Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia Bavaria ma w skladzie slod jeczmienny czyli to co femaltiker. Smakuje jak oranzada
ja przestalama pic fenaltiker, bo z woda mi nie smakuje, a mleko na kilka dni odstawilam.
Mf ja musze odciagnac, bo mam wrazenie, ze mi piers rozerwie. Jak jest np 3 w nocy, a maly pospi jeszcze 3 godziny to bym wyla z bolu, dlatego odciagam. Nie do konca, nie dlugo bo 3-4 minuty ale jest mi lzej -
nick nieaktualnyJestem w szoku ! Po kąpieli i nakarmieniu synka, Odlozylam go do lozeczka i poszlak zajmować sie swoimi sprawami, wracam a syn spiiiii
Tatuś obiecał ogarnąć pierwsze karmienie wiec może sobie pospie
Na wizycie u ortopedy wszystko ok
Ps. Mamy chlopaczkow czy poinstruowano was jak pielęgnować siusiaczka?mantissa, maggie86, Ulka84, Eweliśka, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Mary mnie ma poinstruowac polozna, mysle ze na kolejnej wizycie to zrobi.
Zazdraszczam, ze synek potrafi sam zasnac.. ile ja bym za to dala
Fasia pewnie zaraz to nastąpidzisiaj pierwszy raz mu sie to udało. Wlaczylam projektor z gwiazdkami i tak sie na nie zapatrzyl ze aż usnal
A prtopos pielęgnacji chlopcow dzisiaj lekarz kazał delikatnie odciągnąć napletek i przemywac. Trochę sie boje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 21:05
-
nick nieaktualny
-
Liloe ja sie na tym nie znam. Polozna ma duze doswiadczenie w tej kwestii wiec jesli mowila, ze mam jesc nabial, ze to nie od niego to sie poslucham. Jak zobacze ze pojawia sie ich wiecej, ze sie zaogniaja czy cos w tym stylu to wtedy bede pewna, ze to jednak to
-
Aguś86 wrote:Nam położna mówiła, żeby delikatnie odciągać napletek. Mąż się tym zajmuje przy kąpieli
Ale już jest trochę lepiej niż na początku
Cały czas uważam, że dziewczynki są łatwiejsze w obsłudze
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem czy wystarczająco ten napletek odciagam, ale nic się tam nie babrze, więc chyba ok.
Fasia, gdzie można tą Bavarię kupić? W Żabkach może być? Ale rany, 4,99 za 0,3 wg internetów...
W DOZ-ie spore promocje. Bepanthen 100g za 29,99.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 21:54
-
Dobry wieczor matki wariatki!
Nadrobiłam dzusiaj 5 dni, nawet szybko mi poszłowidziałam ze nawet pytaliście o mnie -miiiiłooo
chciałam tyle napisać a juz nic nie pamietam, uśmiałam sie z Julka FASIA ze obsral ta miła kobietę, HWESTA Ty ni tez zawsze humor poprawiasz swoimi pytaniami
i bardzo podobało mi sie wysłanie jednej z teściowych na księżyc
Wspolczuje diet i wysypek dziewczyny, ja od 2 tyg znowu na noc pije kefir władnej roboty z grzybka tybetańskiego, troche sie bałam ale Kuba wszystko dobrze znosi. Nic mu nie dolega a skorka gładziutkaprzeszłam sobie na delikatna diete i zaczelam ćwiczyć, efekt? + 3kg
niby na początku to norma jak sie karmi cycem bo organizm gromadzi zauważywszy ze dostarczam mniej kalorii, mimo to strasznie mnie to dołuje
a forma pożal sie Boże
Nas w poniedziałek czeka szczepienie, panikuje nie mniej niz HWESTA, panicznie sie boje powikłań i nie mowię tu o zwykłej gorączce
LILOE z przepisu na mleko kokosowe z chęcią skorzystam!
ANGELA wydoilas juz to winsko?! Dawaj troche!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 23:01
mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od soboty zaczelo mnie dziwne bolec rana po nacieciu i dzis jakos tam zajrzalam a tam naciecie ok a za to jak jest wejście do pochwy to na tejj prawej ścianie gdzie chyba byl szef zawiazany jest pogrubione i czerwone i biała guulka i juz tam bardziej w srodku tez jakas gula jest ale już jej nie dojrze.. Boli to.. W poniedziałek mam wizyte u ginki. :(boje sie ze ropa się tam zebrała.. Psikam oceniseptem i dzis tantum rosa to przemylam.. Obilo Się wam o uszy co to moze być? Jeszcze kuzwa hemoroidy mi pely i krwi jest przy zalatwianiu..
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Liloe ja sie na tym nie znam. Polozna ma duze doswiadczenie w tej kwestii wiec jesli mowila, ze mam jesc nabial, ze to nie od niego to sie poslucham. Jak zobacze ze pojawia sie ich wiecej, ze sie zaogniaja czy cos w tym stylu to wtedy bede pewna, ze to jednak to
Jasne, że jedz. Na zapas nie ma co wykluczać. U nas kaszka nadal, mimo diety, ale pediatra nas przestrzegł, że to tak szybko nie zniknie. Ważne, że się nie rozszerza na inne obszary. Za to skończył się płacz po jedzeniu, więc u nas to pewnie była wina nabiału. Cudnie mieć wreszcie pogodne dziecko -
Karmimy się
Gosha fajnie, że się odezwalas)
Militta ja chyba też mam taką czerwona gule w środku. Szczerze to nie zaglądam tam z wiadomych przyczyn.. Ryczec mi się chce na ten widokdaj znać co powie lekarz, bo mogą wizyta za 2 tyg dopiero.
Mam opory przed tym żeby się lekarzowi na wizycie pokazać, a co dopiero własnemu mężowi. Chyba nigdy nie będę uprawiać juz sexu