Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzia ale pierwszy skok dopiero w 5 tygodniu jest. Chociaż cholera wie jak to jest. Kiedyś nie było czegoś takiego jak skoki rozwojowe
Gosha Ty wiesz, że ja Cię tulę kiedy tylko chceszi nawet buziola przesyłam
ech gdybym była chłopcem...
Gosha lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:Kurcze u nas też męczarnia z kupką. Już nawet akcja termometr była, chociaż miałam opory. Ale nie pomogło.
Jutro wyśle męża po czopki.I nawet dobrze się to wkłada w tą małą dupkę a bałam się trochę
-
Dzięki za wczorajsze odpowiedzi;) mam w domu wagę i wiem ze przyrost rozlicza sie w skali tygodnia, ale nasza Lilka nie przybrała nic przez 14 dni a od urodzenia przez 6 tygodni (bez jednego dnia) tylko 500g a to mało. Po dwóch dniach dokarmiania metoda cyc + 60ml mleka (3 razy w ciagu dnia, wczoraj juz 2 a dzis raz mm) Lilka przybyła 400g;) ordynator dzis zarządził dietę odchudzająca:)
W ogóle to dzis wypisali wspaniała dziewczynę, bardzo sie zaprzyjaźnilysmy przez te kilka dni, a dali mi kobietę 20 lat bez 4 zębów z przodu z synkiem z zapaleniem ucha. Jestem załamana...
Ps. Jeśli odciagnelam ręcznie 80ml mleka z jeden piersi to jest to mało?
Ps2. Lilka jest BARDZO grzeczna, pięknie spi w nocy, nie płacze w dzien i jest to wynik tego ze poświęcam jej 100% uwagi bo nie oglądam Tv nie siedzę na necie nie robię nic oprócz zajmowania sie nią -tylko tyle potrzebuje dziecko do szczęścia;) pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 21:42
mantissa lubi tę wiadomość
-
Wiem ze pierwszy skok w 5 tyg..ale Sofii jakos szybciej sie rozwija nie wiem czy to spowodowane tym ze 2 tyg przenoszona ale zachowuje sie wlasnie tak jak by miala te 6 tyg.. Np placze juz lzami, glowke trzyma lezac na brzuszku ponad minute czasami, obserwuje wszystko ja interesuje, usmiecha sie swiadomie.. z tego co czytalam to powinna opanowac w 2 miesiacu zycia.. nie przechwalam sie tu jakie mam zdolne dziecko zeby nie bylo
dlatego wydaje mi sie ze te skoki moga u Niej wystepowac szybciej
Gosha, maggie86, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 03:58
mf, Justinka, sylvia007, Eweliśka, Aguś86, mantissa, Ida, Fasia, Lali, maggie86, lysinka, liwi, Gosha, Militta110816, Angela89, iwonka1077, Ewelcia, NY, misia83 lubią tę wiadomość