Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mary mogło być lepiej jakieś śniadanie do łóżka ale mąż spi , Martyna tez spi wiec nie ma kto mi zrobić
Cuuudownieja juz popralam, łazienka i kuchnia ogarnięte, dziecko uśpione. Maz nie dawał sobie rady i jak tylko zaczynal młody płakać to slyszalam : ' kochanie!!!! Pomocy!!!! ' no wiec matka zeskakiwala z odkurzacza i spędziła na ratunek:-)
Eweliska mi od miesiąca stoi 4 kg do zgubieniai nie mogę sobie z nimi poradzić
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliska ja przestałam wchodzić na wagę od porodu mam 3 kg z którymi walczę i tyle brakuje mi do wagi przed ciąży ostatnio weszłam na wagę i patrzę kurde 6 kg mniej super cieszę się ale spojrzałam i widzę że waga stoi na dywaniku dupa i doprawiłam i dalej bez zmian obraziłam sie na wagę
-
nick nieaktualny
-
Haha ja tez zrozumialam, ze Kasia przebiera Mikiego raz na kilka dni
Mi do wagi sprzed ciazy brakuje 4kg i jestem tym faktem zalamana... wierzylam, ze po ciazy w koncu uda mi sie wazyc wiecej, a tu niestety donijam do tych nedznych kg z zeszleg roku((
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciężka nocka. Pobudka o północy, o 2 i o 4:30 i koniec spania. Później tylko pseudo sen z dzieckiem na rękach. Na dodatek teraz Juli nie może dojesc, bo co zje to idą bąki i płacze.
Ja od miesiąca nie wchodzę na wagę bo się boję ze dalej nic nie zlecialo.
Agus, lepsza tkana. Jest na dłużej i w elastycznej może być w lato są gorąco.
Sylwia, Juli też gardzi huśtawką.
Maggie, nie znikaj nam. -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mary to może u mnie ogarniesz bo ciągle prania mam do zrobienia
w podziękowaniu wina czekoladowego sie napijemy hihi
Bardzo chętnie. Lubier sprzątac a jesli motywatorem ma być jeszcze wino czekoladowe, to oblece i u Twoich sąsiadów
fasia ja tez oddam 6 klockówdoplacam za każdy kilogram 12 pączkami
Dzisiaj mam zamiar zjeść tatara i wypić drinka. Po jakim mniej więcej czasie będę mogła odciągnąć mleko które nie będzie juz tego zawierało ? -
hello, witamy sie niedzielnie z kanapy. Dojadam jeszcze sniadanko, dziecię śpi a mąż jeżdzi na mopie i odkurzaczu - bajka
.
Co to znowu za zgrzyty ja sie pytam :> cooo???
Ja tez mam dalej +3kg, specjalnie mnie to nie martwi, w sumie chcialam zeby troche po ciazy mi zostalo, zeby tylko brzuch sie wsysnął do końca i będzie super- tylko to ostatnie bez cwiczen chyba nie da rady :./.
Mam koljne wspaniale pytanie, czy Wasze dzieci tez talk "walczą" głową jak są noszone w pionie i mają opartą głowkę na ramieniu?? Bo Leos a tej pozycji bardzo chce trzymac glowę sam, i przez krotkie chwile mu sie udaje. Zastanawiam sie czy to normalne, bo już zaczelam wymyslac, ze moze ma klopot z napięciem mieśniowym (matka wariatka wiem)
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Bardzo chętnie. Lubier sprzątac a jesli motywatorem ma być jeszcze wino czekoladowe, to oblece i u Twoich sąsiadów
fasia ja tez oddam 6 klockówdoplacam za każdy kilogram 12 pączkami
Dzisiaj mam zamiar zjeść tatara i wypić drinka. Po jakim mniej więcej czasie będę mogła odciągnąć mleko które nie będzie juz tego zawierało ? -
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Mantii czy Ty cos dajesz Julkowi na brzuszek? Jesz nabial?