Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Mi lekarz powiedziała żeby pilnować aby dziecko nie rozdrapalo tych krostek bo mogą powstać blizny. Kiepska sprawa , bo jak upilnowac ?
Edit . wtrabil 150 ml ... Nie wykarmie go samym cyckowym mlekiem jak tak będzie rabal.
a my mamy jutro chrzest a Antoś ma tyle tych chrost, no trudno nic nie poradzimy ;( Mały już jedną rozdrapał ;/[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Dzisiaj znowu chciałam dac cycka małemu. Tym razem chciałam go oszukać i delikatnie wysadzić w dzioba na spiocha. Efekt ? Odruch wymiotny, purpura na twarzy i ryyyyyyyyk !
Więcej nie próbuje
Ja wczoraj małej dałam butle po czym miała czkawkę więc dałam jej cycka i patrze cmoka cmoka i w pewnym momencie chyba stwierdziła że za duży wysiłek musi zrobić i zaczęła płakać. Jutro chce spróbować cały dzień jej dać piers zobaczymy jaki będzie efekt. Mąż będzie w domu więc ja mogę się trochę skupić na tym.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Czy za to ze byłam po porodzie 7dni w szpitalu należy się kasa z pzu?
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Ja tak samo. Bo najpierw byłam na patologii właśnie z nadciśnieniem. Ale za pobyt później, po porodzie też dostałam. Za operację cc nie dostałam bo tego nie uznają w moich składach.
-
sylvia007 wrote:To zależy od ubezpieczenia. Ogólnie w PZU jeśli na wypisie masz napisane, że powodem przyjecia do szpitala był poród, to nie płacą, bo poród to nie choroba, a pzu płaci za pobyt w szpitalu spowodowany chorobą. Wiem natomiast, ze przy niektórych ubezpieczeniach w pzu płacą, wiec najlepiej złożyć wniosek i czekać, czy uznają to czy nie. Mi wypłacił, ale na wypisie miałam podane jako powód przyjęcia nadciśnienie.
mantissa lubi tę wiadomość
-
A u nas synek zasnal pewnie na pół godziny od paru dni max spania to kilka drzemek po pół godziny
Dziewczyny te co musza uważać na mleko i nabial- czemu nie pijecie mleka bez laktozy ja takie pije ... U mnie mały tez ma krostki i odstawiłam nabiał ale popijam herbatę z mlekiem bez laktozy zobaczymy czy to to czy hormony...baba od laktacji powiedział ze hormony...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 14:33
-
hwesta wrote:Jak sie przygotowuje wodę o odpowiedniej temp do mm? Wkrótce bede chciała wyjsć na dłużej i muszę chłopu wytlumaczyc
Przydaje się jak podgrzewam moje mleko w butli, bo nadal to jedno nocne karmienie mamy moim z butli. Działa rewelacyjnie, bo Szymon sie opije jak bąk i potem śpi kolejne 4h
A po kapaniu i cycusiu na dobranoc potrafi przespać 5-6h.
-
nick nieaktualny