Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Moja Nina ma z tyłu głowy wytarty taki pasek, bo ciągle głową kręci
I znowu mamy maraton, już 11 godzin bez snu!
Sylwia a wychodzicie na dwór ???
Bo moj synek tez ma takie maratony, ale dzis spędziliśmy pół dnia na dworze i większość przespał budził sie na szybkie hapanko albo zmianę pieluszki i w kimke dalej:)) -
nick nieaktualnyAla dziś też nie spała cały dzień. Od 7.30 do 21 przespała może 2h. Od rana była bardzo marudna, nie umiała zasnąć, tylko rączki. Ok. 13 darła się w niebogłosy bezustannie i dałam jej SabSimplex. Potem się zorientowałam, że od wczoraj nie widziałam kupki (u nas jest w prawie każdej pieluszce odkąd się urodziła). Dałam jej pół czopka glicerynowego. Po 5 min disłownie wylewało się z pampersa. Umyłam ją w umywalce i wyraźna ulga. Zasnęła na 1h po czym kokejna kupotorpeda. Znów godzina snu. Po godzinie już normalna kupka była, ale spać nie chciała tylko jadła przez ponad godzinę. 2h odpoczynku i znów wiszenie na cycu a potem spanie z cyckiem w buzi. Za nic nie dała sobie zabrać. W końcu jakoś się uwolniłam i mąż z nią śpi. Też się kładę chyba
-
nick nieaktualnyMaggie rozumiem Cię. Mi też jest przykro, że takie rzeczy dzieją się u nas po takim czasie spędzonym "razem". W moje usta nie dalej niż dwa dni temu włożono coś, czego nie powiedziałam. Też zrobiło mi się przykro, ale stwierdziłam, że to sprawka jednostki i nie ma sensu wałkować.
Dziewczyny nie dopuszczajmy to takich zgrzytów i myślmy 3 razy zanim kogoś bez potrzeby zaatakujemy za poglądy.
Tyle w temacie. -
nick nieaktualnyDobry wieczór .
A ja na laktatorze. Musiałam bo cycki sie domagały
Co to znowu za kwasy wychodzą? Maggie nie wiem o co chodzi bo nie dam rady nadrobić dzisiejszego dnia ale apeluje żebyś z nami została. Proszeeeeee. ( mina kota ze Shreka)
Dzisiaj u nas przyjemny dzień. Zaliczylismy dlugasny spacer po którym mały spal slicznie a potem uwedzilismy go trochę na griluWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 02:12
-
O, chyba mnie ominął ten zgrzyt, ale może ro i dobrze. Julka przed chwilą obudziła kupotorpeda, tuż po tym jak ściągnęłam mleko.
mógłby się teraz o 6 obudzic.
U nas dalej jakiś kryzys laktacyjny. Ech. Napiszę jutro bo już mi sue oczy zamykają. -
nick nieaktualnyja chyba rozumiem o co chodzi meggi.
Martyna nie jest ochrzczona a tak naprawde mogla byc juz drugiego dnia życia nie została dlaczego to niech zostanie moja tajemnica . I nie twierdzę że nie ma swoich aniołków na górze bo pewnie ma tam masę kumpli bo jest tu z nami i jak na razie z wcześniactwa ma tylko wymiary. Ja za ochrzczeniem tez nie jestem ale mąż chce więc zgodziłam sie mamy chrzest w grudniu nie spieszy mi się, mój brat był ochrzczony jak miał 3 latka i nic złego sie nie stało. każdy robi bo uważa wydaje mi się że opinie na temat wiary powinno się zachowywać dla siebie. Bo o polityce sie nie rozmawia i myślę że o tym co kto wierzy też nie -
nick nieaktualny
-
oho znowu ktos cos nie fajnie:-(
a my od 12 probujemy zasnac a jest 2:-(
synek nakarmiony przewiniety nie chce sam spac:-(
macie tez tak ze nakarnicie dziecko wam zasnie na piersi i zaczniecie przewijac i koniec spania i kolejna godzina usypiania a wydawalo sie szybko zasnal...u nas tak jest ale przeciez nie zostawie w zasikanej pieluszce..
apropo ktos pisal ze jego dziecko alarmuje ze mokra pieluszka otoz moje nie alarmuje noj synek gdyby mogl to by spal w mokrej i brudnej pieluszce nienawidzi przewijania:-( -
nick nieaktualnylwica moja też nie alarmuje jej to obojętnie czy ma mokro czy nie, my przywijamy przed jedzeniem nawet jeżeli w trakcie coś konkretnego zrobi to niestety tak spi . Przebranie jej najedzonej to gwarancja że wszystko uleje ale tak jest z nia robione od początku i nie ma oparzeń.
-
Kurwa przekarmilam dziecko i teraz zamiast spac lezy mi na klacie zeby nie zwymiotowal bo kilka razu mial odruch wymiotny..
BOG mnie pokaral ale Olek dzis caly dzien spi i cycki mialam takie twarde szczegolnie jeden ze pozwolilam mu na nim wisiec az sie flak nie zrobil.. oj zla matka! W dodatku nie odbil!!!
powoem wam ze podawanie sab simplexu Do KAZDEGO posilku zadzialalo... bo dawalam sporadycznie i Olek byl bardzo placzacy i cierpiacy. Wczoraj spal caly dzien zaplakal moze z dwa razy.. tak sie ciesze ze moje dziecko wczoraj tak nie cierpialo... w nocy dzisiaj nie chcial mi simplexu polknaf. Dwa razy udawal ze sie krztusi... co za dziad!!!
Maggie tu zawzze beda zgrzyty.. proponuje olac cieplym moczem :*
OLEK wczoraj dostal na kilka mies hustawke fiszer prajsa.. lezy w niej i sie husta jak zaczarowany. kocham ta zabawkeOla zreszta tez
-
nick nieaktualny