Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie do dziewczyn które odciągają pokarm laktatorem. Wiem ze juz była o tym mowa ale nie pamiętam ;/ wg jakiej zasady to robic? 30 min z jednej i drugiej czy jakoś inaczej? Wygląda na to, że będe musiała przejsc na mm a chciałabym jak najdłużej dawać małemu moje mleczko
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyUlka84 wrote:Mam pytanie do dziewczyn które odciągają pokarm laktatorem. Wiem ze juz była o tym mowa ale nie pamiętam ;/ wg jakiej zasady to robic? 30 min z jednej i drugiej czy jakoś inaczej? Wygląda na to, że będe musiała przejsc na mm a chciałabym jak najdłużej dawać małemu moje mleczko
Ja stosuje metodę 775533. 7 minut z jednej piersi, potem 7 z drugiej. Następnie 5 minut z jednej i 5 z drugiej itd. Aktualnie sie odciagam. Jestem juz na 3 minucie. Pokarmu malo kruca bombazaraz obale karmi. Juz herbatka dla karmiących była. Jeszcze dzisiaj maz kupi femaltiker.
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:A i byłam wczoraj w Douglasie...nie było lakierów sally Hansen
gdzie kupić przez neta? Nie mam możliwości jechać do innego Douglasa a w rossmanie nie widziałam
Ewelcia, KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas jakiś koszmar, Nikus drugi dzien nie spi w ciagu dnia a dzis juz fenomen jestem jak zombie w nocy mało co spałam bo mały o 2 na karmienie pozniej o 4 i nie chciał sam spac tylko ze mnaa na cycku przytulony a ja sie tak z nim nie wysypiam bo mi ciało cierpnie w każdym razie od tej godziny wisi na mnie:(((((
Także nadal w koszuli z cyckami na wierzchu w łożku(((wykończę sie:(((
-
CzaryMary wrote:Ja stosuje metodę 775533. 7 minut z jednej piersi, potem 7 z drugiej. Następnie 5 minut z jednej i 5 z drugiej itd. Aktualnie sie odciagam. Jestem juz na 3 minucie. Pokarmu malo kruca bomba
zaraz obale karmi. Juz herbatka dla karmiących była. Jeszcze dzisiaj maz kupi femaltiker.
też właśnie wysłałam męża po karmi i fematiker.[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyUlka84 wrote:czaryMary ty kiedy odciągasz pokarm? Dajesz dziecku butle i potem odciągasz?
Staram sie tak robić ale nie zawsze jest to możliwe. Generalnie najczęściej odciagam jak mały śpi.
Nie ma głupich pytan
A Antos dlaczego nie ciągnie cycka ? Przypomnij. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia!!! Ide trzaskać naleśniki zaraz
ja to chyba jestem zła matka, odkładam mała do łóżeczka jak marudzi nawet czy popłakuje w granicach normy oczywiście- bez zanoszenia sie i ide sie ubrać, zjadam sniadanie, maluje sie ... Wstawiam pranie... Przymocowalam jej lusterko z maty fp do łóżeczka i sobie gada do bobasa z lusterka ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:58
Aguś86, CzaryMary, misia83, lysinka, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość