Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMary to ta mata ze zdj, nazywa sie baw sie i kop, faktycznie nie jest duza ale moja Ala sie super na niej bawi, ja ja w sklepie internetowym upolowalam za 120 zł, ostatnia sztuka była bo tak to ok 200 kosztuje . Moje dziecko ma mega głoda po tym szczepieniu, doi mnie i doi
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Oooo dalam małemu koperek. Idą piekne baczki. I sie uspokoil
Został nam wtedy masaż brzuszka i kupka poszłaA koper to chyba ja będę musiała wypić
Fasia myślę, że dwie- trzy hebratki dziennie możesz wypić
-
Jak będziemy się zbierać do spania to zrobię Frankowi zdjęcie w Woombie i wrzucę
ale muszę powiedzieć że ciężko mi na niego patrzeć jak jest taki spętany. Jednak widzę że przynosi mu to dużą ulgę.
Ja w sumie nie wpadłam na to żeby robić coś z napletkiem. We wtorek będzie położna to się dopytam co ona o tym uważa.
Wczoraj ktoś, wybaczcie ale nie pamiętam kto, pisał o więzi jaka sie rodzi z dzieckiem podczas karmienia piersią. Z całym szacunkiem ale ja nie karmię swojego dziecka z procy, też go przytulam i głaszczę, patrzymy sobie w oczy, trzyma mnie za palce, śpiewam mu. Także nie zgadzam się z opinią o tym że mm pod tym kątem jest gorsze a co więcej uważam wyrażanie takich opinii za krzywdzące dla matek takich jak ja bo wcale nie kocham swoje dziecko mniej ani ono nie jest do mnie mniej przywiązane dlatego że nie mymla mojego sutka.
My właśnie jedziemy rodzinnie do galerii, po raz pierwszy, bo muszę w coś swoje pociazowe ciało ubrać na wieczór panieński i wesele. Trzymajcie kciuki żeby młody nie wyła a ja wcisnęła się w coś sensownegoCzaryMary, Murraya, Fasia, Rudzia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fajnie się pisało ale musiałam skasować swój post przez wścibskie osoby z innego wątku i durne komentarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:41
CzaryMary, Murraya, Aguś86, mantissa, Fasia, sylvia007, misia83, Gosha, liloe lubią tę wiadomość