Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Adk nikt nie chciał urazić matek karmiących mm ani nikt nie uważa, że takie mamy mają słabszą więź z dzieckiem. Ale rozumiem co ta osoba miała na myśli, dokładnie to samo czuje podczas karmienia piersią i mamy też do tego prawo, czuć się wtedy wyjątkowo
CzaryMary, Murraya, Aguś86, KasiaKwiatek, mantissa, Fasia, mimka84, sylvia007, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Jak będziemy się zbierać do spania to zrobię Frankowi zdjęcie w Woombie i wrzucę
ale muszę powiedzieć że ciężko mi na niego patrzeć jak jest taki spętany. Jednak widzę że przynosi mu to dużą ulgę.
Ja w sumie nie wpadłam na to żeby robić coś z napletkiem. We wtorek będzie położna to się dopytam co ona o tym uważa.
Wczoraj ktoś, wybaczcie ale nie pamiętam kto, pisał o więzi jaka sie rodzi z dzieckiem podczas karmienia piersią. Z całym szacunkiem ale ja nie karmię swojego dziecka z procy, też go przytulam i głaszczę, patrzymy sobie w oczy, trzyma mnie za palce, śpiewam mu. Także nie zgadzam się z opinią o tym że mm pod tym kątem jest gorsze a co więcej uważam wyrażanie takich opinii za krzywdzące dla matek takich jak ja bo wcale nie kocham swoje dziecko mniej ani ono nie jest do mnie mniej przywiązane dlatego że nie mymla mojego sutka.
My właśnie jedziemy rodzinnie do galerii, po raz pierwszy, bo muszę w coś swoje pociazowe ciało ubrać na wieczór panieński i wesele. Trzymajcie kciuki żeby młody nie wyła a ja wcisnęła się w coś sensownego
Owocnych zakupów życzę
Chciałam poprasowac. Udało mi sie uprasowac jedno body .... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMurraya- młodego rzeczy tylko przeciagam zelazkiem. Natomiast mam stos koszul męża których pracować nieznosze.
Jacus ma piękna wagęgratuluje
Ewelcia jak badanie ?
Mój maz jest sadysta ! Wysyła mi oferty wycieczek do Tajlandii ohoooo juz lecie z 2 miesięcznym dzidkiemMurraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
Murraya wrote:Teraz czas na obiad - robię rosół.. bleeee już nie wiem co jeść.
od jakiegoś czasu myślę że od tego drobiu to mi skrzydła wyrosną...
dzis tez drob oczywiscie tylko pieczony, robie tylko odrobina sol, pieprz, majeranek lub ziola prowansalskie i w rekaw do tego ziemniaki, jak mi sie zechce je obrac....Murraya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny