Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWidzę, że poznanianki chcą się spotkać
jestem zaaaa
poczekajmy tylko na lepszą pogodę
Adk ja pisałam o MOICH odczuciach podczas karmienia piersią, o tym co MI ono daje. Nie krytykuję karmienia mm, a już na pewno nie zrobiłabym tego w odniesieniu do kobiet, które muszą karmić mm. Jeśli nie miałabym pokarmu lub przez karmienie piersią cierpiałoby dziecko nie wahałabym się karmić mm. W mojej wypowiedzi chodziło mi o to, że nie chcę zrezygnować z karmienia piersią by móc normalnie jeść.Bambi85, Aguś86, sylvia007, KasiaKwiatek, Fasia, Murraya, Anka1501, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Jej! SYLWIA jak to możliwe? Tyle godzin bez snu?!
ULKA myślisz ze nie dojadal na Twoim mleczku..?
Gosha na to wychodzinie zorientowałam się bo przez dzień i noc karmiłam tylko piersią i było ok. A tylko wieczorem takie jazdy. Pamiętam, że jak tak płakał to próbowałam mu dawać mm, ale nie chciał. Może jak już był tak rozzłoszczony tonie umiał się uspokoić. Dziwne jest też to, że zawsze po ok. 2 godzinach płaczu jak już się uspokoił dawałam cyca i ładnie pił i usypiał. Nie rozumiem ;/ Najbardziej mi żal karmienia piersią bo czuje, że długo już nie pociągnie. Przyzwyczai się do szybszego jedzonka
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyA ja pilam karmi Zurawinowe ostatnio pyszne bylo:)
A co do chrostek na buzi Ignasia!
Okazalo się ze to od kocyka takiego minky mu wyszly alergia jakaś na materiał
Zobaczylam ze jak spi na tym kocyku to mu wychodzą a jak spui na innym materialowym nie ma znikają. I bądz tu mądrymWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 22:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny