Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie dam rady was nadrobić bo dzisiaj jestem kłębek nerwów... za 1,5 godziny mamy chrzciny
trzymajcie kciuki żeby Antoś ładnie się sprawował
przed wyjściem chce mu dać butelkę zamiast cyca żeby się najadł o syta
Angela89, mantissa, Aguś86, Ewelcia, KasiaKwiatek, misia83, lysinka, Amy_, maggie86 lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
Iwonka my też chrzcimy 7 czerwca
))
Ulka powodzenia))
Kurcze podejrzewam problemy z napięciem u Adasia. Zauważyłam,że często odchyla się do tyłu z główką w literke c ... No ale w sumie tylko jak placze wiec nie wiem czy to prezenie czy cos zlego ale spytam lekarki. Chociaz czasami sztywny tez jest podczas przewijania czy ubierania ,czasem ledwo pampersa umie założyć ,bo tak zaciska sie wiec chyba jednak cos z napięciem ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 14:55
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Młoda Damo, Julek też tak robił. Odginal ta glowe tak ze myślałam ze sobie krzywdę zrobi. TeŻ myślałam ze cos x napieciem ale ostatnio na kontroli powiedzieli ze napiecie ok.
nos go często tyłem do siebie tak żeby główkę o twoj mostek opieral. To podobno koryguje.
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:Iwonka my też chrzcimy 7 czerwca
))
Ulka powodzenia))
Kurcze podejrzewam problemy z napięciem u Adasia. Zauważyłam,że często odchyla się do tyłu z główką w literke c ... No ale w sumie tylko jak placze wiec nie wiem czy to prezenie czy cos zlego ale spytam lekarki. Chociaz czasami sztywny tez jest podczas przewijania czy ubierania ,czasem ledwo pampersa umie założyć ,bo tak zaciska sie wiec chyba jednak cos z napięciem ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś Poznań i okolice mają ceny z kosmosu. W mojej mieścinie są dwa hotele (my musimy zapewnić noclegi, bo moja rodzina mieszka 500km stąd) i w jednym pokój 2 os ze śniadaniem to koszt 220zł, a w drugim 250zł. Chrzciny 100zł od osoby (obiad i deser bez zimnej płyty).
-
nick nieaktualny