Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas synek juz najedzony, leży na mojej klatce i próbuje zasnąć ...
    Mam nadzieje ze szybko bo spac mi sie chce :(

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejne karmienie. Ciekawe czy jeszcze zasniemy..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIA pisałaś ostatnio ze Twoja siostra przylatuje z España, niech Cie zaopatrzy w Infacol skoro szukasz po aptekach :) cena około 15€ u nas :)

Uwaga, uwaga, uwaga!!!
    Mój syn sie zaśmiał w głos!!! Kolejna rzecz w rozwoju do odhaczenia ;)
    Pisałam juz ze go kocham nad zycie?!?!
    <3

lysinka, mf, nick nieaktualny, misia83, NY, mantissa, MłodaDama, nick nieaktualny, Fasia, Aguś86, sylvia007, Rudzia, Ulka84, iwonka1077, Ida, liwi, MartaAlvi, nick nieaktualny, Lali, Anka1501, Eweliśka lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy wasze maluchy sie ślinią? Mój Adaś od kilku dni dużo wkłada rączki do buzi i ssie jak smoka masakra hehe a do tego ślini się strasznie i często krztusi pewnie przez tą śline. Byłam we wtorek u lekarki ,bo miał szczepienie i pytałam o to ale wszystko ok. gardło,płucka czyste nosek też.
    Trochę się martwie...

O ślinienie akurat nie pytałam dlaczego tak,bo jeszcze nie było to tak intensywne ale teraz z dnia na dzień widze ,że coraz bardziej az mu leci no i się nią krztusi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 07:56

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobery :-)

U nas noc w porządku. Obyło sie bez płaczu i gorączki. Zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień.

Amy - wspolczuje tych kolek. Mam nadzieje ze z dnia na dzień będzie lepiej.

Mlodadamo - mój synek sie nie slini. A pytralas lekarki co może być ew powodem?

Ida, Amy_ lubią tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda Damo - Ida pisała ze Franus się slini.

Ida lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MŁODA mój tez sue zaczął ślinić od około tygodnia. Robi takie banki ze śliny i uporczywie cały czas wkłada ręce do buźki. Momentami sie boje zeby całej rączki nie włożył ;)
    Wyczytałam ze około 2 miesiąca tak dzieciaczki zaczynaja robic, w ten sposób zaczynaja wszystko lepiej poznawać, potem wszystko do buzi bedzie leciało. Jest to kolejny poziom rozwoju naszych maluszków :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze sa dziewczyny ze starszymi juz niemowlakami, ponawiam wiec czy zauwazylyscie koło 6tyg skok rozwojowy? Była zmiana zachowania na gorsze i marudzenie?

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ma byc dzisiaj 29st i pełne słońce... mam umówiona godzine zeby podatek rozliczyć ( liczę na jakis zwrot konkretny a nie dopłatę :P ) wiec zapowiada sie dłuższy spacer, nie wiem jak to moje dziecię ubrać, ot problem. Wczoraj był w body z krótkim rękawkiem i polspiochach ale chyba sie zgrzal... Sam bodziak mam mu ubrać?!

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nie wiem cży to skoki czy nie skoki, zwlaszcza ze u wczesniakow mogą być w innym terminie. Młody co chwilę ma jakies dni marudy.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    My się teraz karmimy. Wcześniej o 2.40 i chyba o 5 ale nie pamiętam bo nieprzytomna to robiłam :-) po tej 5 miki już został ze mną w łóżku.
    Amy bardzo współczuję problemów z małym :-(

Gosha nie pomyślałam o tym infacolu a siostra już jest od wtorku :-) kupię przez neta.

Amy_ lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY nie zauważyłam skoku samego w sobie ( marudzenie, płacz, zmęczenie jakkolwiek sie to opisuje) ale mój w tym tyg przeszedł jakas transformacje -stał sie bobasem! Zaczyna lubić kąpiele i sie bawić w tej wodzie, wcześniej to był typ marudki -tylko u mamy był szczęśliwy. Teraz potrafi rano lezec po przebudzeniu godzine i gadać, uśmiechać sie np do swoich rąk, sam! Uśmiecha sie do zabawek, reaguje na tatę, inaczej na brata. Jestem w szoku! Z dnia ba dzien sie zmienił i jeszcze ten śmiech dzisiaj z rana... Super!
    I ze zmian zauważyłam ze kupka jest juz troszke inna -gęstsza, nie taka wodnista.

nick nieaktualny, misia83, Ulka84, nick nieaktualny, mantissa, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha sam bodziak i pielucha tetrowa do przykrycia :-D ale zazdroszczę ciepła i pogody...

Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Po jakim czasie mialyscie pierwszą wizytę u pediatry?
    Bry :)

Kwiatku my w wypisie ze szpitala mamy wizytę w 2 tygodniu itak byliśmy i polecam Ci taką wczesną bo dadzą Ci skierowanie na usg bioderek a terminy są długie i trochę zazwyczaj trzeba poczekać. My mamy i szczepienie i bioderka 3 czerwca.

Mary dokładnie tak będę szczepić i ja czyli te na nfz plus w drugim półroczu pneumo bo wtedy jest jedna dawka mniej :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha super! Bo bałam sie ze mi dzidzia sie chwilowo nieznosna zrobi;) az nie moge doczekać sie tego czasu który Wy teraz obserwujecie;) ja bym założyła bodziaki i cienkie skarpetki;) i zazdroszczę temperatury, Hiszpanii, Barcelony;) le deseo un buen dia! Tyle pamietam:)

Gosha lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY u nas tez pogoda niczego sobie :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, przez okno dachowe widzę skrawek błękitnego nieba bo my jeszcze drzemiemy:)

Trafiłam na dobry artykuł http://dziecisawazne.pl/pneumokoki-szczepic-czy-nie/
    A do tego maz spotkał sie z kolega i przypadkowo akurat wczoraj dowiedział sie ze jego 5letni syn ma raka i obwinia sie za to szczepionkę na pneumo (nie wiem jaki to związek) ale to mnie utwierdza żeby dać sobie spokoj...

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też bardzo ładna pogoda, słoneczko świeci :) po kolejnym karmieniu idziemy na ogródek ;)

Gosha lubi tę wiadomość

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas brzydka pogoda:((
    Nadodatek maź przekazał mi swojego wirusa -drapie w gardle i zawalony nos...
    Gorączki i temp nie mam ....

Ale boje sie o małego :((( bo kaszle nad nim :((

Jestem wściekła jak nie urok to sraczka i tak wkoło:(((

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 09:16

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    F

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:12

‹‹ 4521 4522 4523 4524 4525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ