Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok. Moje dziecko usneło
ja zjadlam kolację i czekam na męża, żebym mogła na spokojnie wziąć kąpiel. Powiem wam, że ostatnio zrobiłam mężowi straszną awanturę o to, że wcale mi nie pomaga i chyba poskutkowało, bo od tamtej pory zachowuje się lepiej. Ideałem nadal nie jest, ale jak na niego to i tak zmiana jest zauważalna! No i obiecałam sobie, że od teraz będę mu od razu uświadamiała dobitnie jak coś mi się niespodoba
Rudzia, Aguś86, mantissa, maggie86, lysinka, Gosha, Ida, Justinka, Angela89, misia83, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dziewczyby mniej wiecej w ktorym tyg zaczely sie u Naszych maluchow kolki? Ogolnie kolki trwaja do 3 miesiaca zycia czy do 6 ?
-
nick nieaktualny
-
NY - 80 ml to całkiem sporo z jednej piersi.
Rudzia, teoretycznie do 3 miesiąca a w praktyce to roznie bywa.
Dziewczyny, myślicie ze przez to ze Juli przysysa się w dzień czesto a krotko (3-5 min) mogę mieć mniej mleka cży powinnam mieć więcej? Bo coś słabo dziś.
A ja widziałam Hwestę i Alunię. Hue, hue, huehwesta, NY lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny lecą Wam wlosy? Bo ja sie zalamalam, nad czolem juz nie mam wlosow
a mam ciemne i to tak bardzo widac jak sie czesze do gory, umowilam sie na srode do fryzjera i musze podciac do ramion i nosic luzne na wyjscia. Przy Poli mialam to samo, prawie wyłysialam wtedy
-
nick nieaktualny