Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:ANGELA my tez chyba na Boże narodzenie chrzcimy, jesli wogole chrzcimy
bo nad tym cały czas sie zastanawiam, ze to takie niesprawiedliwe narzucać dziecku wiarę
a przeciez ochrzcić sie moze jako dorosły świadomy człowiek, ale ja to ogólnie taki troche filozof jestem
W każdym badz razie, ja nawet jeszcze o tym nie mysle
A ochrzczą mi dziecię jak bede po rozwodzie? Wiecie cos na ten temat?wybacz, że spytam, jeśli to nie na miejscu, to z góry przepraszam, ale czemu Ty się na rozwód szykujesz???
-
nick nieaktualnyGosha wrote:ANGELA my tez chyba na Boże narodzenie chrzcimy, jesli wogole chrzcimy
bo nad tym cały czas sie zastanawiam, ze to takie niesprawiedliwe narzucać dziecku wiarę
a przeciez ochrzcić sie moze jako dorosły świadomy człowiek, ale ja to ogólnie taki troche filozof jestem
W każdym badz razie, ja nawet jeszcze o tym nie mysle
A ochrzczą mi dziecię jak bede po rozwodzie? Wiecie cos na ten temat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 20:11
Gosha lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Dzięki laski czyli co sraka ze mnie taka że szok!
kurcze marudni są, płaczą bez powodu i mam wrażenie że mają cieplejsze ciałko
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Lali moje troche tylko ksztalt zmienily, a tak w miare jest ale mam nieduzy rozmiar piersi przed ciaza miseczka A a teraz b lub c nie wiem sama
wiadomo wiekszy rozmiar to pewnie inaczej ....
Lali lubi tę wiadomość
-
SYLWIA ja sie nie szykuje, mnie to poprostu czeka
MAGGIE cieszę sie ze ktoś podziela moge zdanie w tej kwestii, nie czuje sie inna : D
LALI moje cyce były w świetnej kondycji po karmieniu pierworodnego. Karmiłam go rokjakis czas temu wstawiałam zdjecie swoje przed ciaza i mohe cyce wzbudziły nie małe zamieszanie na forum i dało nadzieje dla mam karmiących, co nie ukrywam było szalenie miłe
teraz liczę ze tez bedzie ok, a rozmiar mam nie mały obecnie 75G
mimka84, Lali, maggie86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj przejmuje role HWSETY i mam kolejne pytanie
Czy któreś dziecię urodziło sie z tzw "uszczypnieciem bociana" czy tylko mnie spotkała taka "przyjemność"? Jakub ma identyczne jak starszak, miedzy oczami plamki i lekko na powiekach. Ciekawe czy mu zniknie...jak sie urodził starszak to lekarze mówili ze z czasem zejdzie, a on 9 lat i do tej pory hak sie wścieknie to mu wychodzą, ciekawe jak bedzie z tym maluszkiem.
-
nick nieaktualny
-
Z tylu główki tez ma, nawet mocniejsze
poki co obserwuje, w poniedziałek szczepienie spytam sie pediatry co o tym sadzi.
Zapraszam wszystkich na jutrzejsza imprezę do Jakuba! Trzeba celebrować skończone 2 miesiąceAngela89, Fasia, mimka84, Eweliśka, sylvia007, maggie86, Ewelcia, Aguś86, Lali, lysinka, KasiaKwiatek, mantissa, misia83, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez mi sie wydaje ze to nie zejdzie, z czasem glowka rosnie a plamki nie, wiec wydają sie mniej wyraźne. Mój starszak ma do tej pory ale tsk jak pisałam wyraźniej to widac dopiero jak sie zdenerwuje.
No nic... Niech bedzue ze mam oznaczone dziecko przez bocianai tak jedt piękny
-
Angela nic nie lepiej.. Ogólnie tam nie zaglądam, bo za każdym razem jak ja widzę to płacze.. Patrzyłam a zeszłym tyg i było tak samo. Juz tak zostanie.. Gdzieś za dwa tyg wizyta u mojej gin wiec zobaczymy co powie