X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Nina ma z tyłu głowy wytarty taki pasek, bo ciągle głową kręci :-)
    I znowu mamy maraton, już 11 godzin bez snu!

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez wyłysiał:)) ma włosy z tylu głowy tylko:))

RUDZIA twoja Sofii to kawał dziewuszki!!!!:))

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LWICA a no :D heh juz ponad 5 kilo wazy :D i powoli przechodzimy juz na ubranka roz 62 :)

Lwica lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Moja Nina ma z tyłu głowy wytarty taki pasek, bo ciągle głową kręci :-)
    I znowu mamy maraton, już 11 godzin bez snu!

Sylwia a wychodzicie na dwór ???

Bo moj synek tez ma takie maratony, ale dzis spędziliśmy pół dnia na dworze i większość przespał budził sie na szybkie hapanko albo zmianę pieluszki i w kimke dalej:))

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Lwica dzisiaj byłyśmy 4,5 godz na dworze w sumie i na pierwszym spacerze spała godzinę, a na drugi ani minuty

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    R

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 15:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala dziś też nie spała cały dzień. Od 7.30 do 21 przespała może 2h. Od rana była bardzo marudna, nie umiała zasnąć, tylko rączki. Ok. 13 darła się w niebogłosy bezustannie i dałam jej SabSimplex. Potem się zorientowałam, że od wczoraj nie widziałam kupki (u nas jest w prawie każdej pieluszce odkąd się urodziła). Dałam jej pół czopka glicerynowego. Po 5 min disłownie wylewało się z pampersa. Umyłam ją w umywalce i wyraźna ulga. Zasnęła na 1h po czym kokejna kupotorpeda. Znów godzina snu. Po godzinie już normalna kupka była, ale spać nie chciała tylko jadła przez ponad godzinę. 2h odpoczynku i znów wiszenie na cycu a potem spanie z cyckiem w buzi. Za nic nie dała sobie zabrać. W końcu jakoś się uwolniłam i mąż z nią śpi. Też się kładę chyba

• mf Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:51

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 01:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie rozumiem Cię. Mi też jest przykro, że takie rzeczy dzieją się u nas po takim czasie spędzonym "razem". W moje usta nie dalej niż dwa dni temu włożono coś, czego nie powiedziałam. Też zrobiło mi się przykro, ale stwierdziłam, że to sprawka jednostki i nie ma sensu wałkować.
    Dziewczyny nie dopuszczajmy to takich zgrzytów i myślmy 3 razy zanim kogoś bez potrzeby zaatakujemy za poglądy.
    Tyle w temacie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór .

A ja na laktatorze. Musiałam bo cycki sie domagały :-)

Co to znowu za kwasy wychodzą? Maggie nie wiem o co chodzi bo nie dam rady nadrobić dzisiejszego dnia ale apeluje żebyś z nami została. Proszeeeeee. ( mina kota ze Shreka)

Dzisiaj u nas przyjemny dzień. Zaliczylismy dlugasny spacer po którym mały spal slicznie a potem uwedzilismy go trochę na grilu ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 02:12

• mantissa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 02:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, chyba mnie ominął ten zgrzyt, ale może ro i dobrze. Julka przed chwilą obudziła kupotorpeda, tuż po tym jak ściągnęłam mleko. :/ mógłby się teraz o 6 obudzic.
    U nas dalej jakiś kryzys laktacyjny. Ech. Napiszę jutro bo już mi sue oczy zamykają.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 03:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba rozumiem o co chodzi meggi.
    Martyna nie jest ochrzczona a tak naprawde mogla byc juz drugiego dnia życia nie została dlaczego to niech zostanie moja tajemnica . I nie twierdzę że nie ma swoich aniołków na górze bo pewnie ma tam masę kumpli bo jest tu z nami i jak na razie z wcześniactwa ma tylko wymiary. Ja za ochrzczeniem tez nie jestem ale mąż chce więc zgodziłam sie mamy chrzest w grudniu nie spieszy mi się, mój brat był ochrzczony jak miał 3 latka i nic złego sie nie stało. każdy robi bo uważa wydaje mi się że opinie na temat wiary powinno się zachowywać dla siebie. Bo o polityce sie nie rozmawia i myślę że o tym co kto wierzy też nie

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 03:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle ktoś karmi ? nudzę się !

• Lwica Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oho znowu ktos cos nie fajnie:-(
    a my od 12 probujemy zasnac a jest 2:-(
    synek nakarmiony przewiniety nie chce sam spac:-(
    macie tez tak ze nakarnicie dziecko wam zasnie na piersi i zaczniecie przewijac i koniec spania i kolejna godzina usypiania a wydawalo sie szybko zasnal...u nas tak jest ale przeciez nie zostawie w zasikanej pieluszce..

apropo ktos pisal ze jego dziecko alarmuje ze mokra pieluszka otoz moje nie alarmuje noj synek gdyby mogl to by spal w mokrej i brudnej pieluszce nienawidzi przewijania:-(

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 03:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela my tez pewnie bedziemy chrzcic na swieta albo w przyszlym roku. bo cala rodzina w polsce i ciezko zorganixowac cos na odleglosc:-(

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 03:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide spac synek wkoncu padl :-D wow od 12!

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 03:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lwica moja też nie alarmuje jej to obojętnie czy ma mokro czy nie, my przywijamy przed jedzeniem nawet jeżeli w trakcie coś konkretnego zrobi to niestety tak spi . Przebranie jej najedzonej to gwarancja że wszystko uleje ale tak jest z nia robione od początku i nie ma oparzeń.

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa przekarmilam dziecko i teraz zamiast spac lezy mi na klacie zeby nie zwymiotowal bo kilka razu mial odruch wymiotny.. :P
    BOG mnie pokaral ale Olek dzis caly dzien spi i cycki mialam takie twarde szczegolnie jeden ze pozwolilam mu na nim wisiec az sie flak nie zrobil.. oj zla matka! W dodatku nie odbil!!!

powoem wam ze podawanie sab simplexu Do KAZDEGO posilku zadzialalo... bo dawalam sporadycznie i Olek byl bardzo placzacy i cierpiacy. Wczoraj spal caly dzien zaplakal moze z dwa razy.. tak sie ciesze ze moje dziecko wczoraj tak nie cierpialo... w nocy dzisiaj nie chcial mi simplexu polknaf. Dwa razy udawal ze sie krztusi... co za dziad!!!

Maggie tu zawzze beda zgrzyty.. proponuje olac cieplym moczem :*

OLEK wczoraj dostal na kilka mies hustawke fiszer prajsa.. lezy w niej i sie husta jak zaczarowany. kocham ta zabawke <3 Ola zreszta tez :D

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 04:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:52

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf U nas od urodzenia mala jest przebierana przed jedzeniem i odpukac nie ma oparzeń i ulewanie nie jest tak częstsze

sylvia007 lubi tę wiadomość

‹‹ 4625 4626 4627 4628 4629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ