Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelcia masz czopki Viburcol? u nas to jest tzw. ostatnia deska ratunku. Użyłam jak dotąd tylko raz, Amy też sobie chwali.
u nas na szczęście to ulanie to jednorazowa sprawa. Było ok.19 i się nie powtórzyło. Moje dziecko nie ma umiaru w jedzeniu chyba.
My po karmieniu. Karmienie 20.50, 1.30 i 4.50 czyli sukces, bo w dzień domagała się co 1,5h.
Dziś sobota a mąż zamiast z nami w domu być będzie egzaminował studenciaków. Znów pół dnia będziemy samebyle go żadne lachony o piąteczki sarnimi oczami nie wypraszały, bo rozszarpię!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 05:17
-
U mine syn nakarmiony I przewiniety...spi na cycku...pierwsza próba odłożenia do łóżeczka zakończona niepowodzeniem syn sie skapnal ze misiek to nie cycek:)
Leży juz pół godziny za chwile druga próba
I cholerka mnie tez ominęły zdjęcia:(((((((
Ps. Oho chyba sie udało:)) miałam mleko ściągać bo syn jadł z jednej piersi i druga wola o ulgę ale nie mam siły ..
Ok mykam spac bo pobudkę mam o 6.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 05:36
Murraya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Murraya ja tez z rana jak mam chwilke wolnego to robie wszystko - prysznic, ubieram sie jak na wyjscie, maluje i ekspresem jem sniadanie. Bo pozniej tak jak piszesz czas pedzi jak szalony. Godzina za godzina jak minuty..
-
Hello matki wariatki!
Ja zamiast spać jak dziecię moje spało wczoraj to sie bawiłam emotinkami a potem byla pobudka co 2 godziny a teraz oczy na zapałkiot stare a głupie
teraz sie karmimy, chociaż mam wrażenie ze on cała noc sobie po łyczku co 5 minut ciamka, bo ba cycu spi to co tam tylko buzie otwiera i leci... Full service ma u matki
maggie86, liwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMurraya wrote:Kysti szmat czasu, co u Ciebie? !
Edit oj biedulek, ale wiem co czujesz my też walczymy z katarkiem oby szybciutko im przeszły!
A u Ciebie jak forma?
Mój plan treningowy legl w gruzach i czekam na dobry motywator
Hulam sobie na hula hopie, siniaki mam, mogliby mnie wziąć na obdukcje hihi
Niestety to co ma zniknąć czyli ta opona słabo się wchłania, w spodnie się mieszczą tylko nogi, a niestety się nie dopnę przez odstajacy brzuch !
Mam fajny pas ściągający ale wydajność słaba, bo już ściskam się najmocniej jak można a efekty marne...
Włosy mi też powoli lecą a i do.fryzjera też by się przydało.
Dobrze wszystko czas leci dziecko rośnie
Tak jak wszystkich
Ignaś taki fajny z dnia na dzień zaskakuje z czymś nowym
Śmieszek po Matce
Masz Facebook !
Ja ciwiczenia odpuscilam bo mnie jeszcze po cc boli brxuch po cięciu i się boje ale juz plan mamzaczne od brzuszkió przez jeden tydzien po 15 co dziennie i co tydzien po 5 bede dorzucać
i na pilce gumowej bede się kladla brxuchem i bede rolowac brxuszek na niej :)twoj tez katar ma oh jej :zycze zdrowka
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 09:08