Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mary pierwsza miesiaczka u mnie tez byla bardziej obfita pozniej juz normalnie
Ja nawet nie wiem czy mialam normalna miesiaczke juz leci i leci i diabli wiedza czy to juz miesiaczka czy jeszcze sie oczyszczam -
MłodaDama wrote:Hejka my po wizycie z bioderek i niestety musimy pieluchowac... z jednej strony cos jest nie tak. Druga kontrola 16lipca. Czy ktoras z was tez bedzie pieluchowac???
Ida Adas ma 56cm urósł caaale 2cm
Mary mój pierwszy okres po Zuzi trwał 10 dni i lalo się strumieniami. To dalsza część oczyszczania... -
nick nieaktualny
-
U mnie synek padł...jak maz z pracy przyszedł i do mnie z tekstem co narzekam przecie spi jak aniołek
i poszedł sobie na trening...
A ja nawet nie wiem co mam zrobić , na pranie i prasowaniem nie mam siły nie wiem czy sens brać prysznic- tylko młody spi ze mną a on i tak uwielbia zapach mamy hehe
Dziewczyny te co dostały okres. A jak wy o odrozniacie??? Ja krwawię jak narazie od samego porodu bez przerwy i wydawało mi sie ze jeszcze połóg i sie tam oczyszcza....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 19:14
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Ehhhh u nas non stop płacz. Teraz padł ale tylko na rekach. Dalabym wszystko żeby wziąć na siebie ten bol.
Do dziewczyn które dostały juz okres - jak on u Was wyglądał ? U mnie mega duze krwawienie. Nigdy tak nie mialam -
Aguś86 wrote:To po drodze jadąc od Chrystusa do Warszawy możesz odwiedzić koleżanki w Poznaniu
wiec na pewno bede głośno krzyczeć jsk tam bede!!!
Aguś86, Bambi85, liloe, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:To sie moj synalek naspal całe 40minut zdążyłam zrobić se kanapki i herbatę
To szybko Angela -ja myslalam jak sie karmi/odciąga to sie tego okresu nie ma:/to co ze niby mam sie o antykoncepcję martwić za miesiąc
Czemu za miesiąc, niektóre kobity maja okres dopiero jak skończą karmić. -
Fasia, czytałam ze zastanawiałaś sie nad nietolerancja laktozy. Jednym z objawów są rzadkie i kwaśne kupki. Pachną kwasem. Jak tego nie ma to pew mm ie jest inna przyczyna.
U nas wróciły krostki ale to chyba potówki. Zaczynam lżej ubierać Arturka w domu. Zobaczymy co dalej -
nick nieaktualnymf wrote:Co do ulewania,to Julka, mimo, ze odbija to dosc czesto ulewa, ale to podobno przez wiotkosc krtani...a jak nie odbije, to masakra...
Moja Cora nie wiem ile mierzy, ale rosnie jak na drozdzach... wyrasta juz z 56-prawie w zadne nie wchodzi...a 62 mam malo, w sobote jade do pepco na lowy!
Aaaaa i chcialam pytac-wy tak bezkarnie pijecie to karmi, a mi sie zawsze wydawalo, ze ono ma 0,5%...
Ja piwo karmi piłam po ściągnięciuKolejne ściągniecie zazwyczaj jest po 3 godzinach więc dawno te procenty ulotnią sie
-
Mi się udało poprasowac cała godzinę mi to zajęło,ale ogarniete
synuś dalej śpi więc sobie odpoczne, bo zaraz pewnie wróci mąż z córką, może paznokcie u nóg jeszcze machne??
Lwica, Aguś86, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
U mnie nie ma Karmi, ale polecam Bavarie u was tez dostępna i 0/0%
Piłam jeden raz i tylko przez to ze nazywa sie to piwo czułam sie pijana
Ale bym se drina z whisky walnęła!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:20
Eweliśka, Lwica, Murraya, maggie86 lubią tę wiadomość