Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNormalnie przez te komplementy umyje włosy az dzisiaj
dzieki dziewczyny. Młody wygląd uciążliwy jest, bo wyglądam jak nastoletnia mamusia , a moj maź 7 lat starszy i poważnie wyglada do tego i cAsem sie patrzą ludzie jakby był sponsorem
Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
Hwesta ten Twój mąż to burak skoro na w domu takie dwie piękności i takie krzywe akcje odpieprza. Niech się ogarnie, bo długo po nim to Ty szukać kogoś nie będziesz musiała. Kolejka juz się pewnie ustawia
hwesta, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiwi olac, nie słuchać, robić swoje
Siedze właśnie nad laktatorem, popijam femaltiker z mlekiem - całkiem spoko.
A poniżej wrzucam nas chwile fotke sytuacji jaka zastalam w mojej sypialni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 20:59
Fasia, lysinka, Ida, liwi, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
O fuck!
A ja myske ze dziecię spi to maska na ryj (chce wyglądać tak dobrze jak Kwiatkowa w tym wieku) i do wanny na kąpiel-relax i ominęła mnie fotka HWESTA!!! Nie sprawiedliwe!pokaz to Ci powiem czy w śnie wyglądałaś tak samo! Byłyśmy w nim razem na szczepieniu bobasów
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Gosha! Moje tulenie nic nie warte bom sama przybita ale tulam z calych sil.. po burzy zawsze slonce.. trzeba tylko ta burze przetrwac..
Jak to nie warte?! Warte
To i nawzajem tez tulę... I Alejandra tez przy okazji
Po burzy zawsze wychodzi słońce jak w mojej jednej z ulubionych piosenek Shakiry..."sale el sol" -napala optymizmemAmy_ lubi tę wiadomość
-
Moja Sofii teraz wieczorem jakas marudna
w dzien bylo okej, usmiechala sie i w ogole a teraz masakra.. nie wiem czy to jakis skok rozwojowy czy moze ja zarazilam bo jestem przeziebiona ale w sumir nie ma goraczki ani kataru ani nic.. wiec moze to ten skok.. albo po porostu nie ma humoru ...
I ja tez sie spoznilam na zdj HWESTY