Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Moja mała na taka kulkę z tylu na szyi z lewej strony pod skóra, czy to możliwe ze to węzeł chłonny po szczepieniu sie powiększył?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i my po szczepieniu. Szczepilismy hexa i na rota. Rotarix u nas za 350zl.. szok! Na pneumo tez szczepimy ale jak mlody skonczy rok.
Jakos szczegoonie nie plakal. Przy kolce drze sie w nieboglosy a to byl dla niego pikus..
Mlody nie chce lezec ani w wozku ani w foteliku.. kuzwa nie wiem czemu.. w sumie wkladam go jak go cos boli i placze.. czekam na dzien bez bolu moze wtedy sie uda..
Mlody zjadl osral sie wybeczal i spi w lozeczku. NIE wiem kiedy ostatnio w nim lezal.. od 2 tyg spi ze mna w lozku. Dzisiaj chce go na noc w lozeczku zostawic.. zobaczymy ile w nim przespi. -
nick nieaktualny
-
Dobry! Witamy sie pow wizycie w ZUSIE. Aż nie mogę uwierzyc ze wszystko zalatwilam ale trzy okienka musiałam zwiedzic.
Wypłacili mi pieniąchy! No to czekam.
Za to padam na twarz a jeszcze obiad trzeba zrobić.
Widziałam, ze pisalyscie o innych napojach. WcZoraj dałam młodemu koperkowej na spacerze. Matko, co za mina była.
Wszystkiego najlepszego dla Martynki.mimka84, hwesta, Angela89, maggie86, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny