Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:No jest od zatrzęsienia. Mój K jak się w ogóle nie znał na wózkach i innych akcesoriach dzieciowych to teraz lata na te spacery z Mikim i każdy mijający wózek ogląda i analizuje
a że gadula do tego to nie ma problemu z zagadaniem do innych mamusiek
Dziś mi zaproponował właśnie, że on Mikiego weźmie na spacer kolo południa a ja mam sobie pospaćhmmm a może oni jakieś lachony wyrywają na tych męskich spacerach?
Hehe lachonyyy
Ja mojego wyśle, niech poiderwie jakąś babuline
Moje dziecko śpi z otwartymi oczami od jakiegoś czasu. O co kaman ?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:44
-
Zrobiłam zdjęcia jak teraz śpi, może któraś się wyzna
albo miała coś takiego.. wszystko nic tylko dlaczego tylko na twarzy i dekolcie, ręce, nogi brzuch i plecy czyściutkie
a jakby uczulenie to chyba jeszcze gdzieś by się pojawiło???
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/509bea4b2f81.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/12de0a77be2e.jpg
Wiem troszkę nie wyraźne, ale światło kiepskie i komórkąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustinka poczytaj o tym trądziku. Pojawia sie głównie na dekoldzie, buzi i plecach. Mojego tez tak wysypalo na twarzyczce. Twoja ma tego na tyle dużo ze ja bym poszła do lekarza.
BTW Aniela jest przeslodka. Nawet te krosty nie odbierają jej urokuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:50
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:A propos mężów mój właśnie wrócił z zakupów z bazarku i robi śniadanie
parówki na ciepło dziś jem
Dobrego masz tego chłopamój zwozi mi KFC. Nie może zapamietac ze tego nie jadam. Przychodzi dumny do domu jakby dorodnego swiniaka upolowal
Fasia, hwesta, Anka1501, KasiaKwiatek, Aguś86, misia83, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
Wzięłam prysznic, a syn w tym czasie korzystał z huśtawki
ale jestem zadowolona z tego prezentu!
Ale Anielka jest słodka))
hwesta, CzaryMary, iwonka1077, KasiaKwiatek, Justinka, Ewelcia, Aguś86, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi sie chce pizzy! Chyba dzis sobie pofolguje i zjem pizzę nie swojej roboty
nie wiem dlaczego laktatorem nie moge sciągnąć dużej ilości mleka a w cyckach ona jest
przez to mała bedzie dostawała mm jak bede szła gdzies na dłużej niz 2-3 h
Dobra , ide sie malowac póki młode spi :p
Ps bierze mnie na przefarbowanie z rudości na brązWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mary dobry ten twój hihi. Wyślij go na kurs gotowania hehe
Justinka mój ma krosty ale bez białej dupki jak to ja mówię, u mnie są na polikach,uszach,czole,brodzie i trochę na dekolcie, mi powiedziała ze to jakieś bakteryjne zakażenia skóry, mam na to maść mupirox. Mary a ty jaka maść miałaś i po jakim czasie widziałaś efekty??Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Wrzucalam wczoraj krótki filmik na FB. Fisher Price Rainforest. Jest duża ale jakoś to przeżyje
ważne, że działa
Aaa mój tablet nie ogarnia filmików, dlatego nie widziałam. Super ze Juliano zaprzyjaźnił sie z nowym mebelkiemFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Mary dobry ten twój hihi. Wyślij go na kurs gotowania hehe
Justinka mój ma krosty ale bez białej dupki jak to ja mówię, u mnie są na polikach,uszach,czole,brodzie i trochę na dekolcie, mi powiedziała ze to jakieś bakteryjne zakażenia skóry, mam na to maść mupirox. Mary a ty jaka maść miałaś i po jakim czasie widziałaś efekty??
Miałam Mupiroxzlazlo po tygodniu. Akurat tyle mieliśmy smarowac .
-
Dobry Mamcie
Kaśka mój facet zawsze z wózkiem chodził na spacer i się śmiał, że "idzie na podryw 'na tatusia'"
Justinka u nas jest to samo, jak skończył 4 tyg to go nagle wysypalo takimi krostami. Od wczoraj odstawilam laktoze i zobaczymy.
KasiaKwiatek, CzaryMary, Justinka, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Justinka a może to kontaktowe? Ciałko ma osłonięte a twarz narażona...może twój krem,dezodorant,podkład albo proszek do prania na twoich ubraniach lub innych tkaninach?
Po za tym od jakiegoś czasu wszystko w domu jest prane w Dzidziusiu, a to ze względu na syna i jego plamami z którymi borykamy się od roku... pojawiają się i znikają... lekarz się nie wyznał od czego to -
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Justinka poczytaj o tym trądziku. Pojawia sie głównie na dekoldzie, buzi i plecach. Mojego tez tak wysypalo na twarzyczce. Twoja ma tego na tyle dużo ze ja bym poszła do lekarza.
BTW Aniela jest przeslodka. Nawet te krosty nie odbierają jej uroku
Byłam u pediatry w środę.. pytam co to... a ona może trądzik, może uczulenie na coś... trudno powiedziec trzeba obserwować! ech bez komentarza... powiedziała tylko żeby przemywac przegotowaną wodą i smarować bepanthenem...