Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzia ale pierwszy skok dopiero w 5 tygodniu jest. Chociaż cholera wie jak to jest. Kiedyś nie było czegoś takiego jak skoki rozwojowe

Gosha Ty wiesz, że ja Cię tulę kiedy tylko chcesz
i nawet buziola przesyłam
ech gdybym była chłopcem...
Gosha lubi tę wiadomość
-
Koniecznie. Ja wiem po sobie jak mnie w ciaży męczyło i kochałam swoje musujące czopyliwi wrote:Kurcze u nas też męczarnia z kupką. Już nawet akcja termometr była, chociaż miałam opory. Ale nie pomogło.
Jutro wyśle męża po czopki.
I nawet dobrze się to wkłada w tą małą dupkę a bałam się trochę
-
Dzięki za wczorajsze odpowiedzi;) mam w domu wagę i wiem ze przyrost rozlicza sie w skali tygodnia, ale nasza Lilka nie przybrała nic przez 14 dni a od urodzenia przez 6 tygodni (bez jednego dnia) tylko 500g a to mało. Po dwóch dniach dokarmiania metoda cyc + 60ml mleka (3 razy w ciagu dnia, wczoraj juz 2 a dzis raz mm) Lilka przybyła 400g;) ordynator dzis zarządził dietę odchudzająca:)
W ogóle to dzis wypisali wspaniała dziewczynę, bardzo sie zaprzyjaźnilysmy przez te kilka dni, a dali mi kobietę 20 lat bez 4 zębów z przodu z synkiem z zapaleniem ucha. Jestem załamana...
Ps. Jeśli odciagnelam ręcznie 80ml mleka z jeden piersi to jest to mało?
Ps2. Lilka jest BARDZO grzeczna, pięknie spi w nocy, nie płacze w dzien i jest to wynik tego ze poświęcam jej 100% uwagi bo nie oglądam Tv nie siedzę na necie nie robię nic oprócz zajmowania sie nią -tylko tyle potrzebuje dziecko do szczęścia;) pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 21:42
mantissa lubi tę wiadomość
-
Wiem ze pierwszy skok w 5 tyg..ale Sofii jakos szybciej sie rozwija nie wiem czy to spowodowane tym ze 2 tyg przenoszona ale zachowuje sie wlasnie tak jak by miala te 6 tyg.. Np placze juz lzami, glowke trzyma lezac na brzuszku ponad minute czasami, obserwuje wszystko ja interesuje, usmiecha sie swiadomie.. z tego co czytalam to powinna opanowac w 2 miesiacu zycia.. nie przechwalam sie tu jakie mam zdolne dziecko zeby nie bylo
dlatego wydaje mi sie ze te skoki moga u Niej wystepowac szybciej
Gosha, maggie86, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 03:58
mf, Justinka, sylvia007, Eweliśka, Aguś86, mantissa, Ida, Fasia, Lali, maggie86, lysinka, liwi, Gosha, Militta110816, Angela89, iwonka1077, Ewelcia, NY, misia83 lubią tę wiadomość