Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aa i tez daje wode przegotowana lub herbatke z kopru włoskiego za bardzo nie chce tego pic ale cos tam wypije z 10-20ml. I espumisan daje jej jak widzialam ze nie moze gazów puscic.. Teraz jej daje 2 razy dziennie po 10 kropelek i ladnie pierdzi
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Militta110816 wrote:Aa i tez daje wode przegotowana lub herbatke z kopru włoskiego za bardzo nie chce tego pic ale cos tam wypije z 10-20ml. I espumisan daje jej jak widzialam ze nie moze gazów puscic.. Teraz jej daje 2 razy dziennie po 10 kropelek i ladnie pierdzi
Bąki idą ciągle tylko kupa jest rzadziej. I Bobotic forte daję czasami bo ma duuużo symeticonu w porównaniu z innymi kropelkami. Chyba
trzy kropelki robią robotę
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Shimmer herbatki hippa są w rosmanie
Dziewczyny w ciąży pękło mi na twarzy naczynko. Co mogę z tym zrobić? Jakieś lasey czy co? A może jakiś krem- cud ?o rossmanku nie pomyślałam
No laserem usuniesz i rutinoscorbin na uszczelnienie naczynek bierz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:52
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:A jak obstawiacie rozmiar naszych dzieci zimą??? Bacha teraz nosi 62 i nie wiem jaki kombinezon jej kupić a są teraz mega promocje
A gdzie są te promocje? Mój tez nosi 62 i nie wiem ile będzie miał w zimę. Może jakieś doswiadczone mamusie sie wypowiedzią ? -
sylvia007 wrote:Shimmer moja Gabi nosiła 80, a jest z marca.
-
Jeżeli którejś mamie to pomoże mój kwietniowy synuś tej zimy nosił kombinezon w rozmiarze 80 i starczył
dopiero koło lutego kupiłam kurtkę w rozmiarze 86 a i tak podwijałam jeszcze rękawki
CzaryMary, shimmer_lip, Rudzia, Gosha, Aguś86, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Karina1989 wrote:Jeżeli którejś mamie to pomoże mój kwietniowy synuś tej zimy nosił kombinezon w rozmiarze 80 i starczył
dopiero koło lutego kupiłam kurtkę w rozmiarze 86 a i tak podwijałam jeszcze rękawki
dzięki
Ale ten 74 jest za 45 zł i kusi mnie oj kusiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 14:00
Karina1989 lubi tę wiadomość
-
Teraz zaczynają 62 w lipcu sierpniu będzie 68 koło października listopada 74 a styczeń luty 80. Oczywiście to tak +/- bo wiadomo różnie dzieci rosną, ale większość naszych dzieciaków zimą wskoczy w 80
shimmer_lip, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMary nie zalapalam sie na zdjecie !! ja chce zobaczyc kombinezon bo jak fajny to na marywilak podjade i tez se kupie a co
wyslij mi na priv!
jem wafelki, nie moge sie powstrzymac
i dzis jem schaboszczaka na obiad, a co... zobaczymyCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mary nie zalapalam sie na zdjecie !! ja chce zobaczyc kombinezon bo jak fajny to na marywilak podjade i tez se kupie a co
wyslij mi na priv!
jem wafelki, nie moge sie powstrzymac
i dzis jem schaboszczaka na obiad, a co... zobaczymy
Sylvia wyslalam Ci zapr do przyjaciółek. Foto wrzuce Ci wieczorem na priv.sylvia007, hwesta lubią tę wiadomość