Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja co wieczor sobie obiecuje ze tym razem zapamiętam ile razy wstało moje dziecię ale zapominam
spi ze mna, wiec daje cyca on je a ja Przysypiam i tracę orientacje w czasie, hihi ale dzisiaj to chyba było 3 razy i teraz poranne długie karmienie...
Juz tydzien czekam ba zwrot podatku, obiecałam sobie małe zakupy o ile szyja cos na słonia tu cisza... Ake widze ze u meza wpłynęło, chyba sie nie obrazi jak za jakies 100-200€ nie? W koncu poki co kasa wspólna
MARY ja tez myłam i starszaka i teraz tego w sposób jak ANKA i nie odsuwalam napletka. Nigdy nie przyszło mi to do głowy i wczoraj jak to napisałaś poczułam sie gorsza matkaale widze ze nie tylko js tego nie tobie, ufffff poczułam ulgę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 08:21
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:A ja co wieczor sobie obiecuje ze tym razem zapamiętam ile razy wstało moje dziecię ale zapominam
spi ze mna, wiec daje cyca on je a ja Przysypiam i tracę orientacje w czasie, hihi ale dzisiaj to chyba było 3 razy i teraz poranne długie karmienie...
Juz tydzien czekam ba zwrot podatku, obiecałam sobie małe zakupy o ile szyja cos na słonia tu cisza... Ake widze ze u meza wpłynęło, chyba sie nie obrazi jak za jakies 100-200€ nie? W koncu poki co kasa wspólna
Bez skrupułów bym wycharatala mezowi kasę i nie tylko 200 juro
Ja jakoś ciuchow nie kupuje bo mam nadzieje ze jeszcze trochę schudneGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mary najwcześniej po roku można próbować delikatnie ale to nie jest dobry pomysł. Bardzo dobrze jest napisane na stronie wrolimamy.pl/co-z-tym-siusiakiem
Dzięki za ten artykuł. W takim razie odpuszczam. Argumenty tam przedstawione przemawiaja do mnie .Anka1501, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha - mój instynkt mówił żeby nie ruszać a doktorek wprowadził zamęt w mojej mozgownicy. Teraz tak sobie myślę ,ze ortopeda i to w dodatku leciwy nie koniecznie musi sie znać na rzeczy i zalecenia jego są za czasow króla cwieczka.
Ku.wa - trace pokarmjest mi smutno.
Anka a dużo masz do zrzucenia jeszcze ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 08:33
Gosha lubi tę wiadomość
-
Taki uśmiech z rana i az chce sie żyć!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ce6c4b7dc8b.jpgAnka1501, CzaryMary, Eweliśka, Fasia, maggie86, mantissa, Ida, Rudzia, Angela89, Ewelcia, Amy_, sylvia007, Aguś86, Klaudia90, lysinka, Ulka84, misia83, Lali, Militta110816, mimka84, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mary do wagi sprzed ciąży tylko 4 ale super szczupła wtedy nie byłam
do wagi idealnej jakieś 12-14kg
Edit. Całe wakacje poswiece na odchudzaniemasakra
Ehhh mi tez zostało 4 kg a chciałabym 6 . najgorsze ze przy karmieniu i opiece nad dzieckiem nie można pozwolić sobie na jakieś restrykcyjne diety:-\ -
nick nieaktualny
-
Mary ja jem bardzo dużo warzyw, płatki owsiane, twarog, gotowane kurczaki i indyki. Z owoców tylko jabłka i czasem banan. Liczę kalorie i dużo się ruszam ale juz teraz bardzo powoli spada waga. No i masa wody. TZ mi kupił od razu 6zgrzewek niegazowanej
CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Kurde zazdroszczę tego cyca Wam u nas nic już z tego nie będzie histeria nie do zniesienia jak tylko położę ja obok cycka mam tylko nadzieje że laktator będzie dawał rade
Nie rezygnuj z przystawiania. Jak długo jej ten cycek sie nie podoba ? -
nick nieaktualny