Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Angela nic nie lepiej.. Ogólnie tam nie zaglądam, bo za każdym razem jak ja widzę to płacze.. Patrzyłam a zeszłym tyg i było tak samo. Juz tak zostanie.. Gdzieś za dwa tyg wizyta u mojej gin wiec zobaczymy co powie
Ehs przytulam mocno. No a jak byś chciała brata lub siostrę dla Julka to sens jest to teraz poprawiać czy wtedy CC ? -
nick nieaktualnyGosha wrote:Myślałam ze odpowiadasz Angeli ze Twoja bozena do 6 miesięcy powinna zniknąć
Fasia, Gosha, KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ehs przytulam mocno. No a jak byś chciała brata lub siostrę dla Julka to sens jest to teraz poprawiać czy wtedy CC ?
No pewnie sensu nie ma teraz tego robić. Na kolejne dziecko trzeba będzie i tak poczekać, bo byłoby katastrofa gdybym zaszła teraz w ciążę. Poza tym wstydzę się pokazać mężowi.. Boje się też, że to się rozejdzie w trakcie.. Ehh.. Chyba już nigdy sexu nie będę uprawiać przez to wszystkojestem załamana.. Mąż mnie zostawi jak tak dalej pójdzie..
-
Kurczę dziewczyny jak wy tak piszecie o tych swoich bozenach to mnie strach bierze na naturalny poród przy kolejnej ciazy ....
Zastanawiam sie nad kolejnym CC.
Ja po tej CC czuje sie super, rana mała, i wszystko ok, żadnych powikłań żadnych problemów i co najważniejsze BOŻENA cała! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniby jeśli między porodami upłyną 2 lata to można naturalnie, ale ja podziękuję
tylko CC wchodzi w grę, o naturalnym nie chcę nawet słyszeć.
my próbowaliśmy pierwszy raz od lipca i...piekła mnie bożena - nie dałam rady. Infekcji żadnej nie mam, czyżby się bożenka odzwyczaiła od takich gabarytów? trochę mnie to wkurza -
nick nieaktualnyja mam głównie obawy że będę miała powtórkę z rozrywki ale doszliśmy z mężem do tego że jeżeli się zdecydujemy na drugie dziecko to pierw pójdziemy do lekarza innego. Ale jak już to kolejne dziecko też chce cesarske szybko doszłam do siebie
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wycieraja sie ale dokladnie od kiedy to nie pamietam, moja corcia miala z tylu miala takie kolko wytarte smiesznie wygladala
ale chyba juz sie skonczylo jak juz sama siadala albo wkrotce po tymWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 22:36
-
nick nieaktualny