Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ewelcia ale te dobre foteliki mają regulację zagłówka, a także podkładkę pod pupę. Ja mam recaro young sport dla Gabi i on ma super zagłówek bardzo dobrze chroniący. Nie zamieniłabym go na żaden inny.
Ja właśnie na recaro będę się czaiła lub na cybexa po prostu chciałam bym się szybciej zorientować. Ale pewnie ten fotelik co teraz mam to nam trochę posłużyNo chyba że Martyna będzie rosła wzdłuż jak oszalała
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuje za odpowiedzi ad USG bioderek.
Mam jeszcze jedno - czy wasze maluszki po szczepieniu były tak bardzo ospale ? Nasz śpi od 15. Dwa razy przebudził sie tylko na jedzonko i zjadł bardzo malutko. Teraz na sile go obudzilam żeby zjadł jeszcze troszkę na noc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 20:36
-
Lwica wrote:To moj synek nie jest wyjątkiem...kurczę troche mało nie?? Mały ciagle wisi na cycku albo chce byc noszony -nie chce sam
(
Nic nie mogę zrobić(
Mam to samo, albo ręce albo ryk.. Nic człowiek zrobić nie może.. -
nick nieaktualnyFasia wrote:Mary albo ja nie widziałam odpowiedzi albo Ty pytania - czy odstawienie Wit k podzialalo na zmniejszenie boli brzuszka? Było to zauważalne?
Tak Fasia. 5 minut po podaniu wit k zaczynał sie mega lament. Jak odstawilismy problem znikł. Oczywiście młody ma tez problemy brzuszkowe ale takie do dosyć łatwego opanowania. Po tej wit była histeria, twarzyczka czerwona ehhh
A jakiej firmy asz ta witaminke ? Mi lekarka powiedziała żeby spróbować zmienić firmę. -
Lwica wrote:To moj synek nie jest wyjątkiem...kurczę troche mało nie?? Mały ciagle wisi na cycku albo chce byc noszony -nie chce sam
(
Nic nie mogę zrobić(
. Moja to nawet poleży chwilę, ale muszę wtedy do niej mówićmówić, bo inaczej jest krzyk
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa szczepilam sanepidowska. Na rota nie szczepie. Na pneumokoki tak ale w późniejszym terminie.
Powiem Wam ze była to okrutnie ciężka decyzja bo zdania są podzielone , nawet wśród lekarzymam nadzieje ze dokonała dobrego wyboru. Denerwuje mnie to ze my jako rodzice - ludzie którzy nie koniecznie muszą znać sie na medycynie - muszą podejmować takie decyzje.... Ehhh
Dobrze ze była ze mną moja mama. Widziała jak przezywam ta szczepionkę i zaproponowała ze to ona potrzyma synka przy szczepieniu. Jestem jej za to bardzo wdzieczna. Mi i tak Lezka poleciała. Miętka jestemco tez mnie wkurza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 21:04
-
CzaryMary wrote:Dziękuje za odpowiedzi ad USG bioderek.
Mam jeszcze jedno - czy wasze maluszki po szczepieniu były tak bardzo ospale ? Nasz śpi od 15. Dwa razy przebudził sie tylko na jedzonko i zjadł bardzo malutko. Teraz na sile go obudzilam żeby zjadł jeszcze troszkę na noc.Jutro już powinno być ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Ja szczepilam sanepidowska. Na rota nie szczepie. Na pneumokoki tak ale w późniejszym terminie.
Powiem Wam ze była to okrutnie ciężka decyzja bo zdania są podzielone , nawet wśród lekarzymam nadzieje ze dokonała dobrego wyboru. Denerwuje mnie to ze my jako rodzice - ludzie którzy nie koniecznie muszą znać sie na medycynie - muszą podejmować takie decyzje.... Ehhh
Dobrze ze była ze mną moja mama. Widziała jak przezywam ta szczepionkę i zaproponowała ze to ona potrzyma synka przy szczepieniu. Jestem jej za to bardzo wdzieczna. Mi i tak Lezka poleciała. Miętka jestemco tez mnie wkurza.
Jaka miętka ! Matka jesteś i to normalne że przeżywasz - ja beczałam bardziej niż Martyna i cieszę się że mąż był ze mną na kolejne idę sama i już się boje.CzaryMary lubi tę wiadomość