Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam problem ;/ Wieczorami tak jak teraz nie mam prawie pokarmu w lewej piersi. Wiem, że to brzmi dziwnie ale tak się dzieje. Zauważyłam, że mam tak od jakiegoś czasu, chyba zaraz po tym jak miałam w niej zastój. Słyszałyście o takim dziwnym przypadku?
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Dobry wieczór
Mamy dziś dobry dzień! Julek jest cudownie spokojny, jakby to nie był on
Była dziś u nas położna. Julek ja osralprzepraszam za wyrażenie się inaczej się tego nie da nazwać
rozebrala go, położyła na brzuszku, podkurczyla nóżki i.. Z pupy wyleciała fontanna kupy! Całe jej udo, skarpetka, moja kanapa, Julka śpioszki i koc, wszystko w gownie
myślałam, że padne
Pojechałam na usg bioderek, przebieram syna przed badaniem a tam pampers zasrany po brzegi. Nie było w środku wolnego miejsca. Julek byl upaprany od brzucha po plecy
Później pojechałam do ZUS, zrobili ksero aktu urodzenia i po sprawie. Jak czekaliśmy w kolejce to Julek puszczał baczki wiec kraj wyszliśmy postanowiłam go przebrać w samochodzie, a tam znowu powtórka z rozrywkino czegoś takiego jeszcze nie grali. Takiej ilości w życiu nie widziałam
Najlepsze jest to, że wszystko działo się bez krzyku i bólu! Cudownie
Synek przytyl znowu w tydzień 325g. Wazymy dziś 4525g)
hwesta, Anka1501, CzaryMary, mantissa, Angela89, Sista, mf, Aguś86, lysinka, iwonka1077, maggie86, Gosha, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuuuurna dziewczyny, pamiętacie takie lody Zapp? Ja je uwielbiam a od kilku lat ich nie mogłam namierzyć! Maż dzwonił ze wlasnie kupił mi zappa! Chyba bede miała orgazm
Ewelcia, Anka1501, Fasia, CzaryMary, mantissa, Angela89, mf, Aguś86, Rudzia, lysinka, iwonka1077, maggie86, Gosha, Eweliśka, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Fajnie się pisało ale musiałam skasować swój post przez wścibskie osoby z innego wątku i durne komentarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:41
hwesta, Anka1501, mantissa, Angela89, maggie86, Gosha, misia83, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Kuuuurna dziewczyny, pamiętacie takie lody Zapp? Ja je uwielbiam a od kilku lat ich nie mogłam namierzyć! Maż dzwonił ze wlasnie kupił mi zappa! Chyba bede miała orgazm
Jakbym dorwala napój Ptys taki w szklanej butelce to tez bym miała orgazmEwelcia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Info na temat owej wysypki kaszy na buzce. Julek ma taką kasze na buzi, na uszach, za nimi i na głowie. Położna mówi, że to od moich hormonów. Ze to minie. Gdyby to była skaza to by były liszaje na policzkach, a tego nie ma. Mam jeść nabiał i się nie wyglupiac
uff!
Iwonka tyle się dowiedziałammf, Ewelcia, CzaryMary, Bambi85, iwonka1077, maggie86, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja pije codziennie wieczorem piwo Bavaria i mam tak nawał pokarmu w nocy, że Julek zjada z jednej piersi a ja muszę z drugiej laktatorem działać, bo pierś jak kamień. Odciagam chwile, bo 3-4 minut i mam ok 120ml mleka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 20:06
hwesta, Ulka84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny