Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:A nie potowki? Mój dostał wczoraj po spacerze, bo mu dałam za gruby kocyk
Teraz ma troszkę na czole i czekam aż znikną.
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Jej 3 fiolki krwi dzis z raczki Ignasiowi pobierali placz straszny a Matka ryczala razem z nim
Wyniki wyszly ok krwi i moczu z ważyli Ignaś juz waży 4.616
ślicznie przybiera
Moja healt visitor powiedziala wczoraj ze widzi ze Ignaś ma triszkę zólte czoloze żoltaczka jeszcze trzyma się wyslala na badania dzis do szpitala wchodze a lekarz i nursey mowią ze nic nie widac ze nic nie ma na co dziecku robic krxywde ,ale lekarz dla dobrego spokoju healt visitor mowi ze zrobią ! Wkurwilam się na maxa ze szpitala szlam spacerkiem i ryczalam jak moj Ignaś plakal jezusiee:(
Moj R powiedzial ze jej nie chce widziec !
No ale chyba lepiej sprawdzić i być pewnym, prawda?Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiewiem jak to z tym szczepieniem bedzie boze znow placz będzie nawet nie myślę !
Misia w spacerówce będzie Ignaś na leząco gondoli nie biore tu w uk widze juz tak wczesnie dzieciaczki wozą w spacerowkach na połleząco .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 15:53
-
nick nieaktualny
-
Liloe bardzo bardzo współczuję. Ja mam juz tylko pozostałości na łokciach, ale z tego co piszesz wygląda to bardzo podobnie jak u mnie. Pamiętam ten bol i dyskomfort, wiec co dopiero na całym ciele.
Ja pierwsze objawy miałam kilka lat temu, to pod kolanami, to na łokciach, to w zgięciach kolan. Zawsze dostawałam steryd i zero diagnozy. Często idąc do dermatologa zmiany jak na złość sie wycofywały.
Ze 2 lata miałam spokój a teraz kilka dni po porodzie taki wyrzut jak nigdy. Duzy obszar wokół łokci i te wielkie bolesną pecherze. U mnie sie nie sączyły, ale dlatego że specjalnie je wysuszałam sudocremem. Zauwazylam ze wysuszenie tego zmniejsza stan zapalny i pod spodem pojawia się zdrowa skóra
Trzymam kciuki za znalezienie sposobu na Twoje cierpienie, który pozwoli Ci karmić piersią.ja ile do dermatologa 21 i znów nie będę miała juz za bardzo co pokazywać. Eh
-
nick nieaktualnyAnia ja wlasnie dzis o tym pomyslałam, ze jeszcze nie raz bedzie płakać a ukojenie u mnie musi znaleźć , wiec trzeba sie trzymać jakos. Biedne takie maluszki podczas szczepień. Młoda nie ma gorączki, aktywna normalnie teraz jest... Moze bedzie ok :p
-
iwonka1077 wrote:hej ja po wizycie u pediatry, mowi ze te krosty i luski to zapalenie bakteryjne skory czy cos no zobaczymy, masc dostalam mupirox do smaroania mam nadzieje ze przejdzie ....
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
8485 wrote:mój tez ma krosty i luski na brwiach jutro ide tez do lekar zobaczymy co powie
-
Krysti wrote:w spacerówce będzie Ignaś na leząco gondoli nie biore tu w uk widze juz tak wczesnie dzieciaczki wozą w spacerowkach na połleząco .
Krysti ja Nikosia wożę w spacerowce na leżąco -nie mam gondoli -w każdym razie jest ok jedyny minus ze dziecka nie widzisz jak w gondoli.... Ale słyszałam ze dzieciaki szybko lubią oglądać świat :)i nudzą sie gondola:)
W każdym razie spacerówka sie sprawuje a jak Nikos będzie mógł siedzieć to pozniej juz na siedząco
Gosha, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:wino czekoladowe?????pierwsze slysze...
Zobaczymy czy wartę zachodu