Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Nina ma z tyłu głowy wytarty taki pasek, bo ciągle głową kręci :-)
    I znowu mamy maraton, już 11 godzin bez snu!

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez wyłysiał:)) ma włosy z tylu głowy tylko:))

RUDZIA twoja Sofii to kawał dziewuszki!!!!:))

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LWICA a no :D heh juz ponad 5 kilo wazy :D i powoli przechodzimy juz na ubranka roz 62 :)

Lwica lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Moja Nina ma z tyłu głowy wytarty taki pasek, bo ciągle głową kręci :-)
    I znowu mamy maraton, już 11 godzin bez snu!

Sylwia a wychodzicie na dwór ???

Bo moj synek tez ma takie maratony, ale dzis spędziliśmy pół dnia na dworze i większość przespał budził sie na szybkie hapanko albo zmianę pieluszki i w kimke dalej:))

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Lwica dzisiaj byłyśmy 4,5 godz na dworze w sumie i na pierwszym spacerze spała godzinę, a na drugi ani minuty

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    R

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 15:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala dziś też nie spała cały dzień. Od 7.30 do 21 przespała może 2h. Od rana była bardzo marudna, nie umiała zasnąć, tylko rączki. Ok. 13 darła się w niebogłosy bezustannie i dałam jej SabSimplex. Potem się zorientowałam, że od wczoraj nie widziałam kupki (u nas jest w prawie każdej pieluszce odkąd się urodziła). Dałam jej pół czopka glicerynowego. Po 5 min disłownie wylewało się z pampersa. Umyłam ją w umywalce i wyraźna ulga. Zasnęła na 1h po czym kokejna kupotorpeda. Znów godzina snu. Po godzinie już normalna kupka była, ale spać nie chciała tylko jadła przez ponad godzinę. 2h odpoczynku i znów wiszenie na cycu a potem spanie z cyckiem w buzi. Za nic nie dała sobie zabrać. W końcu jakoś się uwolniłam i mąż z nią śpi. Też się kładę chyba

• mf Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:51

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 01:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie rozumiem Cię. Mi też jest przykro, że takie rzeczy dzieją się u nas po takim czasie spędzonym "razem". W moje usta nie dalej niż dwa dni temu włożono coś, czego nie powiedziałam. Też zrobiło mi się przykro, ale stwierdziłam, że to sprawka jednostki i nie ma sensu wałkować.
    Dziewczyny nie dopuszczajmy to takich zgrzytów i myślmy 3 razy zanim kogoś bez potrzeby zaatakujemy za poglądy.
    Tyle w temacie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór .

A ja na laktatorze. Musiałam bo cycki sie domagały :-)

Co to znowu za kwasy wychodzą? Maggie nie wiem o co chodzi bo nie dam rady nadrobić dzisiejszego dnia ale apeluje żebyś z nami została. Proszeeeeee. ( mina kota ze Shreka)

Dzisiaj u nas przyjemny dzień. Zaliczylismy dlugasny spacer po którym mały spal slicznie a potem uwedzilismy go trochę na grilu ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 02:12

• mantissa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 02:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, chyba mnie ominął ten zgrzyt, ale może ro i dobrze. Julka przed chwilą obudziła kupotorpeda, tuż po tym jak ściągnęłam mleko. :/ mógłby się teraz o 6 obudzic.
    U nas dalej jakiś kryzys laktacyjny. Ech. Napiszę jutro bo już mi sue oczy zamykają.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 03:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba rozumiem o co chodzi meggi.
    Martyna nie jest ochrzczona a tak naprawde mogla byc juz drugiego dnia życia nie została dlaczego to niech zostanie moja tajemnica . I nie twierdzę że nie ma swoich aniołków na górze bo pewnie ma tam masę kumpli bo jest tu z nami i jak na razie z wcześniactwa ma tylko wymiary. Ja za ochrzczeniem tez nie jestem ale mąż chce więc zgodziłam sie mamy chrzest w grudniu nie spieszy mi się, mój brat był ochrzczony jak miał 3 latka i nic złego sie nie stało. każdy robi bo uważa wydaje mi się że opinie na temat wiary powinno się zachowywać dla siebie. Bo o polityce sie nie rozmawia i myślę że o tym co kto wierzy też nie

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 03:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle ktoś karmi ? nudzę się !

• Lwica Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oho znowu ktos cos nie fajnie:-(
    a my od 12 probujemy zasnac a jest 2:-(
    synek nakarmiony przewiniety nie chce sam spac:-(
    macie tez tak ze nakarnicie dziecko wam zasnie na piersi i zaczniecie przewijac i koniec spania i kolejna godzina usypiania a wydawalo sie szybko zasnal...u nas tak jest ale przeciez nie zostawie w zasikanej pieluszce..

apropo ktos pisal ze jego dziecko alarmuje ze mokra pieluszka otoz moje nie alarmuje noj synek gdyby mogl to by spal w mokrej i brudnej pieluszce nienawidzi przewijania:-(

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 03:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela my tez pewnie bedziemy chrzcic na swieta albo w przyszlym roku. bo cala rodzina w polsce i ciezko zorganixowac cos na odleglosc:-(

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 03:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide spac synek wkoncu padl :-D wow od 12!

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 03:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lwica moja też nie alarmuje jej to obojętnie czy ma mokro czy nie, my przywijamy przed jedzeniem nawet jeżeli w trakcie coś konkretnego zrobi to niestety tak spi . Przebranie jej najedzonej to gwarancja że wszystko uleje ale tak jest z nia robione od początku i nie ma oparzeń.

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa przekarmilam dziecko i teraz zamiast spac lezy mi na klacie zeby nie zwymiotowal bo kilka razu mial odruch wymiotny.. :P
    BOG mnie pokaral ale Olek dzis caly dzien spi i cycki mialam takie twarde szczegolnie jeden ze pozwolilam mu na nim wisiec az sie flak nie zrobil.. oj zla matka! W dodatku nie odbil!!!

powoem wam ze podawanie sab simplexu Do KAZDEGO posilku zadzialalo... bo dawalam sporadycznie i Olek byl bardzo placzacy i cierpiacy. Wczoraj spal caly dzien zaplakal moze z dwa razy.. tak sie ciesze ze moje dziecko wczoraj tak nie cierpialo... w nocy dzisiaj nie chcial mi simplexu polknaf. Dwa razy udawal ze sie krztusi... co za dziad!!!

Maggie tu zawzze beda zgrzyty.. proponuje olac cieplym moczem :*

OLEK wczoraj dostal na kilka mies hustawke fiszer prajsa.. lezy w niej i sie husta jak zaczarowany. kocham ta zabawke <3 Ola zreszta tez :D

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 04:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 07:52

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf U nas od urodzenia mala jest przebierana przed jedzeniem i odpukac nie ma oparzeń i ulewanie nie jest tak częstsze

sylvia007 lubi tę wiadomość

‹‹ 4625 4626 4627 4628 4629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ