Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry. My też przebieramy przed jedzeniem.
Wczoraj mieliśmy fatalny wieczór. Julek jak się obudził o 18 tak dosłownie padł o 1 w nocy.. Na cycu co pół godziny. Nie miałam już pokarmu w piersiach.. Zasypial przy cycu po czym po 3 minutach oczu jak 5zl i ryk okropny. Mialam dosyć. Nie spalam od 6 i padalam na pysk.. Dałam w końcu moje mleko w butki, zjadł 30ml,włączyłam suszarkę, owinelam w ciepły kocyk, pochodziłam po pokoju i zasnął. Przespal 4 godz 50 minut. Teraz jemy i zobaczmy czy jeszcze usnie -
My się pokarmili, usypiamy, a huśtawki są Mega dają odpocząć raczkom rodziców, ja dla swojego zamówiłam wczoraj w tygodniu pewnie dojdzie
Maggie na początku nie zatrybilam o co ci chodzi ale ja tam się nie przejmuje tym że ktoś napisze swoje zdanie, musisz dystansu nabraći wracaj do nas
Fasia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Wy macie chusty elastyczne czy tkane? Chciałabym spróbować i nawet znalazłam na allegro takie w przyzwoitej cenie jak na początek i wielką niewiadomą czy się to w ogóle sprawdzi. I czytam i czytam i do mnie przemawia póki co elastyczna, bo mimo że jedno wiązanie to chyba łatwiej. Hwesta co Ci na ten temat mówiła Pani od chust?
-
nick nieaktualnymy w nocy też przewijamy przed karmieniem. Alicja drze się w niebogłosy, że zabieramy jej ciężko wypracowane ciepełko siusiowo-kupkowe. o my chamy!
Aguś, wiązanie tkanej jest łatwe. Przynajmniej kieszonka, bo kangurka nie wiązałam. Ja się nauczyłam z instrukcji dołączonej do chusty. 3 razy zawiązałam miśka, a potem już Alicję. W LennyLamb możesz wypożyczyć nówkę, jak się sprawdzi to kupujesz za różnicę ceny i kosztów wypożyczenia.KasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo tym badaniu ze szpitala mi marudzil strasznie ale mu przeszło jest spokojny jak aniolek tylko dupe przebrac i dać jeść i dziecka nie ma
odpukać
Niby mówią ze jak się dziecko urodzi i jest dane bezpośrednio matce na klate skin to skin to dzieci mniej płaczą i są spokojne . Mi Ignaśia tak dalizasluga być może tego ze on spokojny
Ja tez przewijam przed karmieniem w nocy my juz stałą pore mamy godz 3 na przewijanie i karmienie .Regularnie spać chodzimy ,zawsze o tej samej porze juz w łózku .
A najlepsze to jest to ze jak przykladam pieluszke do niego tak w zdluz kłade by była, to działa ona jak przytulanka i Ignaś normalnie oczy zamyka i śpi z niąWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 08:33
-
nick nieaktualnyHejka
Miki właśnie się wybudza w łóżeczku i preparuje kupę
idą stęki, napinania i boki że hoho
Zaraz prsewijanko i karmienie. Wczoraj zasnął 22.00 po kąpieli potem karmienie 1.00, 4.00, 5.20
no i teraz pobudka. Złapał nocny rytm to już od 2 tygodni nie przypadek
My chrzcimy w czerwcu i tylko ze względu na rodzinę... ja jestem wierząca ale nie praktykująca, instytucja kościoła już kilka lat temu mnie odrzuciła skutecznie od siebie...mój K jest ateistą. To jednak nie blokuje nas przed ochrzszczeniem Mikiego, a z czasem on sam podejmie decyzję swoją.
I nie uważam, że to głupota... taki jest nasz wybór i mamy do tego prawo.
Ja mam chustę tkaną lenny lamp. Wiązania nauczyliśmy się z instrukcji i YouTube. Na prawdę proste i wiążemy kieszonkę i kanguraWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 08:16
Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Krysti Ignas nie je za duzo,najwyrazniej tyle potrzebuje. SOfii od 2 dni je juz 160ml a ma dopiero miesiac
najada sie, jest szczesliwa wiec jej tyle daje i nie zaluje
No tez tak myśle ze skoro tyle je to czyli takie ma zapotrzebowanie .
A witaminy bierzesz jakies dla katmiących ja biore pregnacare -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekam na tel z Polski bo Wojek moj lekarz sprawdza szczepionki ich zawartosc i na co mam szczepic wytyczy mi co potrzebne co nie musi być. Dobrze ze mozna liczyć na niego . No i oczywiście mam po informowac moją Healt Visitor na co szczepimy na co nie ,powiedziała ze to nasza decyzja kazdy ma prawo wyboru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 08:47
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Mialam za malo mleka, 50ml czasami nawet tylko raz dziennie i nic nie podzialalo na zwiekszenie laktacji
Rudzia Ale wazne ze Sofia ma jedzenie tyle ile jej potrzeba i niech Zdrowo rośnie księżniczkaw tych mlekach też wszystki jest witaminy wsio ja raz dałam Ignasiowi to po tym mleku zasnoł w mig hihi dziecka nie było tez miałam kryzys z moim mlekiem .
Rudzia lubi tę wiadomość