Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Bambi moj Julo tez walczy z trzymaniem glowki przez co co chwilke obija sobie nosek o moje kosciste ramiona lub obojczyk
-
liloe wrote:o matko znowu kwasy?
a Tobie Krystyna o co chodzi? bo nie ogarniam o co Twój foch...
biały nalot na języku po mleczku (to nie pleśniawki) -zmywać czymś czy zostawiać. Oddech mojego dziecka pachnie jak Śmietana 12%pytałam i położna tak powiedziała
-
mantissa wrote:Jem, ale ostatnio niewiele. Tyle co do zbożowki i ser na kanapki. Daję mu Bobotic forte. Wysypki nie ma i bóle w sumie sporadycznie. Nie prezy się i brzuch miękki.
A odbija po jedzeniu? Albo masz wrazenie, ze nie moze odbic? Bo u nas tez jakby te prezenia byly mniejsze, brzuszek miekki a placz sie i tak pojawia. Natomiast h nas to od kilku dni kwestia nie odbijania. Slysze, ze mu podchodzi do gardelka ale nie wychodzi.. no i placz murowany.. koszmar -
no no wlasnie...dzięcioł, w zeszlym tyg typowy dzięcioł a wczoraj wieczorem mnie zszokował bo z pół minuty tą głowę trzymał, oczywiście go asekurowałam z tyłu ale miałam wrażenie, że wcale mu to nie potrzebne. Co ciekawe leżąc na brzuszku lewdo tą głowę przekłada z prawej na lewą i to jeszcze n a raty. Ech czy ja zawse musze sobie znalezc powod do zmartwień...
-
nick nieaktualny
-
Kwiatku ja polecam nasączone alko izopropylowym waciki. O takie
https://www.hartmann24.pl/803/opatrunki-tradycyjne/soft-zellin
Jednorazowe i super się sprawdzają.
Ja też przed karmieniem zmieniam pieluchę bo moja niunia strasznie ulewa i gdybym przewijała po to by ulewała dwa razy bardziej.
Maggie jeszcze nie dotarłam do sytuacji która Cię wkurzyła ale chyba się domyślam o kogo chodziluzik
ja Cię uwielbiam i jak mi ktoś podniesie za bardzo ciśnienie to na kilka dni sobie przerwę robię
chodź na fb
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
o kurcze Rudzia niezle, a dluzej tak trzyma, czy to zlapana krotka chwila??? Troche jeste spokojniejsza, skoro wiecej dzieci ma takie ciągoty, widocznie moze juz tak byc na tym etapie. Bede obserwowac w takim razie.
A jeszcze Wam nie mowilam... kocham szumisiaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 12:09
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi został 1kg do wagi sprzed ciąży i to niestety przez odstawienie nabiału, czyli niezdrowo.
Moje dziecko ciągle marudzi. W dzień tylko, noce pięknie przesypia. Nie wiem o co kaman. To takie kwęczenie jak z nudów. Już nam dość, bo tak non stop od czwartku jest. Skok rozwojowy czy jak? jadłaby tylko i marudziła