Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:LWICA bój sie Boga! Ty nie w IRL czasami?! I whisky nie cierpisz..? Przeciez to kraj whisky płynący
GOSHA ja England) tu tez piją whisky ale ja jakoś fanka nie bylam za to kocham Cider, likiery I ich wytrawne wina:))
KRYSTI kółko różańcowe powiadasz??u mnie ksiądz za każdym razem oferuje mi śpiewanie w chórze (a mi słoń nadepnął na uszy i śpiewać nie umie, chociaż Nikos nie narzeka ))czy czytanie hehe ale jakoś chętna nie jestem...kiedyś szukał do czytania kogoś i zobaczył mnie i padło na mnie i nie mogłam odmówić ale to była raz:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 23:06
Gosha lubi tę wiadomość
-
KRYSTI kółko różańcowe?! Łooo matko
jests bardzo religijna chyba, prawda? Podziwiam zawsze ludzi za wiarę
ULKA a moze to ze po dwóch godzinach marudzenia jsk go przystawialas to cyc był juz niezłe pełny i to mu sie podobało dlatego pd razu najedzony zasypiał...
EWELISKA nie załamuj sie tym!! Mm to nic złego przeciez :* a mleczko odciągaj tak jak zawsze, moze to kryzys i bunt cyca
Po każdym odciągnięciu w miare możliwości przykładaj dziecię do piersi niech sie bawi sutek ile mozna, musi iść sygnał do mózgu ze trzeba produkować wiecej mleczkaKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:GOSHA ja England
) tu tez piją whisky ale ja jakoś fanka nie bylam za to kocham Cider, likiery I ich wytrawne wina:))
KRYSTI kółko różańcowe powiadasz??u mnie ksiądz za każdym razem oferuje mi śpiewanie w chórze (a mi słoń nadepnął na uszy i śpiewać nie umie, chociaż Nikos nie narzeka ))czy czytanie hehe ale jakoś chętna nie jestem...kiedyś szukał do czytania kogoś i zobaczył mnie i padło na mnie i nie mogłam odmówić ale to była raz:)
haha .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 23:18
-
nick nieaktualnyEweliśka ja też myślę, że to kryzys. Karm butlą i niech dziecię doi jak najczęściej żeby laktację pobudzić. Jakim smoczkiem karmisz? ponoć medela calma jest trudny i nie zaburza odruchu ssania. A może sns z Medeli spróbujesz? pij 3 litry wody i femaltiker 2xdziennie. Będzie dobrze!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My też się karmimy.
Synek zawsze jak mój mąż musi wstać o 6 do pracy chodzi strasznie późno spać.. Nie mogliśmy go uspac, ciągle płakał. Zasnął z nami w łóżku przytulony do cyca.. Było po północy i teraz się obudził. Zjadł i przysypia na ramieniuiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Fasia nio koniecznie, ja to powiem że jakoś nie przekona jestem jakoś do chust ale może dlatego że nigdy nawet na żywo nie miałam z tym do czynienia?? No nic ja raczej nie kupię a z moim wzrostem niskim to nie wiem czy by mi było wygodnie...