Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też pięknie świeci słoneczko
udało nam się zdrzemnąć pół godzinki jeszcze, teraz Tosia śpi sama, bo mi się odechciało spać. Strasznie ją ten brzuszek męczy z rana, choć jak dostaje Espumisan przed każdym karmieniem jest troszkę lepiej.
Moja malutka też się ślini, może nie jakoś bardzo, ale zauważalnie.
Wykorzystałam chwilę i ciasto o którym marzę od wczoraj jest już w piekarniku
Lwica trzymaj się, zdrówka życzę!!
Czy jak jest powyżej 20 stopni na dworze powinnam zakładać Tosi czapeczkę na spacer?
CzaryMary, liloe lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:U nas brzydka pogoda:((
Nadodatek maź przekazał mi swojego wirusa -drapie w gardle i zawalony nos...
Gorączki i temp nie mam ....
Ale boje sie o małego(( bo kaszle nad nim
(
Jestem wściekła jak nie urok to sraczka i tak wkoło:(((jak karmisz piersią to masę przeciwciał dajesz dzieciowi
-
Hej.
Ja zauważyłam jakiś tydzień temu pogorszenie nastroju u Majeczki. Mozliwe, ze to ten skok.
Ida podajesz Frankowi butelkę czy walczycie z cyckiem? Bo to Ty miałaś problem że Frankowi było mało wieczorami? Czy mi się pomieszało?
Kurde moja codziennie od 17 zaczyna maraton jedzeniowy. Co poł godziny ja przystawiam a ona i tak się złosci ze jej mało.
Podawałabym jej butelkę bez problemu ale strasznie się po mm męczy z kupką. Robi raz dziennie i to z takim trudem, ze się zapowietrza normalnie.
Byłam wczoraj na kontroli podwozia i wszystko ok.
Ta gulka w bliźnie to jeszcze nie wiadomo co. Możliwe że szew a możliwe że endomerioza ale jeszcze jest za wcześnie żeby to stwierdzić.
Te nawracające plamienia to gdzieś z szyjki. Jeszcze dochodzi do siebie.
A guzek w piersi to najpewniej włókniak. Narazie mam nic z tym nie robić chyba ze się zaogni, będzie bolał itd. to wtedy bedzie to wycięcia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLysinka ja bym założyła czapeczke cienka ze wzgledu na uszka. Ja w dzieciństwie przechodziłam non stop zapalenie ucha i wiem jakie to bolesne.
Muszę wykombinowac cos do ochrony przed słońcem. Macie jakieś parasolki do wózka czy jakiś inny patent? Mój synek nie cierpi jak swieci na niego słońce. -
CzaryMary wrote:Muszę wykombinowac cos do ochrony przed słońcem. Macie jakieś parasolki do wózka czy jakiś inny patent? Mój synek nie cierpi jak swieci na niego słońce.
Ja nie mam pomysłu i po prostu przypięłam pieluszkę tetrową do budki i w razie potrzeby opuszczam ją jak zasłonkę, jak słońce akurat prosto świeci.
CzaryMary, misia83, maggie86 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Lysinka ja bym założyła czapeczke cienka ze wzgledu na uszka. Ja w dzieciństwie przechodziłam non stop zapalenie ucha i wiem jakie to bolesne.
Muszę wykombinowac cos do ochrony przed słońcem. Macie jakieś parasolki do wózka czy jakiś inny patent? Mój synek nie cierpi jak swieci na niego słońce.aktualnie wieszam na budzie pieluchę i jak debile chodzimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:23
-
Ja zakladam czapke, corce zakladalam nawet do 3 roku zycia latem taie lzejsze chustki nosila i odpukac nie miala ani razu zapalenia ucha i nic oprocz zwyklego przeziebienia ikataru a ma juz prawie 4 lata
z syne mam zamiar postepowac podobnie, po prostu grubosc czapeczki do pogoy trzeba dopasowac w upaly nie lazimy po podworku w najorszych godzinach tylko albo rano albo wieczorkiem i jest ok
Ja do wozka mam parasolke, musze ja odszukac w graciarni swojeja tak patent z pielucha ok
lysinka, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam super czapeczkę ażurkową z grubszymi klapkami na uszy wiec główka ma przewiew a uszy sa chronione, tez mam tetre na budzie a co do kremów to obilo mi sie o uszy ze do 6mca nie powinno sie używać kremów z filtrem nie wiem czy prawda czy fałsz....
-
MARY ja tez tetra przykrywam, jak bedzue większe siedzące, pomyśle o parasolce.
IDA ja mam krem 50 firmy Mustela. Mój dobrze toleruje. Jest od pierwszych dni.
LWICA jak najwiecej przykładaj do cyca, w tej sie dzwoniłam do szpitala w tamtym tyg bo miałam grypę żołądkowa, jak i wszyscy domownicy. Małemu nic nie było, kazali jak najwiecej cyca. Naturalna szczepionka
LYSINKA ja ubieram czapeczkę ale taka super cienka z daszkiem -od słońca, ale w wózku jak lezy nie ma nicWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 10:33
CzaryMary, lysinka, Ida lubią tę wiadomość