Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia u mnie tez mała ulewa takim mlekiem zsiadłym jakby ... To chyba normalne, a co do bezsilności to ja wczoraj miałam kryzys, i pamiętaj o jednym: to mija.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 18:39
Ewelcia, mantissa, CzaryMary, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ojjj ale bym sie napiła!! Angela wpadam do Ciebie na wino!!!
ZapraszamW ogóle w tym momencie czuje się jakbym nie miała dziecka. Tylko w tle słysze szumisia no i na polu widzenia mam gadżety dziecięce. A tak córa umyta i śpi w swoim łóżeczku
BOSKO
mantissa, hwesta, Ewelcia, Gosha, Eweliśka, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Angela właśnie tetry mi zaczyna brakować hihi też mój ulewa i pielucha przy buzce non stop bo czasem w trakcie snu się trafia jeszcze
Ja się cieszę że kupiłam ich aż tyle, w pewnym momencie w ciąży aż zwątpiłam czy potrzebuje ich aż tyle zwłaszcza że dziewczyny pytały się po co tyle. Ale teraz wiem że nawet z wygody -
Angela89 wrote:Ja się cieszę że kupiłam ich aż tyle, w pewnym momencie w ciąży aż zwątpiłam czy potrzebuje ich aż tyle zwłaszcza że dziewczyny pytały się po co tyle. Ale teraz wiem że nawet z wygody
Ooo synuś się budzi,mleczarnie wzywa hihihi -
Moje dziecko dziś od 11 do 17 było z tatą na spacerze ii chyba się powietrzem zmeczylo bo teraz tylko śpi i je i śpi i je.
powiem wam ze stesknilam się za nim przez te 6h.
Ewelcia, współczuję choroby męża. Też ostatnio przez to przechodzilam, z dwójką musi być mega trudno. A powiedz, gdzie mąż dostał kontrakt? Daleko? Jak to wtedy z kontrolą lekarską maluchów? -
nick nieaktualny
-
Tak, butla z mlekiem i druga porcja w pojemniku w razie co. Podgrzal u babci.
Muszę też kupić butelkę mm tą na jedną porcję bo ona sobie może jeździc w wozku. W razie W.
O jaa, Ewelcia. To ci dopiero egzotyka. Przygoda życia normalnie. A mogę z ciekawosci zapytać czym zajmuje się twoj mąż? Dobrze ze polskiego pediatrę tam mają.
Z traceniem cierpliwosci nie jesteś sama. Niejedną z nas czasem nerwy ponoszą a z dwójką musi być masakrycznie ciężko. -
mantissa wrote:Czy po otwarciu sab simplexa trzeba fo zuzyc w ciągu jakiegoś czasu tak jak to jest z infacolem? Dawka jest 15 kropel przed karmieniem, tak? Ile razy dziennie można? Nie chce mi się studiowac niemieckiej ulotki.
Dzisiaj z czystym sumieniem powiem ze minely.. tzn cos tam sie drze ale to nie kolki.. po prostu duzo placzem wymusZa..
-
Mam problem za to z wozkiem. OLEK nie chce jezdzic w wozku... w domh w nim lezy spi a jak idziemy na spacer. No nie ma szans.. kurwa on musi na rekach, bo musi glowa chodzic na wszystkie strony. Taki zainteesowany a niby dzieci ciula widza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 19:34
Gosha lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Angela też ostatnio mialam na nie ochotę ale jakoś nie umiem się przełamać...
Dziewczyny mam kryzys. Moje dzieci dzisiaj cały dzień ryczą. Zjedzą i ryczą, nie kurczą nóżek po prostu ot tak się drą, nie wiem o co chodziPoza tym zastanawiam się czy to normalne że po zjedzeniu mojego mleka z butli jak im się odbije to wypływają z buzi resztki mleka ale tak jakby skwaszonego
To normalne? Kurdę nie widziałam tego wcześniej albo się nad tym nie zastanawiałam... nie wiem co robić... siedze i ryczę razem z nimi. I jeszcze na dodatek mam chorego męża w domu i mi nie może w niczym pomóc żeby nie pozarażać dzieci :.
Ewelcia mojemu czasem po godzinie od karmienia wychodzi jaki jakby serek. Chyba to wina jeszcze nie do końca wykształconego żołądeczka.[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Amy_ wrote:Mam problem za to z wozkiem. OLEK nie chce jezdzic w wozku... w domh w nim lezy spi a jak idziemy na spacer. No nie ma szans.. kurwa on musi na rekach, bo musi glowa chodzic na wszystkie strony. Taki zainteesowany a niby dzieci ciula widza
Amy wój Antoś znowu tylko by w wózku jeździłNajlepiej zasypia i długo śpi na dworze.
Amy_ lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014