Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sie odciagam z moim przyjacielem laktatorem
i czekam na męża bo ma mi pezywiez kebaba dlatego chce dac małej mlesio zanim go zjem a kolejne wyleje coz mam taką ochote na kebaba ze szok bo wedlina i ser krupnik i ryzowka mam po dziurki w nosie..
-
Militta110816 wrote:A ja sie odciagam z moim przyjacielem laktatorem
i czekam na męża bo ma mi pezywiez kebaba dlatego chce dac małej mlesio zanim go zjem a kolejne wyleje coz mam taką ochote na kebaba ze szok bo wedlina i ser krupnik i ryzowka mam po dziurki w nosie..
a to jak odciagniesz to juz nie bedzie w mlesiu?? sprawdzalas to juz jakos???
bo ja tez mam dosc, robie sobie na oslode ciasto budyniowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 17:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Raz zjadlam kebaba z samym miesem i ciastem i po 2 godz od zjedzenia odciagnelam i wylalam mleko potem pilam wode zeby naplynelo i znowu odciagnelam i dalam jej i nic jej nie bylo
za to jak zjadlam pizze na noc bo pi kapieli mala dlugo spi dlatego po pizzy nawet jak zjadlam i poczekalam odciagnelam wylalam i potem znow odciagnelam to chyba jeszcze cos tam bylo bo mala plakala prezyla sie brzuszek ja bolal dlatego pizzy na razie nie jadam
-
Ja jadłam i pizzę i kebaba, tylko z ta różnica ze bez ostrych sosów.
przeciez to mięso i sałatka w ruloniku, ja nie widze żadnych przeciwwskazań... Myślicie ze Włoszki karmiące nie jedzą pizzy lub Turczynki kebabów? To tak samo jak w Polsce nie zaleca sie cytrusów bo moga zmienić smak mleka i sa alergiczne a tu mam w zaleceniach picie rano szklanki soku z pomarańczy i pije i wszystko ok
ake rozumiem jesli oczywiście wasze dzieci potem maja problemy z brzuszkami... Ale ja w kebabie nie widze nic złego
Angela89, maggie86, KasiaKwiatek, lysinka, mantissa lubią tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:A ja sie odciagam z moim przyjacielem laktatorem
A czemu po kebabie wylewasz mleko???? Ja tez zjadłam kebaba i słoikowe jedzenie bo nie było kiedys czasu na gotowanie i normalnie karmiłam, nie wylewam mleka...
-
Dzisiaj u mas pogoda suuuper, pół dnia maluch spędził na dworze
A ja sobie bateryjki naldowalam przez ta pogodę))
I pierwsze publiczne karmienie zaliczone tzn nie było nic widać ale w miejscu publicznym, małemu sie chciało jesc i trzeba było)
I pierwsze karmienie w ogródku zaliczone)
Ehh jak miło nie byc przykutym do sofy cały dzien)
Fasia, Gosha, maggie86, lysinka, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja chyba jestem największą trzęsidupą jeśli chodzi o jedzenie, u mnie szczytem szaleństwa póki co były 3 plasterki pomidora do kanapki i pól butelki karmi...
kuszą mnie żelki haribo - nie mają glutenu ani laktozy, hmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 19:22
-
nick nieaktualny
-
Liloe ja tez sie ograniczam na maxa, Laura wtedy jest spokojna i nic ja nie boli, zaryzykowalam z zappem i dzien do dupy bo byl problem z brzuszkiem. Ale zazdroszcze tym odwaznym, ze tak jedza wszystko a dzieci nie cierpia przy tym