Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda trzymam kciuki
moja mała wczoraj po szczepieniu rozbita, spała cały dzien , w nocy budziła sie na jedzenie w dobrym humorze, uśmiechy mi słała
dzis marudna nieco bardziej i w miejscu po wkluciu 5w1 taki 1 cm obrzęk sie zrobił, guzek jakby, przyłożyłem okład z sody ale wcale nie lepiej , tragedii nie ma , nie jest to bolesne chyba dla niej. Troche bardziej ulewa...
Mary ja spałam w legginsach i t shirciei zapomniałam sie ubrać, teraz sobie to uświadomiłam jak przeczytałam o piżamie
Kończymy dzis 7 tygCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha zapraszamy do Warszawy
fajnie ze wracasz
Pytalam juz o to ale gdzieś mi umknelo. Muszę kupić małemu karuzelke do lozeczka i mate edukacyjna z takimi palakami z przywieszonymi zabawkami. Polecacie cos ?
Młodego dzisiaj boli brzuch. Zjadlam wczoraj kaszanke z patelni. Chyba od tego. Szkodra mi go -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello, witam sie po sredniej nocy, tzn w sumie spalam ciagiem 4,5h chyba pierwszy raz od porodu, gorzej ze mlody raczyl zasnac dopiero o 1.30.
Zaliczylismy wizyte poloznej - 4820g- maly klocuszek. A teraz chyba przylacze sie do syna, ktory odsypia nocke.
Mary jesli chodzi o mate, my mamy safari skip hop, wyrwalam kiedys na promocji. Fajnie wykonana, Leos jeszcze nie testowal, ale kolezanka kupila taka sama dla coreczki i mala ja uwielbia. Karuzelki wlasnie szukam, wiec chetnie tez poczytam kto co poleca.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaa i pytaliśmy pediatry o wyjazd do Gdańska w czerwcu, kręciła nosem ze dla dziecka to żadna różnica gdzie jest a ze aklimatyzacja i bedzie rozbita i ze rodzice takie wyjazdy robia dla siebie a nie dla dziecka. I teraz nie wiem czy jechać czy nie .... A tak sie cieszyłam na zmianę otoczenia na te 3 dni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wczoraj od rana tak się nudziłam aż zaczęłam sprzątać cały dom,okna, podłogi, meble łącznie z wykładaniem wszystkiego z nich i układaniem na nowo,nawet poprawki malarskie mamie porobiłam, zleciał cały dzień a dziś czuje się jak połamana i myśle co mi wczoraj odbiło?? leżymy w łóżku z malcem i nie wstajemy choćby nie wiem co.
Murraya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaggie to dobrze ze o tym napisałaś bo ja wlasnie miałam plan sprzątać
uffff co za głupi pomysł!!
Chciałabym sie z Wami kiedyś na żywo spotkać dziewczynymoze jak maluchy beda troszkę większe uda nam sie z dziećmi ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 10:54
maggie86, Fasia, KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość