Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha cudny przystojniak
))
Adaś spał 10hdziękuję za odpowiedź mam nadzieje ze to nic zlego. Dzisiaj bioderka mam nadzieje ze będzie dobrze
milego dnia dziewczyny
mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
Gosha, tym uśmiechem to on wszystkie laski będzie miał w garści. A są tego słonia to masz kopala w dupala.
Mi też polozna mówiła żeby delikatne odsuwac i ten serek co się zbiera czyścić.teraz już się nie zbiera to nie robie a wcześniej tylko troszke bo się bałam.Gosha lubi tę wiadomość
-
Chwale sie
na FB juz to zrobilam to jeszcze tu
prosze nie cytowac, bo pozniej usune
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 11:28
Eweliśka, Gosha, Anka1501, Ida, CzaryMary, mf, Ewelcia, Amy_, mantissa, Aguś86, maggie86, iwonka1077, lysinka, misia83, Justinka lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Fasia piękne! My też czekamy na swoje zdjęcia z sesji ale głupio mi babkę poganiac bo Marysia najpierw ją obsikala a potem zrobiła takie wielkie kupsko u niej na rękach że aż jej kapalo z białej bluzki:-D
hahamoj synek zrobil kupe wszedzie na sesji, do tego pieknego koszyka rowniez
a ile mieliscie czekac na zdjecia? Moze na dniach beda
koniecznie sie pochwal pozniej!
-
Anka1501 wrote:Dziewczyny Wy naprawdę odsuwacie napletek synkom?? ja mam dwóch chłopaków i zawsze mi mówili lekarze i położne, żeby broń Boże tego nie robić.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia- smoczek lovi dynamiczny mamy od poczatku.pozycje przetestowane wszystkie. Pani od laktacji zaliczona i co ? I doooopa
Moim zdaniem nie maja gorączki. A to furczenie w gardelku to u nas jest od poczatku . pediatra nazwała to stridorem - niedojrzaloscia krtani. Ale może u Was jest cos innego...
A ja jeszcze w pizamie. Nie mogę odłożyć małego bo od razu sie budziWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 10:01
-
Anka1501 wrote:Dziewczyny Wy naprawdę odsuwacie napletek synkom?? ja mam dwóch chłopaków i zawsze mi mówili lekarze i położne, żeby broń Boże tego nie robić.