Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justinka wrote:Zrobiłam zdjęcia jak teraz śpi, może któraś się wyzna
albo miała coś takiego.. wszystko nic tylko dlaczego tylko na twarzy i dekolcie, ręce, nogi brzuch i plecy czyściutkie
a jakby uczulenie to chyba jeszcze gdzieś by się pojawiło???
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/509bea4b2f81.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/12de0a77be2e.jpg
Wiem troszkę nie wyraźne, ale światło kiepskie i komórką
Justinka Antoś ma podobne tylko w środku są białe kropki - ale nie zawsze. Pediatra kazał przemywać wodą przegotowaną i nic więcej. Wydaje mi się, że to nie jest uczulenie bo nic nowego nie wprowadzałam do diety. Zobaczymy, jak nie zniknie po paru dniach to wybiorę się raz jeszcze do pediatry.[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyEweliśka wrote:U mnie też dziś lepiej, nie wiem o co chodzi wczoraj kran zakręcony a dziś z jednego cycka 90 w 10 minut
Brawo !!!! Właśnie miaslam pytać jak u Was
Jednak synek nie pozwolił sie mamie przemeczac i podłóg nie umyjeobudził sie i karmimy sie świeżo odciągniętym mlekiem
hwesta, Eweliśka, iwonka1077, misia83, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:Justinka Antoś ma podobne tylko w środku są białe kropki - ale nie zawsze. Pediatra kazał przemywać wodą przegotowaną i nic więcej. Wydaje mi się, że to nie jest uczulenie bo nic nowego nie wprowadzałam do diety. Zobaczymy, jak nie zniknie po paru dniach to wybiorę się raz jeszcze do pediatry.
-
Ja nad ranem koło 6 musiałam dokarmić butelką ;( Kolejne karmienie poszło z cycka i na razie śpi na dworze
jestem już zaopatrzona w karmi i fematiker, mam nadzieję że pomogą
Justinka, CzaryMary, iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Justinka u mnie takie podobne wiekszosc samych czerwonych plamek a kilka z bialym srodkiem. Np na dekolcie pojawialy sie raz mocniejsze z białym a raz slably o byly male czerwone kropki. Na buzi poliki i skronie same czerwone kropki a na glowie kilka bialych we wlosach. Trzymaly miesiac i zeszlysame. Teraz sie kilka pojawia jak go zagrzeje ale znikaja szybko
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:Justinka u mnie takie podobne wiekszosc samych czerwonych plamek a kilka z bialym srodkiem. Np na dekolcie pojawialy sie raz mocniejsze z białym a raz slably o byly male czerwone kropki. Na buzi poliki i skronie same czerwone kropki a na glowie kilka bialych we wlosach. Trzymaly miesiac i zeszlysame. Teraz sie kilka pojawia jak go zagrzeje ale znikaja szybko
to moze dobrze ze w maju nie chrzcimy..
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:jej po miesiacu dopiero
to moze dobrze ze w maju nie chrzcimy..
Mi lekarz powiedziała żeby pilnować aby dziecko nie rozdrapalo tych krostek bo mogą powstać blizny. Kiepska sprawa , bo jak upilnowac ?
Edit . wtrabil 150 ml ... Nie wykarmie go samym cyckowym mlekiem jak tak będzie rabal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny