Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ANGELA gdzieś w lubuskim, blisko wielkiego Chrustusa
ale luz, gdziekolwiek mieszkasz i tak wpadnę na to wino czekoladowe
a warszawskie koleżanki tez odwiedzę, a co mi tan, intercity 4 godzinki i jestem na miejscu
bede miała czas, planuje posiedzieć z pol roku z małym w domu
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mary a my mamy fisher price z pianinkiem i jest super, mała kopie nożkami i włącza muzykę sobie na pałąku sa zabawki
polecam
Ida -nawet nie wiedziałam ze to takie drogie. Dostaliusmy na prezent. Gwiazdki są sliczne. Sama sir na nie lubię patrzeć.
Maggie a co z dzieckiem zrobilas? ! Ja nawet ubrać sie nie mogę. O sprzataniu mogę zapomnieć. Na forum siedze bo trzmam go na ramieniu i nic innego robić nie mogę.Ida lubi tę wiadomość
-
ja w drugiej polowie czerwca chce jechac do rodzicow, martwi mnie tylko ta droga bo to 350 km, ale moze z przerwami damy rade. Tylko, ze planuje zostac tam dluzej niz 3 dni. Maz chcial gdzies wyjechac na ten czerwcowy dlugi weekend, ale dwa wyjazdy to juz by bylo za duzo, z reszta moj maly jest 3 tyg mlodszy od Twojej Ali Hwesta. Do rodzicow pojedziemy jak skonczy 2 miesiace. Zastanawiam sie czy to nie za wczesnie ale przez klopoty w ciazy nie bylam tam od wrzesnia i juz mi sie teskni
.
-
nick nieaktualnyGosha wrote:ANGELA gdzieś w lubuskim, blisko wielkiego Chrustusa
ale luz, gdziekolwiek mieszkasz i tak wpadnę na to wino czekoladowe
a warszawskie koleżanki tez odwiedzę, a co mi tan, intercity 4 godzinki i jestem na miejscu
bede miała czas, planuje posiedzieć z pol roku z małym w domu
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nie polecam nadmiernego sprzątania, wczoraj pełna energii a dziś jakbym dostała ostry wpier..l a mały jak to on leżał sobie na macie albo w leżaczku i robił swoje lub spał,ma to po mnie, mama non stop powtarza że ja także byłam takim cichuteńkim i grzecznym maluszkiem,leżałam godzinami i zajmowałam się sobą, np. wsadzilam łapki do pieluszki i wysmarowałam się cała kupą a wtedy były tetry więc dostęp był łatwiejszy;)
mantissa, Bambi85, Aguś86, CzaryMary, lysinka, Fasia, Eweliśka, weronika86, KasiaKwiatek, Murraya, misia83, Gosha, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy w połowie sierpnia jedziemy na Kaszuby na ślub to będzie próba jak mała spisuje się w aucie teraz lubi mam nadzieję że tak zostanie bo prawie od razu po ślubie jedziemy do mojej mamy a tu mamy do zrobienia 1600 km zastanawialiśmy się nad samolotem ale nie zabierzemy się jest to nie możliwe
-
a jesli ktos by chcial jednak zdecydowac sie na wiosenny shopping na stronie reserved jest kupon na znizke 40% na cala kolekcje od wczoraj do poniedziałku
Aguś86, maggie86, CzaryMary, Eweliśka, Ewelcia, Murraya, KasiaKwiatek, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:A ja właśnie na uczelni czekam na promotora kurde brakuje mi studiowania ale na myśl o obronie od razu mi przechodzi miałam być już obroniona no ale małej sie pośpieszylo