Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Ok udało sie . co prawda z tableta ale jako taki pokrój jest :-) sorry za burdel w tle :-)
    No no laska ! Piękny kombinezon jeszcze piękniejsza Ty :) Koledzy Iwa to będą się za Tobą oglądac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:14

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeee no dziolchy zawstydzilam sie :-)

Ale kombinezon mega wygodny i brzucho kryje :-)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Hej kobitki.

Maggie zostań! Jesteś super babka. Domyślam się o co chodzi i pewnie też tak bym to odebrała. Ja pamiętam jak pisałam kiedyś że dziecko pierwsze mi strasznie ulewało i musiałam mu podkładać pod głowę klin, żeby się nie zakrztusił to też zostałam zjechana :) Bo ma spać na płasko i kuniec. Widocznie powinnam trzymać się zasad mimo wszystko :) Zlewaj.
    U mnie nawet klin nie pomaga. I bym panikowała ale młoda ładnie przybiera. Ale i tak zapytam lekarza jak będziemy szczepić. A dziś mnie to mega denerwuje/zastanawia/ martwi bo dwa razy ulała jakby wodą. Oczywiście po moim mleku :( czy można być uczulonym na mleko matki?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Kufa no co , kupuj tez . nie obrazę sie :-) na marywilaku są :-)
    Mary nie chciałabyś zobaczyć mnie w takim wdzianku :D ja lustro w domu mam hehehehehe :D ale Ty wyglądasz zjawiskowo!!! W życiu się z Tobą na spacer nie umówię :P

Jakie brzucho??? Gdzie Ty masz brzucho???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:16

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer mój dzsiaj tez po moim ulal woda taka metna.. Ale w niewielkiej ilości.

Hahaha no właśnie brzuch jest ukryte w kombinezonie :-) ana spacer ja chce z Toba i z Basienka :-) !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:18

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Shimmer mój dzsiaj tez po moim ulal woda taka metna.. Ale w niewielkiej ilości.
    Moja dwa razy właśnie taką mętną wodą :( najbardziej mnie stresuje to, że ona też nosem ulewa ale teściowa mówi, że mój mąż dokładnie to samo robił więc może po tatusiu to ma?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus o spirale. Na 3 lata bym chciała bo 5 lat to już za duzo jeśli chodzi o roznice dzieci. O implancie nie czytałam ale zerkne i poczytam i jutro podyskutuje z lekarka o tym. Tabletek nie chce już raz brałam i po pol roku jak zaczęłam brac ochoty na seks zero.. I przytyłam, gumki nas wkurzaja i wchodzi w gre spirala :)

Ja dokarmiam Enfamilem 1 takie jej dawali w szpitalu i takie kupilam.
    Moja mała kupę zazwyczaj w nocy lub nad ranem dziś 2 pampersy zasrala mi taka kupa byla w dzien rzadko robi. Mala dostaje gora 2 razy dziennie mm bo ja nie mam na tyle mleka w nocy wstaje i odciagam i świeże dostaje.
    Dzis pipka mała jak ja dostawilam do cycka uwolnila kanalik i mleko leci aa ta nie chce ciągnąć.. Eh trace nadzieje ze zaczne ja karmić tylko piersia :( ale mi sie dziecko udane trafilo

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer mój jak ulewa to taką wodą z twarożkiem.

relgh371djw8agni.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Shimmer mój jak ulewa to taką wodą z twarożkiem.
    Moja różnie. Twarożek to wiem, że mleko z kwasem żołądkowym miało kontakt i nie panikuję, jak mleko leci takie świeże to też luz bo może za mało odbiła, może za dużo zjadła a woda była dziś pierwszy raz :/ Nienawidzę tego ulewania :/

tb73roeqs1ggbdgp.png

Wysłany: 17 maja 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary piekny kombinezon i piękna Ty :) musze zapodac sobie podobny i w jakas pantere :)

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta110816 wrote:
    Ja dokarmiam Enfamilem 1 takie jej dawali w szpitalu i takie kupilam.
    Moja mała kupę zazwyczaj w nocy lub nad ranem dziś 2 pampersy zasrala mi taka kupa byla w dzien rzadko robi. Mala dostaje gora 2 razy dziennie mm bo ja nie mam na tyle mleka w nocy wstaje i odciagam i świeże dostaje.
    Dzis pipka mała jak ja dostawilam do cycka uwolnila kanalik i mleko leci aa ta nie chce ciągnąć.. Eh trace nadzieje ze zaczne ja karmić tylko piersia :( ale mi sie dziecko udane trafilo
    Enfamil chyba strasznie drogi jest? Czyli jedna/dwie kupy dziennie?
    Moja na początku srakała co chwilę a od tygodnia gdzieś robi właśnie jedną max dwie kupy dziennie i wiem, ze to niby norma ale się zastanawiam czy rodzaj mm nie ma na to wpływu?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARY piękna Ty, ale ile razy nam to powtarzać ;)
    Dalej szukam tego Twojego burdelu w tle... Czy tylko ja go nie widze?!?! :D

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary przeokrutnie Cie znienawidzilam :-P kiedy ja tak będę wyglądała po tej ciąży :-(

CzaryMary, shimmer_lip lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i co do pieluch, ja jak założę na noc to dopieto rano ściągam. Ogólnie idzie mi teraz 4 pieluchy na dobę. A kupa w częstotliwości 1/24 i to na ogol wieczorem, aczkolwiek wczoraj i tej jednej sie nie doczekałam a jadło słoniątko bez opamiętania :)

Mi zostało dokładnie 6,5 kg do wagi sprzed ciazy, stoi w miejscu jak zaczarowana :/ jadę wlasnie na plaże, znowu bedzie dol i chowanie sie za wozek :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:31

shimmer_lip, CzaryMary, Eweliśka lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    MARY piękna Ty, ale ile razy nam to powtarzać ;)
    Dalej szukam tego Twojego burdelu w tle... Czy tylko ja go nie widze?!?! :D
    Zapomniałam, że tam miał być jakiś burdel :D tak mi ta Mary w głowie zawróciła!!!

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pediatra powiedział w szpitalu że ulewanie do 6 mies to jest jak najbardziej norma. Ja mam kupiony bebilon pronutra 1 bo taki mieli w szpitalu. Młoda jadła 2 razy spala po tym 5 h

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer ja daje małemu bebilon pepti1 Dha. Kupa na poczatku była co karmienie. Teraz ok. jedna dziennie. Wczoraj dalam mu troszkę przegotowanej wody bo nie robił od 2 dni i po 10 minutach był efekt.

No burdel w postaci deski do prasowania i mopa. Chyba ze nie było widać. Teraz juz nie wiem bo skasowalam foto.

Jeszcze raz dzięki za komplementaaaa ;-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:33

shimmer_lip, Angela89 lubią tę wiadomość

Wysłany: 17 maja 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 400g place 37zl..teraz bede zamawiać na necie 1200g za 62zl bo w aptece sie nie oplaca..
    Zdarza jej sie 2 dziennie a czasami 1 dziennie i zawsze 1 w nocy.
    Tez sie martwilam ze cos jest nie tak bo tez czesto robila ale polozna powiedziała ze ona jest wieksza to tyle kup robic juz nie bedzie..

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kupsko jest prawie po każdym jedzeniu, pójdziemy z torbami na pampersy:-P

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jest tylko na mm i robi kupe raz dziennie czasami dwa ale nie za czesto..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 4631 4632 4633 4634 4635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ