Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha cudny przystojniak
))
Adaś spał 10h
dziękuję za odpowiedź mam nadzieje ze to nic zlego. Dzisiaj bioderka mam nadzieje ze będzie dobrze
milego dnia dziewczyny
mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
Gosha, tym uśmiechem to on wszystkie laski będzie miał w garści. A są tego słonia to masz kopala w dupala.
Mi też polozna mówiła żeby delikatne odsuwac i ten serek co się zbiera czyścić.teraz już się nie zbiera to nie robie a wcześniej tylko troszke bo się bałam.
Gosha lubi tę wiadomość
-
Chwale sie
na FB juz to zrobilam to jeszcze tu
prosze nie cytowac, bo pozniej usune 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 11:28
Eweliśka, Gosha, Anka1501, Ida, CzaryMary, mf, Ewelcia, Amy_, mantissa, Aguś86, maggie86, iwonka1077, lysinka, misia83, Justinka lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Fasia piękne! My też czekamy na swoje zdjęcia z sesji ale głupio mi babkę poganiac bo Marysia najpierw ją obsikala a potem zrobiła takie wielkie kupsko u niej na rękach że aż jej kapalo z białej bluzki:-D
haha
moj synek zrobil kupe wszedzie na sesji, do tego pieknego koszyka rowniez
a ile mieliscie czekac na zdjecia? Moze na dniach beda
koniecznie sie pochwal pozniej!
-
Bo sie tego nie robi. Przeciez wzzyscy o tym trabia w telewizji wczoraj o tym mowili w tvp 2 w pytaniu na sniadanie.. w szpitalu nie kazali, polozna srdowiskowa tez zabronila..Anka1501 wrote:Dziewczyny Wy naprawdę odsuwacie napletek synkom?? ja mam dwóch chłopaków i zawsze mi mówili lekarze i położne, żeby broń Boże tego nie robić.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia- smoczek lovi dynamiczny mamy od poczatku.pozycje przetestowane wszystkie. Pani od laktacji zaliczona i co ? I doooopa

Moim zdaniem nie maja gorączki. A to furczenie w gardelku to u nas jest od poczatku . pediatra nazwała to stridorem - niedojrzaloscia krtani. Ale może u Was jest cos innego...
A ja jeszcze w pizamie. Nie mogę odłożyć małego bo od razu sie budzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 10:01
-
My mieliśmy córkę i jak położna powiedziała, że trzeba to się na nią zdalismy... A słuchaj kiedy to samo odchodzi???Anka1501 wrote:Dziewczyny Wy naprawdę odsuwacie napletek synkom?? ja mam dwóch chłopaków i zawsze mi mówili lekarze i położne, żeby broń Boże tego nie robić.