Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KASIA pisałaś ostatnio ze Twoja siostra przylatuje z España, niech Cie zaopatrzy w Infacol skoro szukasz po aptekach
cena około 15€ u nas
Uwaga, uwaga, uwaga!!!
Mój syn sie zaśmiał w głos!!! Kolejna rzecz w rozwoju do odhaczenia
Pisałam juz ze go kocham nad zycie?!?!
lysinka, mf, CzaryMary, misia83, NY, mantissa, MłodaDama, KasiaKwiatek, Fasia, Aguś86, sylvia007, Rudzia, Ulka84, iwonka1077, Ida, liwi, MartaAlvi, maggie86, Lali, Anka1501, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a czy wasze maluchy sie ślinią? Mój Adaś od kilku dni dużo wkłada rączki do buzi i ssie jak smoka masakra hehe a do tego ślini się strasznie i często krztusi pewnie przez tą śline. Byłam we wtorek u lekarki ,bo miał szczepienie i pytałam o to ale wszystko ok. gardło,płucka czyste nosek też.
Trochę się martwie...
O ślinienie akurat nie pytałam dlaczego tak,bo jeszcze nie było to tak intensywne ale teraz z dnia na dzień widze ,że coraz bardziej az mu leci no i się nią krztusiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 07:56
-
nick nieaktualnyDzień dobery
U nas noc w porządku. Obyło sie bez płaczu i gorączki. Zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień.
Amy - wspolczuje tych kolek. Mam nadzieje ze z dnia na dzień będzie lepiej.
Mlodadamo - mój synek sie nie slini. A pytralas lekarki co może być ew powodem?Ida, Amy_ lubią tę wiadomość
-
MŁODA mój tez sue zaczął ślinić od około tygodnia. Robi takie banki ze śliny i uporczywie cały czas wkłada ręce do buźki. Momentami sie boje zeby całej rączki nie włożył
Wyczytałam ze około 2 miesiąca tak dzieciaczki zaczynaja robic, w ten sposób zaczynaja wszystko lepiej poznawać, potem wszystko do buzi bedzie leciało. Jest to kolejny poziom rozwoju naszych maluszków -
U mnie ma byc dzisiaj 29st i pełne słońce... mam umówiona godzine zeby podatek rozliczyć ( liczę na jakis zwrot konkretny a nie dopłatę
) wiec zapowiada sie dłuższy spacer, nie wiem jak to moje dziecię ubrać, ot problem. Wczoraj był w body z krótkim rękawkiem i polspiochach ale chyba sie zgrzal... Sam bodziak mam mu ubrać?!
-
nick nieaktualnyDzień dobry
My się teraz karmimy. Wcześniej o 2.40 i chyba o 5 ale nie pamiętam bo nieprzytomna to robiłampo tej 5 miki już został ze mną w łóżku.
Amy bardzo współczuję problemów z małym
Gosha nie pomyślałam o tym infacolu a siostra już jest od wtorkukupię przez neta.
Amy_ lubi tę wiadomość
-
NY nie zauważyłam skoku samego w sobie ( marudzenie, płacz, zmęczenie jakkolwiek sie to opisuje) ale mój w tym tyg przeszedł jakas transformacje -stał sie bobasem! Zaczyna lubić kąpiele i sie bawić w tej wodzie, wcześniej to był typ marudki -tylko u mamy był szczęśliwy. Teraz potrafi rano lezec po przebudzeniu godzine i gadać, uśmiechać sie np do swoich rąk, sam! Uśmiecha sie do zabawek, reaguje na tatę, inaczej na brata. Jestem w szoku! Z dnia ba dzien sie zmienił i jeszcze ten śmiech dzisiaj z rana... Super!
I ze zmian zauważyłam ze kupka jest juz troszke inna -gęstsza, nie taka wodnista.KasiaKwiatek, misia83, Ulka84, maggie86, mantissa, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Po jakim czasie mialyscie pierwszą wizytę u pediatry?
Kwiatku my w wypisie ze szpitala mamy wizytę w 2 tygodniu itak byliśmy i polecam Ci taką wczesną bo dadzą Ci skierowanie na usg bioderek a terminy są długie i trochę zazwyczaj trzeba poczekać. My mamy i szczepienie i bioderka 3 czerwca.
Mary dokładnie tak będę szczepić i ja czyli te na nfz plus w drugim półroczu pneumo bo wtedy jest jedna dawka mniejCzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Gosha super! Bo bałam sie ze mi dzidzia sie chwilowo nieznosna zrobi;) az nie moge doczekać sie tego czasu który Wy teraz obserwujecie;) ja bym założyła bodziaki i cienkie skarpetki;) i zazdroszczę temperatury, Hiszpanii, Barcelony;) le deseo un buen dia! Tyle pamietam:)
Gosha lubi tę wiadomość
-
No tak, przez okno dachowe widzę skrawek błękitnego nieba bo my jeszcze drzemiemy:)
Trafiłam na dobry artykuł http://dziecisawazne.pl/pneumokoki-szczepic-czy-nie/
A do tego maz spotkał sie z kolega i przypadkowo akurat wczoraj dowiedział sie ze jego 5letni syn ma raka i obwinia sie za to szczepionkę na pneumo (nie wiem jaki to związek) ale to mnie utwierdza żeby dać sobie spokoj... -
U nas brzydka pogoda:((
Nadodatek maź przekazał mi swojego wirusa -drapie w gardle i zawalony nos...
Gorączki i temp nie mam ....
Ale boje sie o małego(( bo kaszle nad nim
(
Jestem wściekła jak nie urok to sraczka i tak wkoło:(((Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 09:16