Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok. Moje dziecko usneło
ja zjadlam kolację i czekam na męża, żebym mogła na spokojnie wziąć kąpiel. Powiem wam, że ostatnio zrobiłam mężowi straszną awanturę o to, że wcale mi nie pomaga i chyba poskutkowało, bo od tamtej pory zachowuje się lepiej. Ideałem nadal nie jest, ale jak na niego to i tak zmiana jest zauważalna! No i obiecałam sobie, że od teraz będę mu od razu uświadamiała dobitnie jak coś mi się niespodoba
Rudzia, Aguś86, mantissa, nick nieaktualny, lysinka, Gosha, Ida, Justinka, nick nieaktualny, misia83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Co do kolki to może trwać do 6 miesiąca, a pojawiać też sie mogą różnie u różnych dzieci. U mojej Gabi zaczęło się po 2tygodniu życia i to podobno bardzo wcześnieRudzia wrote:Dziewczyby mniej wiecej w ktorym tyg zaczely sie u Naszych maluchow kolki? Ogolnie kolki trwaja do 3 miesiaca zycia czy do 6 ?
-
nick nieaktualny
-
NY - 80 ml to całkiem sporo z jednej piersi.

Rudzia, teoretycznie do 3 miesiąca a w praktyce to roznie bywa.
Dziewczyny, myślicie ze przez to ze Juli przysysa się w dzień czesto a krotko (3-5 min) mogę mieć mniej mleka cży powinnam mieć więcej? Bo coś słabo dziś.
A ja widziałam Hwestę i Alunię. Hue, hue, hue
nick nieaktualny, NY lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny lecą Wam wlosy? Bo ja sie zalamalam, nad czolem juz nie mam wlosow
a mam ciemne i to tak bardzo widac jak sie czesze do gory, umowilam sie na srode do fryzjera i musze podciac do ramion i nosic luzne na wyjscia. Przy Poli mialam to samo, prawie wyłysialam wtedy
-
nick nieaktualny

moja mała nie chce sie obudzić tak mocno spi od 20... Nie kapalam jej i to był błąd, teraz sie martwie ze to po tej szczepionce a pewnie zmęczona po prostu jest