Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwonka ja mam 161cm i mam zamiar nosić chustę, a raczej Julka w niej
zakochałam się w chustach 7 lat temu jak żona kuzyna urodziła syna i nosiła go wtedy w chuście, która teraz ja dostałam
zawsze mówiłam, że jak będę mieć dziecko to na pewno będzie noszone w chuście. Teraz tylko musze się nauczyć wiązać
Kasia zazdroszczę unormowanego dnia, tez bym tak chciała
Mantii moja położna mówiła ostatnio ze z czasem kupy będą bardziej śmierdzące i będą rzadziej
Liloe jakie masz kolory? Moja jest niebiesko turkusowa w pasy. Śliczna:) jak ja wiążesz?
Jak długie spacery robisz w chuście?
Mary, fasolki! Też puszcze Mlodemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 08:50
CzaryMary, KasiaKwiatek, mantissa, iwonka1077, Aguś86, misia83, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas tez powoli zaczynamy systematyzować dzien i noc :
Póki co :
Pobudka w nocy 00.30, 3.30
Pobudka o 6.30
Zabawy , gimnastyka do 8.00
Sen 8.00 - 9.00 w porywach do 10.00
I na razie tylko tyle ... Później to juz kwestia przypadku
Dzisiaj matka ma wychodne... Ide sobie kupić jakiś lach na skore
Jutro alergolog. Przymierza sie do odczulania na koty... Zobaczymy co z tego wyjdzie .hwesta, KasiaKwiatek, maggie86, Eweliśka, Gosha, misia83, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary moja tez noce gorzej lub lepiej przesypia , dzis spała super . O 21:30 ja karmiłam, pozniej o 3.30 i o 6
spałyśmy razem od 6 w lozku, zjadła z 30 min temu i spi w łóżeczku
dzis w końcu spacer, wczoraj nie byłyśmy bo pogoda była dziwna, padało , pozniej słońce ... I tak w kółko
-
nick nieaktualny
-
Witam!
Mam pytanie bo nie daje mi to spokoju, a pediatra odpowiedziała bez konkretów że może to albo to że trzeba obserwować
Wiem że nie jedna tu pisała o wysypkach...
Więc zaczęło się to w poniedziałek i miała kilka głównie na policzkach jakby wyprysków/trądzik tzn takie czerwone z białą kropką do wyciśnięciawe wtorek już miała tego więcej i też były jakby takie zgrubienia skóry małe i duże, nie czerwone bez tej kropki w środku no i ta wysypka była już nie tylko na policzkach ale na całej twarzy, też na dekolcie
jej co to może być, czyżby trądzik niemowlęcy? ale co po miesiącu od urodzenia [w niedziele skończyła 1msc a od poniedziałku wysypka] czy może od nabiału? ale jem od początku, znaczy w sumie mleko i to tyle co to femaltiker...
możliwe żeby od proszku do pieczenia, mąki w szarlotce.. a może od dżemu malinowego? no były jedyne nowości które zaczęłam jeść w weekend... szarlotke jadłam w nd jeden kawałek, w poniedzialek więcej... a dżem malinowy w sumie nie odstawiłam, bo dziś rano mi zaświtało że może to..
Co mogę zrobić prócz przemywania przegotowaną wodą??? -
nick nieaktualnyNo mój Miki spał do 7 i wtedy kupę ku się zachciało
po przewinieciu wzięłam go do nas, pojadł, pogapił się na mnie, pogadalismy i teraz śpi mi na brzuchu
Wczoraj był na spacerze z tatą i złapała ich burzaschowali się pod balkonami...razem z kilkoma mamusiami z wózkami...no i się integrowali
po kilku minutach przeszło i spacerowali dalej, w sumie 2 godziny
CzaryMary, hwesta, maggie86, maggie86, misia83, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustinka moja córcia miała taka wysypkę wlasnie, za uszami nawet i pod włoskami. Ja odstawiłam nabiał i przeszło - tez piłam femaltiker z mlekiem teraz pije z woda
odstaw całkiem nabiał na tydzien, dwa i obserwuj czy sie poprawia
Justinka tylko przemywaj woda, nic więcej , nie ruszaj tych białych punkcików absolutnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:25
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustinka u nas zdiagnozowano trądzik. Po maści z antybiotykiem przeszło jak ręką odjal. Krosty były takie jak na zdjeciu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d4c3e0a5f44.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:27
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie tez od zatrzęsienia matek , dzis chciałam iść na pogadanie a maż POPROSIŁ żebym na niego poczekała bo bedzie ok 13 w domu i chce iść na wspólny spacer (!!!)
mantissa, KasiaKwiatek, CzaryMary, maggie86, lysinka, Fasia, iwonka1077, Eweliśka, Ewelcia, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:U mnie tez od zatrzęsienia matek , dzis chciałam iść na pogadanie a maż POPROSIŁ żebym na niego poczekała bo bedzie ok 13 w domu i chce iść na wspólny spacer (!!!)
Uuuu Hwesta on chyba czegoś chcea tak na serio to życzę aby dobre relacje trwały jak najdłużej
A mamus zazdroszcze. Ja mieszkam na starym osiedlu. Chyba zaczepie jakąś babcię i poprosze żeby mi poopowiadala jak to ona była mamusiaKasiaKwiatek, hwesta, Ewelcia, Gosha, misia83, Murraya lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Justinka u nas zdiagnozowano trądzik. Po maści z antybiotykiem przeszło jak ręką odjal. Krosty były takie jak na zdjeciu
ale masakra tak nagle i w takiej ilości
mi pediatra powiedziała żeby smarować bepathenem...
a jak to od nabiału to możliwe żeby dopiero po miesiącu wyszło że jest uczulona? skoro wcześniej piłam mleko i totalnie nic jej nie wyskakiwało? -
nick nieaktualnyNo jest od zatrzęsienia. Mój K jak się w ogóle nie znał na wózkach i innych akcesoriach dzieciowych to teraz lata na te spacery z Mikim i każdy mijający wózek ogląda i analizuje
a że gaduła jest do tego to nie ma problemu z zagadaniem do innych mamusiek
Dziś mi zaproponował właśnie, że on Mikiego weźmie na spacer kolo południa a ja mam sobie pospaćhmmm a może oni jakieś lachony wyrywają na tych męskich spacerach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:43
CzaryMary, maggie86, lysinka, Fasia, hwesta, iwonka1077, Ewelcia, Aguś86, misia83, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość