X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Ok udało sie . co prawda z tableta ale jako taki pokrój jest :-) sorry za burdel w tle :-)
    No no laska ! Piękny kombinezon jeszcze piękniejsza Ty :) Koledzy Iwa to będą się za Tobą oglądac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:14

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeee no dziolchy zawstydzilam sie :-)

Ale kombinezon mega wygodny i brzucho kryje :-)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Hej kobitki.

Maggie zostań! Jesteś super babka. Domyślam się o co chodzi i pewnie też tak bym to odebrała. Ja pamiętam jak pisałam kiedyś że dziecko pierwsze mi strasznie ulewało i musiałam mu podkładać pod głowę klin, żeby się nie zakrztusił to też zostałam zjechana :) Bo ma spać na płasko i kuniec. Widocznie powinnam trzymać się zasad mimo wszystko :) Zlewaj.
    U mnie nawet klin nie pomaga. I bym panikowała ale młoda ładnie przybiera. Ale i tak zapytam lekarza jak będziemy szczepić. A dziś mnie to mega denerwuje/zastanawia/ martwi bo dwa razy ulała jakby wodą. Oczywiście po moim mleku :( czy można być uczulonym na mleko matki?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Kufa no co , kupuj tez . nie obrazę sie :-) na marywilaku są :-)
    Mary nie chciałabyś zobaczyć mnie w takim wdzianku :D ja lustro w domu mam hehehehehe :D ale Ty wyglądasz zjawiskowo!!! W życiu się z Tobą na spacer nie umówię :P

Jakie brzucho??? Gdzie Ty masz brzucho???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:16

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer mój dzsiaj tez po moim ulal woda taka metna.. Ale w niewielkiej ilości.

Hahaha no właśnie brzuch jest ukryte w kombinezonie :-) ana spacer ja chce z Toba i z Basienka :-) !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:18

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Shimmer mój dzsiaj tez po moim ulal woda taka metna.. Ale w niewielkiej ilości.
    Moja dwa razy właśnie taką mętną wodą :( najbardziej mnie stresuje to, że ona też nosem ulewa ale teściowa mówi, że mój mąż dokładnie to samo robił więc może po tatusiu to ma?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus o spirale. Na 3 lata bym chciała bo 5 lat to już za duzo jeśli chodzi o roznice dzieci. O implancie nie czytałam ale zerkne i poczytam i jutro podyskutuje z lekarka o tym. Tabletek nie chce już raz brałam i po pol roku jak zaczęłam brac ochoty na seks zero.. I przytyłam, gumki nas wkurzaja i wchodzi w gre spirala :)

Ja dokarmiam Enfamilem 1 takie jej dawali w szpitalu i takie kupilam.
    Moja mała kupę zazwyczaj w nocy lub nad ranem dziś 2 pampersy zasrala mi taka kupa byla w dzien rzadko robi. Mala dostaje gora 2 razy dziennie mm bo ja nie mam na tyle mleka w nocy wstaje i odciagam i świeże dostaje.
    Dzis pipka mała jak ja dostawilam do cycka uwolnila kanalik i mleko leci aa ta nie chce ciągnąć.. Eh trace nadzieje ze zaczne ja karmić tylko piersia :( ale mi sie dziecko udane trafilo

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer mój jak ulewa to taką wodą z twarożkiem.

relgh371djw8agni.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Shimmer mój jak ulewa to taką wodą z twarożkiem.
    Moja różnie. Twarożek to wiem, że mleko z kwasem żołądkowym miało kontakt i nie panikuję, jak mleko leci takie świeże to też luz bo może za mało odbiła, może za dużo zjadła a woda była dziś pierwszy raz :/ Nienawidzę tego ulewania :/

tb73roeqs1ggbdgp.png

Wysłany: 17 maja 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary piekny kombinezon i piękna Ty :) musze zapodac sobie podobny i w jakas pantere :)

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta110816 wrote:
    Ja dokarmiam Enfamilem 1 takie jej dawali w szpitalu i takie kupilam.
    Moja mała kupę zazwyczaj w nocy lub nad ranem dziś 2 pampersy zasrala mi taka kupa byla w dzien rzadko robi. Mala dostaje gora 2 razy dziennie mm bo ja nie mam na tyle mleka w nocy wstaje i odciagam i świeże dostaje.
    Dzis pipka mała jak ja dostawilam do cycka uwolnila kanalik i mleko leci aa ta nie chce ciągnąć.. Eh trace nadzieje ze zaczne ja karmić tylko piersia :( ale mi sie dziecko udane trafilo
    Enfamil chyba strasznie drogi jest? Czyli jedna/dwie kupy dziennie?
    Moja na początku srakała co chwilę a od tygodnia gdzieś robi właśnie jedną max dwie kupy dziennie i wiem, ze to niby norma ale się zastanawiam czy rodzaj mm nie ma na to wpływu?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARY piękna Ty, ale ile razy nam to powtarzać ;)
    Dalej szukam tego Twojego burdelu w tle... Czy tylko ja go nie widze?!?! :D

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary przeokrutnie Cie znienawidzilam :-P kiedy ja tak będę wyglądała po tej ciąży :-(

CzaryMary, shimmer_lip lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i co do pieluch, ja jak założę na noc to dopieto rano ściągam. Ogólnie idzie mi teraz 4 pieluchy na dobę. A kupa w częstotliwości 1/24 i to na ogol wieczorem, aczkolwiek wczoraj i tej jednej sie nie doczekałam a jadło słoniątko bez opamiętania :)

Mi zostało dokładnie 6,5 kg do wagi sprzed ciazy, stoi w miejscu jak zaczarowana :/ jadę wlasnie na plaże, znowu bedzie dol i chowanie sie za wozek :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:31

shimmer_lip, CzaryMary, Eweliśka lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    MARY piękna Ty, ale ile razy nam to powtarzać ;)
    Dalej szukam tego Twojego burdelu w tle... Czy tylko ja go nie widze?!?! :D
    Zapomniałam, że tam miał być jakiś burdel :D tak mi ta Mary w głowie zawróciła!!!

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pediatra powiedział w szpitalu że ulewanie do 6 mies to jest jak najbardziej norma. Ja mam kupiony bebilon pronutra 1 bo taki mieli w szpitalu. Młoda jadła 2 razy spala po tym 5 h

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer ja daje małemu bebilon pepti1 Dha. Kupa na poczatku była co karmienie. Teraz ok. jedna dziennie. Wczoraj dalam mu troszkę przegotowanej wody bo nie robił od 2 dni i po 10 minutach był efekt.

No burdel w postaci deski do prasowania i mopa. Chyba ze nie było widać. Teraz juz nie wiem bo skasowalam foto.

Jeszcze raz dzięki za komplementaaaa ;-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:33

shimmer_lip, Angela89 lubią tę wiadomość

Wysłany: 17 maja 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 400g place 37zl..teraz bede zamawiać na necie 1200g za 62zl bo w aptece sie nie oplaca..
    Zdarza jej sie 2 dziennie a czasami 1 dziennie i zawsze 1 w nocy.
    Tez sie martwilam ze cos jest nie tak bo tez czesto robila ale polozna powiedziała ze ona jest wieksza to tyle kup robic juz nie bedzie..

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kupsko jest prawie po każdym jedzeniu, pójdziemy z torbami na pampersy:-P

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jest tylko na mm i robi kupe raz dziennie czasami dwa ale nie za czesto..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 4631 4632 4633 4634 4635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ