Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy pewnie juz próbowałas - cieple okłady na brzuszek.
Kurcze, szkoda Olusia
A ja wiem skąd koszmarny wczorajszy humor młodego. Rano spadł mi na niego blister z witaminami... Wystraszył sie niezmiernie, plakal histeryczne i po tym nie mógł przez cały dzień odzyskać równowagi.
Ja juz po zakupach. W godzinę okupilam sie totalniejestem happy
Gosha lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Zamowilam ta wode koperkowa.. chociaz trace nadzieje ze cokolwiek nam pomoze
hwesta, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpodnie,stanik,2 bluzki,spódnice,buty,kurtke, kombinezon,pieluchy, musztarde,mix salat
to wszystko w godzine
sylvia007, maggie86, Eweliśka, hwesta, Gosha, Anka1501, Murraya, Aguś86, Fasia, lysinka, Justinka, KasiaKwiatek, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak ANKA wiem ze laktoza to cukier, jestem w tym temacie bo młodszemu ograniczam na maxa laktozę i cukier bo to wpływa dobrze na jego rozwoj. Nawet wyraźniej mowi jak tego nie je...
Ja tez tak zrobię, tylko poki co -zdrowie ważniejsze, musze dokończyć kuracje moja i szklana kefiru na noc jeszcze musi byc, zostało 12 dniAnka1501, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Poka buty!
w kwiaty , taki pozytywny
kocham kombinezony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 19:44
Gosha, maggie86, Eweliśka, Aguś86, Fasia, Militta110816, weronika86 lubią tę wiadomość
-
mam strasznego dola... Nawet nie pytajcie dlaczego ale jestem w strasznej rozsypce. Mój dzisiejszy kontakt z ludźmi ograniczy sie do forum...
przytulicie?
Ojej nawet nie zauważyłam ze mi amore dzisiaj miesiac i 4 tygodnie równiutkojuz mi sie humor poprawił
-
nick nieaktualny