnie przybiera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 22:25
mf, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Dzięki bo właśnie nie wiem kiedy Mikiego zapisać... Chyba zrobię to niedługo żeby do ortopedy się załapać na 6 tydzień
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Andzia no u nas z dnia na dzien coraz gorzej naprawde.. jestem wykonczona i psychicznie i fizycznie. Ale lekarz mnie pocbwalio przy mezu ze udalo mi sie utrzymac laktacje przez 9dni pobytu w szpitaly... szkoda ze nie powiedziaoam ze mleko szlo do zlewu bo maz nie chcial nim karmic malego... ale juz niewzzne
Nasza parowka wazy 4600 w pampersiei tez lekwrz pochwalik ze na cycu ladnie przybiera
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Krysti powiedz facetowi, że jesli teraz przyzwyczai dziecko do ciszy, to niedlugo nic nie będziecie mogli zrobic jak mały będzie spał, a do tego będzie źle reagował na dźwięki mocniejsze.
mantissa lubi tę wiadomość