Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Ok udało sie . co prawda z tableta ale jako taki pokrój jest
sorry za burdel w tle
Koledzy Iwa to będą się za Tobą oglądac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:14
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Hej kobitki.
Maggie zostań! Jesteś super babka. Domyślam się o co chodzi i pewnie też tak bym to odebrała. Ja pamiętam jak pisałam kiedyś że dziecko pierwsze mi strasznie ulewało i musiałam mu podkładać pod głowę klin, żeby się nie zakrztusił to też zostałam zjechanaBo ma spać na płasko i kuniec. Widocznie powinnam trzymać się zasad mimo wszystko
Zlewaj.
czy można być uczulonym na mleko matki?
-
CzaryMary wrote:Kufa no co , kupuj tez . nie obrazę sie
na marywilaku są
ja lustro w domu mam hehehehehe
ale Ty wyglądasz zjawiskowo!!! W życiu się z Tobą na spacer nie umówię
Jakie brzucho??? Gdzie Ty masz brzucho???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:16
-
nick nieaktualnyShimmer mój dzsiaj tez po moim ulal woda taka metna.. Ale w niewielkiej ilości.
Hahaha no właśnie brzuch jest ukryte w kombinezonieana spacer ja chce z Toba i z Basienka
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:18
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Shimmer mój dzsiaj tez po moim ulal woda taka metna.. Ale w niewielkiej ilości.
najbardziej mnie stresuje to, że ona też nosem ulewa ale teściowa mówi, że mój mąż dokładnie to samo robił więc może po tatusiu to ma?
-
Agus o spirale. Na 3 lata bym chciała bo 5 lat to już za duzo jeśli chodzi o roznice dzieci. O implancie nie czytałam ale zerkne i poczytam i jutro podyskutuje z lekarka o tym. Tabletek nie chce już raz brałam i po pol roku jak zaczęłam brac ochoty na seks zero.. I przytyłam, gumki nas wkurzaja i wchodzi w gre spirala
Ja dokarmiam Enfamilem 1 takie jej dawali w szpitalu i takie kupilam.
Moja mała kupę zazwyczaj w nocy lub nad ranem dziś 2 pampersy zasrala mi taka kupa byla w dzien rzadko robi. Mala dostaje gora 2 razy dziennie mm bo ja nie mam na tyle mleka w nocy wstaje i odciagam i świeże dostaje.
Dzis pipka mała jak ja dostawilam do cycka uwolnila kanalik i mleko leci aa ta nie chce ciągnąć.. Eh trace nadzieje ze zaczne ja karmić tylko piersiaale mi sie dziecko udane trafilo
-
mimka84 wrote:Shimmer mój jak ulewa to taką wodą z twarożkiem.
Nienawidzę tego ulewania
-
Militta110816 wrote:Ja dokarmiam Enfamilem 1 takie jej dawali w szpitalu i takie kupilam.
Moja mała kupę zazwyczaj w nocy lub nad ranem dziś 2 pampersy zasrala mi taka kupa byla w dzien rzadko robi. Mala dostaje gora 2 razy dziennie mm bo ja nie mam na tyle mleka w nocy wstaje i odciagam i świeże dostaje.
Dzis pipka mała jak ja dostawilam do cycka uwolnila kanalik i mleko leci aa ta nie chce ciągnąć.. Eh trace nadzieje ze zaczne ja karmić tylko piersiaale mi sie dziecko udane trafilo
Moja na początku srakała co chwilę a od tygodnia gdzieś robi właśnie jedną max dwie kupy dziennie i wiem, ze to niby norma ale się zastanawiam czy rodzaj mm nie ma na to wpływu?
-
Aaa i co do pieluch, ja jak założę na noc to dopieto rano ściągam. Ogólnie idzie mi teraz 4 pieluchy na dobę. A kupa w częstotliwości 1/24 i to na ogol wieczorem, aczkolwiek wczoraj i tej jednej sie nie doczekałam a jadło słoniątko bez opamiętania
Mi zostało dokładnie 6,5 kg do wagi sprzed ciazy, stoi w miejscu jak zaczarowanajadę wlasnie na plaże, znowu bedzie dol i chowanie sie za wozek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:31
shimmer_lip, CzaryMary, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShimmer ja daje małemu bebilon pepti1 Dha. Kupa na poczatku była co karmienie. Teraz ok. jedna dziennie. Wczoraj dalam mu troszkę przegotowanej wody bo nie robił od 2 dni i po 10 minutach był efekt.
No burdel w postaci deski do prasowania i mopa. Chyba ze nie było widać. Teraz juz nie wiem bo skasowalam foto.
Jeszcze raz dzięki za komplementaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:33
shimmer_lip, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Za 400g place 37zl..teraz bede zamawiać na necie 1200g za 62zl bo w aptece sie nie oplaca..
Zdarza jej sie 2 dziennie a czasami 1 dziennie i zawsze 1 w nocy.
Tez sie martwilam ze cos jest nie tak bo tez czesto robila ale polozna powiedziała ze ona jest wieksza to tyle kup robic juz nie bedzie..
shimmer_lip lubi tę wiadomość