Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurdę skasował mi się post bo chciałam edytować.
Tak więc
Witam Mamuśki
U nas nie fajnie, bo ja i mąż przeziębieni.
Martyna kończy dziś 3 miesiące!
Mary ja też nie raz boje się że nie wyrobie z mlekiem jak mała będzie wiecej jadła no ale pewnie kiedyś ten dzien nastąpi. No nic wtedy będę dawałą nawet jedną porcje mojego mleka a reszta MM mam nadzieje że wytrzymamy do momentu kiedy będziemy wprowadzać inne produkty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:00
CzaryMary, Ida, Fasia, Ulka84, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:Boshe ten femaltiker ohydny jest z wodą
Liloe ty chyba mleczko kokosowe pijesz?? A kokos nie uczula dzieci??to może zamiast normalnego mleka używać??jak mają skaze dzieci na przykład?? -
Mój ma od poniedziałku po spacerze potowki. Najpierw na czole, a teraz i na policzkach. Jak pamietam potowki u Zuzi to to byloby to, bo są bez bialych grudek. Tylko takie punkciki, nie rozlane. Ale nie wiem co z tym robić, bo póki co przemywam przegotowana wodą. Zuzia miala na brzuszku i pleckach to kapalam w nadmanganianie potasu, a na twarz boje się mu tym smarować. Póki co staram się go ubierać lekko i nie przegrzewac i czekamy.
Eweliska zazdroszcze pepco i biedronkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Kurdę skasował mi się post bo chciałam edytować.
Tak więc
Witam Mamuśki
U nas nie fajnie, bo ja i mąż przeziębieni.
Martyna kończy dziś 3 miesiące!
Mary ja też nie raz boje się że nie wyrobie z mlekiem jak mała będzie wiecej jadła no ale pewnie kiedyś ten dzien nastąpi. No nic wtedy będę dawałą nawet jedną porcje mojego mleka a reszta MM mam nadzieje że wytrzymamy do momentu kiedy będziemy wprowadzać inne produkty.
Lubie za 3 miesiące Martysiteraz podobno z gorki:-)
W nocy ja karmie mmniestety za malo mam w cyckach. Ale tak jak mowilam będę dawała z siebie wszystko żeby jadł jak najwięcej mojego
-
nick nieaktualnyIda wrote:Angela, kiedy chcesz rozszerzać dietę? Nam wczoraj pediatra z patologii noworodka powiedziała że po 5 miesiącu.
Jakoś w czerwcu chce zagęścić mleko już kleikiem ryżowym lub kukurydzianym i zobaczyć jaki będzie efekt. A inne produkty to chyba w lipcu zobaczymy jeszcze się nie zastanawiałam
Jeszcze będę rozmawiała z pediatrą o rozszerzeniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:A my po wizycie u okulisty. Niby wszystko w porządku ale lekarka chce Fanka widzieć jeszcze trzeci raz pod koniec lipca. Ponoć siatkówka oka jest blada, ale to nic złego. A całe oko już dobrze się unaczyniło. Tylko niestety musimy raz jeszcze tam przyjechać. W każdym razie Franek był dzielny, pielęgniarka powiedziała że fajnie mruczy
Teraz ma takie wielkie oczy
Ale badanie koszmar.
A po południu chirurg, jestem ciekawa co z tego wyniknie.
Daj znać co u chirurga.
Ja teraz do końca miesiąca mam trochę wizyt. 25 idziemy do neurologa tej wizyty jakoś najbardziej się obawiam. -
iwonka1077 wrote:Nio mój gotować nie umie,o czasie dla nas nie wspomne bo dom się buduje więc nie poszaleje
Mój dobrze gotuje akuratale czasu nie mamy zbyt wiele dla siebie, bardzo często wyjeżdża a jak jest to pracuje po kilkanaście godzin dziennie. Ale rozumie mnie, że też bym chciała mieć chwile dla siebie wiec stara się choć raz na jakiś czas mi to umożliwić.
iwonka1077, lysinka lubią tę wiadomość