Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNy ja nie kmnie lekarzy którzy karzą dokarmiać. Przecież wiadomo że dziecko raz w tygodniu może przybrać wiecej a raz mniej. Ja mam wagę i waże mała dosyć często co 2-3 dni i widzę jaki ma przyrost. Podczas gdy była przyziębiona nie przebrała nic baa nawet jej waga spadła. Dopiero jak wykurowała się zaczęła przybierać w ciągu 3 dni przybrała 130 gram. Mi w szpitalu mówili że dziecko w jednym tygodniu może przybrać dużo a w jednym w ogóle i mam się tym nie przejmować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNy i druga sprawa jak organizm walczy z chorobą to również może być problem z przybieraniem na wadze. Nie daj sobie wmówić że twój pokarm nie jest wartościowy i że masz go za mało. Jeżeli tak by było to by mała cię o tym informowała.
CzaryMary, mimka84, iwonka1077, hwesta, lysinka, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ny i druga sprawa jak organizm walczy z chorobą to również może być problem z przybieraniem na wadze. Nie daj sobie wmówić że twój pokarm nie jest wartościowy i że masz go za mało. Jeżeli tak by było to by mała cię o tym informowała.
Ida, mimka84, Angela89, hwesta, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Dziewczyny spróbujcie nie reagować na płakanie skoro wiecie ze najedzone, sucho i dopiero co było przytulanie
U mnie nie ma szans tak sie zanosi ze nie miałabym serca go tak męczyć...a Pozatym decybele jakie z siebie wydała podczas darcia to napewno sąsiedzie słyszą...strach okna otworzyć ....mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, czytam wszystko na biezaco ale spozniam sie zawsze na zdjecia, bo kasujecie za szybko
U nas ok, Laura wazy 4780, w 3 tygodnie przybrala ponad kilo. Ja mialam maly kryzys, bylam na zakupach w galerii i owialo mnie porzadnie, na drugi dzien bol zeba i zbierala sie ropa, dostalam antybiotyk. W tym czasie mala miala plesniawki w buzi i zaczal sie horror, bo te plesniawki przeszly mi na piersw zyciu nie mialam takiego bolu, jak mala ssala to mi lzy lecialy i zaciskalam zeby. Bol piersi po karmieniu jakby ktos noz wbijal, bo przeszlo to juz na kanaliki mleczne. Wzielam leki, cycki smarowalam clotrimazolum i juz dzis nie bola i dalej cieszymy sie z kp.
Aaaa jak bym ktorys maluch mial plesniawki to najlepiej pedzlowac w buzce gazikiem nasaczonym cebionem( wit c w kropelkach). U nas po jednym dniu stosowania zniknely plesniawki a byly na jezyku, podniebieniu i dziaslach.
Przez ta akcje z cyckami odciagalam jeden dzien pokarm laktatorem i podawalam w butelce i powiem, ze szczerze podziwiam te z Was co walcza o swoj pokarm i ciagle sciagaja. Ile z tym roboty! Podziwiam Was bo ja bym sie chyba poddala i przeszla na mm.Angela89, Militta110816, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ida ja najpierw zjesc bo slabne jak nie zjem, pozniej siku, pozniej kapiel
bo jak mowia z brudu nikt jeszcze nie umarł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 16:59
Ida, Lali, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ida, mój mutant waży już 5200 i jak go ostatnio mierzyłam od czubka głowy do końca stóp przy wyprostowanych nozkach to miał 59 cm czyli 10 więcej.
Hwesta, ja tak jak i Lwica nie mogę małego zostawic jak płacze bo mi się dziecko udusi. Ryczy jakby go ze skóry obdzierali.
Powiedzcie mi dlaczego moje dziecko nie potrafi wytrzymac nawet godziny na spacerze bez ryku? Odkrywam przykrywam, karmie w trakcie a i tak marudzi.
A wlaśnie. Endokrynolog też kazala przy kąpieli odciągac napletek żeby czyscic mastke żeby się stulejka nie zrobila.Lwica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny które używają kropli dicoflor - czy one u was też są dwu warstwowe? U mnie jest płyn, a na dole jakby druga gęsta część. Jak mocno wymieszam to całość ma grudki.. Nie wiem czy to tak ma być?