Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wzielam prysznic, ubralam sie i umalowalam. Zrobilam pranie, prasowanie, zjadlam drugie sniadanie, a synus sobie spi
raaaany jak mi tego brakowalo od kilku dni. Ciagle rece i cyc i zero snu w ciagu dnia czyli matka w pizamie i koltunie na glowie od rana do wieczora... dobrze, ze dzis chociaz teraz zasnal, zobaczymy jak sie potoczy reszta dnia
Ja znowu jem nabial. Polozna mowila, ze te krosty to kwestia hormonow wiec wrocilam do nabialu, bo bez niego juz nie mialam co jesc...
A femaltiker z woda to OCHYDA !!!! Z mlekiem moglabbym pic litrami a z woda nie pije wcale ;PCzaryMary, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Co robicie z bobasami jak nie śpią.? Jak je zabawiacie ?
Ja nie zabawiam. Moj wtedy placze wiec musze z nim chodzic po mieszkaniu ;P no dobra spiewam mu poki co. Ale to tylko tyle
Edit no gadac to ja tez do niego gadam, caly czas w zasadzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 11:55
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Co robicie z bobasami jak nie śpią.? Jak je zabawiacie ?
robimy rowerek, kladziemy na brzuszku, gadamy, czytamy ksiazeczki i pierdzimy buzią w brzuszek...CzaryMary, Rudzia, KasiaKwiatek, maggie86, Gosha, misia83, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Fasiulinka ale co ja mam wpisać w opisie choroby? Że dziecko z zoltaczka?
Kurcze nie znam sie za bardzo na calej papierkologii. Sama mam swoje dokumenty do ubezpieczyciela do wypelnienia, natomiast za pobyt w szpitaku nalezy sie kasa. W roznych firmach roznie to wyglada, bo niektorzy placa od 3 doby, inni od 5 tak czy siak Ty mialas 7. Masz mozliwosc zadzwonic na jakas infolinie? Zebys wiedziala jak dobrze wypelnic dokumenty -
nick nieaktualny
-
ANka cudny Natanek!!
FASIA ja tez duzo rozmawiam z Sofii, klade na brzuszek, na mate,do bujaczka bo juz ja intersuja zabawki zawieszone i w macie i w bujaczku
Dzis podalam Sofii troche wody bo karmimy tylko mm, a czytalam ze wtedy dobrze jest podawac i wode. Strasznie sie krzywila i lyknela troszke i nie chciala wiecejhehe a potem ulala mlekiem to chyba na znak buntu
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Moj synek dopiero teraz zaczyna sie interesowac karuzelka itp. Wczesniej nie zwracal uwagi na zadne wiszace zabawki, najbardziej kubi wszelkie szukiace dzwieki. W hustawce sa odglosy lasu jak np pada deszcz, to jego ulubiony dzwiek
tez sie kladziemy na brzuszku ale nie zawsze nam to pasuje. Ogolnie rece mamy i spacery po mieszkaniu to najlepsza zabawa
Rudzia Julek jak mu daje czasem wode gdy nie moze zrobic kupki to ma taka krzywa mine, ze nie mozemy sie z mezem powstrzymac od smiechutez zazwyczaj zrobi kilka lykow i wiecej nie chce
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:a my chyba dzis do centum handlowego na spacer pojedziemy, bo zbiera sie na deszcz
a ja mam imieniny niedługo i muszę prezent sobie wybrać
myśle o obag , Mary jesteś zadowolona?
Jestem baaardzo zadowolonana pewno na zimę kupiec sobie w innym kolorze.
Ja niedługo mam urodziny i poprosilam o nosidlo Tulajak to sie przy dziecku wszystko zmienia. Jeszcze jakiś czas temu chciałabym zegarek czy jakiś laszek a teraz.... Nosidlo
Kwiatek jak te maseczki powodują ze tak młodo wygladasz to ja zaraz zostawiam mmlodego samego w domu i pedze do kosmetyczkiAngela89, hwesta, maggie86, Eweliśka, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny